· 

Vakantie voorbij! Dé 5 afvaltips om nu te starten

De zomervakantie is voorbij. Voor je het weet staat de herfstvakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om te starten met afvallen. En die vakantiekilo's blijvend kwijt te raken.  

De 5 beste afvaltips voor starters

voedingscoach-vakantiekilo-afvallen
Gezond afvallen gaat makkelijker met je eigen coach

TIP 1: Stel jezelf de vraag waarom je wilt afvallen. En schrijf het antwoord op.

 

TIP 2: Schrijf ook het doel op dat je wilt bereiken met afvallen. Door dit op te schrijven stijgt de kans dat het lukt met 42%, blijkt uit onderzoek.

 

TIP 3: Schrijf een week lang precies op wat je eet en drinkt. Gebruik mijn handige eetdagboekje En nee, niet vals spelen 😉 gewoon alles opschrijven wat je eet en drinkt. Zo krijg je inzicht in je eetpatroon. En kun je makkelijker beginnen met veranderen naar een meer gezonde manier van eten.

 

TIP 4: Denk na over wanneer je last hebt van “moeilijke momenten”. Door je bewust te worden van die momenten kun je ze makkelijker weerstaan.

 

TIP 5: Durf professionele hulp te vragen. Het is bewezen dat je betere resultaten boekt als je gaat afvallen met een voedingscoach. 

 

Kan jij dat steuntje in de rug gebruiken, of een stok achter deur? Vraag gerust een vrijblijvende en gratis kennismaking aan.

Extra TIP: mijn voedingsadvies wordt voor een deel vergoed door bijna alle zorgverzekeraars. Check hoeveel vergoeding jij in 2022 krijgt voor voedingsadvies.

 

Afvallen met online coaching

Kan je 15 kilo afvallen in 3 maanden?