· 

Waar kan Voedingscoach Hanny jou mee helpen?

Als voedings coach help ik jou graag om het optimale eetpatroon te vinden dat bij jou past. Ik geloof dat ieder mens uniek is, dus samen kijken we naar wat voor jou werkt. Of je nu 15 of 5 kilo wilt afvallen. Of vooral gezonder wilt gaan eten. Of op zoek bent naar tips om als sporter optimaal te eten. Ik help je graag!

Wat is het geheim van blijvend afvallen?

Misschien heb je al veel geprobeerd, maar lijkt niks te helpen. Of in ieder geval niet voor langere tijd. Het kan behoorlijk frustrerend zijn als je verschillende diëten geprobeerd hebt. En steeds vol goede moed aan de slag gaat, maar nooit blijvend resultaat behaald.

 

Persoonlijke één-op-één begeleiding door Voedingscoach Hanny geeft je net dat steuntje in de rug waardoor het afvallen dit keer wel echt lukt. Het 'geheim' om af te vallen is ook helder; ga vooral geen dieet volgen. Maar start met het leren van nieuwe gezonde gewoontes, die bij jouw leven passen. Dat is praktisch, uitdagend én resultaatgericht.

Ben jij ook op zoek naar?

blijvend-afvallen
  • Afvallen op een manier die bij jouw leven past
  • Lekker in je vel zitten en je zelfverzekerd voelen
  • Resultaten die blijvend zijn
  • Een stok achter de deur
  • Zelf leren hoe je afvalt en gezond leeft zonder alles te moeten laten

Meld je dan nu aan voor een gratis kennismaking met Voedingscoach Hanny. Stel gerust al je vragen over afvallen en mijn werkwijze. Ik help je graag!

Klanten over Voedingscoach Hanny

"Voedingscoach Hanny geeft persoonlijke adviezen en schrijft een duidelijk persoonlijk plan wat ook nog eens goed vol te houden is. Het resultaat: een goed aantal kilo’s afgevallen en nieuwe eetgewoontes ontwikkeld!

Dankjewel voor de fijne coaching."

Lonneke 

 

"Ik vond het super fijn dat Voedingscoach Hanny heel  uitgebreid opschrijft wat er al goed gaat en wat er beter kan. Het ‘plan’ is duidelijk en overzichtelijk, het eetschema ook. Dat hing in m’n keukenkastje🤪". 
Milou 

voedingscoach-BGN
Voedingscoach Hanny is aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging