Gezond afvallen

Gezond en lekker broodbeleg
Gezond afvallen · 28. juli 2022
Er zijn mensen die elke dag kaas op hun boterham eten. En daar erg van genieten. Zelf hou ik van wat meer afwisseling. Maar wat is lekker en ook nog eens gezond?

De slimste 6 afvaltips voor de zomer
Gezond afvallen · 22. juli 2022
Natuurlijk ga jij genieten in de zomervakantie. En dat kán verantwoord. Dit zijn de 6 slimste afvaltips voor een gezonde zomer.

Water drinken is altijd belangrijk
Gezond afvallen · 18. juli 2022
Helpt water drinken om af te vallen? Tips om voldoende water te drinken. En lekkere recepten voor fruitwater.

Slimme basistips tegen vakantiekilo's
Gezond afvallen · 05. juli 2022
Lekker op vakantie, maar een beetje benauwd voor de vakantiekilo’s? Lees deze slimme basistips van je voedingscoach. En kom zonder extra kilo’s thuis. Ook voor thuisblijvers goed van toepassing!

Gezond afvallen? Eet voldoende!
Gezond afvallen · 01. juli 2022
Wil je afvallen, dan moet je natuurlijk minder calorieën eten dan je verbrandt. Maar alleen naar calorieën kijken is te eenzijdig. Het gaat om hoeveel je eet én om wat je eet. Daar kan ik jou als voedingscoach prima mee op weg helpen.

Afvallen in de overgang, zo lukt het wel!
Gezond afvallen · 01. juli 2022
Ken je dat? Elk jaar een of twee kilo erbij. En zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat. Als je in de overgang bent is afvallen moeilijker dan voorheen. Zo pak je de kilo's wel aan.

Ik wil afvallen!
Gezond afvallen · 21. juni 2022
Je had het plan om voor de zomer nog wat af te vallen. Maar voor je het weet is het al 30 graden. En heb je nog steeds teveel kilo’s om je echt fit te voelen. En om lekker in je zomerkleren te passen. Wat nu? Tijd voor actie!

Hoe kom ik van mijn buikje af?
Gezond afvallen · 15. juni 2022
Als je aan mensen vraagt waar ze het liefst wat kilo's kwijt willen, zegt bijna iedereen: van mijn buik! Hoe komt dat vet op je buik terecht? En belangrijker nog, hoe krijg je het weer weg? In dit artikel de antwoorden.

Gezond afvallen met tarwe
Gezond afvallen · 08. juni 2022
De Nederlander eet gemiddeld bijna 200 gram brood en andere graanproducten per dag. Een groot deel daarvan is van tarwe gemaakt. Maar dat zit toch vol met dikmakende koolhydraten en ongezonde gluten?

5 tips om kilo's kwijt te raken voor de zomer
Gezond afvallen · 01. juni 2022
De zomervakantie is bijna in zicht! Wil je nog wat kilo's kwijt raken. Dan zijn dit 5 slimme tips om gezond af te vallen. Zonder te crashen. Welke tip past bij jou?

Meer weergeven