· 

Snel afvallen? Dat klinkt goed!

In het begin van het jaar word je bedolven onder de advertenties en commercials die je beloven dat je 10 kilo kunt afvallen in 3 weken. Zonder er iets voor te doen. Natuurlijk weet jij ook wel dat je zonder inspanning niet zomaar blijvend 10 kilo kwijt raakt. Maar ja, het klinkt wel aantrekkelijk.

Zo snel mogelijk die kilo's kwijtraken?

voedingscoach-hanny-afvallen-rijen-gilze

In de afslankindustrie gaan jaarlijks miljoenen om. Er zijn heel veel bedrijven die je het ware middel verkopen, zeker aan het begin van het jaar.

 

Het klinkt misschien wat simpel, maar er is gewoon geen "one size fits all" makkelijke manier van afslanken. Geen enkel product zorgt ervoor dat je morgen ineens wakker wordt met een slanker lijf. Afvallen op een verantwoorde manier is maatwerk en geduld.

 

Als voedingscoach ontmoet ik regelmatig mensen in de praktijk die echte kenners zijn. Mensen die alles al hebben geprobeerd: pillen, poeders, capsules, plantenextracten, behandelingen, lichaamspakkingen, trilbanden en andere apparaten. Kortom, producten die gouden bergen beloven.

Of toch liever blijvend en gezond afvallen?

Maar het blijft meestal bij beloftes, want die bergen verdwijnen ook weer als sneeuw voor de zon. Een blijvend gezond gewicht bereiken gaat namelijk niet zonder inzet. Succes bereik je door het veranderen van je eetpatroon en het inbouwen van meer beweging.

 

Ga je naar een professionele voedingscoach die is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) dan draait het in de gesprekken om verandering. Verandering in je bestaande routines en onbewuste gedrag.

 

Gezond afvallen leidt meestal niet tot een weegschaal-resultaat in de eerste week. Gezond afvallen vraagt geduld. En alleen je lichaamsgewicht zegt niet zoveel. Een gezond lichaam hangt van veel meer factoren af dan alleen van die kilo’s. En gezond en blijvend afvallen is zoveel meer dan alleen pure kilo’s verliezen. 

Kies voor een professionele voedingscoach

Afvallen op een verantwoorde manier gaat het beste met een professionele voedingscoach als steun in de rug. Waar jij een super persoonlijk advies van krijgt. En die je blijft motiveren en ondersteunen met tips en trucs. Tegen een betaalbaar tarief!

 

Wil jij ook liever gezond én blijvend afvallen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met Voedingscoach Hanny.

Voedingscoach Hanny is erkend BGN-lid

BGN is een keurmerk dat staat voor Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Voedingscoach Hanny is al jaren erkend lid van de (BGN)

 

Voedingscoach Hanny:

  • is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent van één van de geaccrediteerde opleidingen;
  • volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van gezond afvallen;
  • verkoopt géén maaltijdvervangers of afslankproducten.