Alles over voeding

Alles over voeding · 09. september 2020
Waarom zijn peulvruchten zo’n aanrader wanneer je een gezond eetpatroon wilt? Welke soorten zijn er en hoe kun je ze lekker eten? Alles over de gezonde én lekkere eigenschappen van peulvruchten.

Alles over voeding · 28. juli 2020
Er is iets met industrieel bewerkt voedsel, waardoor we er steeds meer van willen. Dat is aangetoond in wetenschappelijk onderzoek. Hoe werkt dat?

Alles over voeding · 13. juli 2020
Kun je aan de kleur zien wat een volkoren brood is?

Alles over voeding · 08. juli 2020
Waar een man zo’n 26 miljard vetcellen in zijn lichaam heeft, telt het lijf van een vrouw er gemiddeld 35 miljard. Betekent dat ook dat mannen daardoor gemakkelijker afvallen dan vrouwen?

Alles over voeding · 01. juli 2020
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek ? Dan wil je vast zo snel mogelijk flink afvallen. Op internet vind je genoeg artikelen die vertellen dat je makkelijk 15 kilo kan afvallen in 3 maanden. Dat komt goed uit, zo snel wil jij ook wel afvallen toch?

Alles over voeding · 24. juni 2020
Het beste advies om gezonder te gaan eten is te beginnen met een kleine stap. De beste methode begint heel dicht bij jezelf, vanuit je huidige eetpatroon.

Alles over voeding · 17. juni 2020
Iedereen heeft weleens te maken met stress. Maar al werken onze stress systemen hetzelfde, het is verbazingwekkend hoe verschillend mensen reageren op stress. Hoe werkt het bij jou?

Alles over voeding · 09. juni 2020
Wat is nou belangrijker als je gezond wilt afvallen? Minder eten of meer sporten? Lees hier waarom de 80/20 regel voor gezond afvallen het beste werkt.

Alles over voeding · 22. april 2020
Corona. Zit je ineens alleen aan tafel als Voedingscoach. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Niet getreurd, hup mijn face-to-face concept aan tafel aangepast aan de nieuwe realiteit. En ja, dat is best wel even wennen.

Alles over voeding · 15. april 2020
Komt er bij jou elk half jaar een kilootje bij? En krijg je zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat? Als je 50+ bent is afvallen moeilijker dan voorheen. Misschien zit je figuurlijk al niet zo lekker in je vel door de overgang. En dan komen die extra kilo’s er nog eens bovenop. Hoe pak je dat aan?

Meer weergeven