Alles over voeding

Gezond afvallen met de Schijf van Vijf
Alles over voeding · 06. juli 2021
Vind je het lastig om te bepalen wat nou eigenlijk gezond eten is? Dan is de Schijf van Vijf een handig hulpmiddel. Iedereen heeft wel eens van de Schijf van Vijf gehoord. Maar wat zit daar nou eigenlijk in en waarom?

Online voedingscoach; afvallen op afstand
Alles over voeding · 23. juni 2021
Liever voedingscoaching op afstand? Dan ben je niet de enige. Voedingscoach Hanny heeft al veel tevreden online klanten. We bellen, Appen en mailen.

Vet lekker afvallen
Alles over voeding · 16. juni 2021
Hoe zit dat nou met die “gezonde” vetten? Wil je anno 2021 gezond eten, dan wordt het er niet makkelijker op. Want wat zijn nou gezonde vetten en hoeveel heb je er van nodig?

Detoxen voor een frisse start van de zomer
Alles over voeding · 07. juni 2021
Een frisse start voor je lichaam, dat klinkt perfect. Maar ga je je echt beter voelen door een detoxkuur? Lees verder voor het antwoord.

50+ en afvallen? Zo lukt het wél
Alles over voeding · 01. juni 2021
Ken je dat? Elk half jaar een of twee kilo erbij. En zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat. Als je 50+ bent is afvallen moeilijker dan voorheen. Hoe pak je dat aan?

Wat is jouw favoriete ontbijt?
Alles over voeding · 01. juni 2021
Hou jij ook van een ontbijt met een kraakje? Yoghurt of kwark met muesli, cruesli of havermout (daar is ie weer). Wel zo handig als je weet wat lekker én gezond is.

Chips met groente; gezond of een hype?
Alles over voeding · 05. mei 2021
Zijn die hippe groentechips zo gek nog niet. Of is het een voedingshype die je beter kunt overslaan?

Gezond eten en hormonen, hoe zit dat?  
Alles over voeding · 21. april 2021
Je hebt wel honderd verschillende hormonen in je lichaam, met elk hun eigen functie. Ken jij de feiten en fabels rond hormonen en de relatie met gezond eten én leven.

15 kilo afvallen in 3 maanden, kan dat?
Alles over voeding · 12. april 2021
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek? Op internet vind je genoeg manieren om snel kilo's af te vallen. Maar hoe snel is het weer terug? En hoe gezond is dat?

Hoe je het jojo-effect voorkomt  en wél kilo's afvalt
Alles over voeding · 07. april 2021
De manier waarop je afvalt voorspelt vaak je kans op succes. Hoe sneller je afvalt, hoe minder kans je hebt om op gewicht te blijven. En ook al ga je niet meer eten dan voorheen, de meeste mensen komen wel meer kilo’s aan. Hoe voorkom je dat jojo-effect?

Meer weergeven