Alles over voeding

Alles over voeding · 13. november 2019
Zoek je in Google op dieet, dan krijg je meer dan 14 miljoen resultaten. Er zijn honderden diëten en dieet tips. Hoe goed werken ze eigenlijk?

Alles over voeding · 07. november 2019
Heb jij ook last van teveel buikvet? Dan is het hoog tijd om er wat aan toe doen. Behalve dat buikvet niet praktisch is, levert het namelijk ook schade op aan je gezondheid. Zo krijg je buikvet er onder!

Alles over voeding · 29. oktober 2019
Loopt het water je al in de mond als je verse boerenkoolstamppot met worst ruikt? Nederlanders staan bekend om hun voorliefde voor goed gevulde stamppotten. Erg lekker, maar deze winterkost bevat vaak veel calorieën en verzadigde vetten. Gelukkig zijn er heerlijke alternatieven!

Alles over voeding · 15. oktober 2019
Welke eieren koop jij in de supermarkt? De bruine of de witte? Worden het de bruine? Dan ben je niet de enige. De meeste Nederlanders kopen bruine eieren. Maar waarom eigenlijk?

Alles over voeding · 09. oktober 2019
Wil je graag afvallen, maar lukt het je niet alleen? Je hebt er vast wel eens over nagedacht om hulp te vragen. Maar die stap uiteindelijk nooit gezet.

Alles over voeding · 11. september 2019
Brood, pasta en couscous dikmakers? Een toenemend aantal onderzoeken wijst uit dat koolhydraten juist helpen bij het afvallen. Nog niet overtuigd? Lees dan vooral verder.

Alles over voeding · 03. september 2019
Wat is nou belangrijker als je gezond wilt afvallen? Sporten of gezond eten? Lees hier waarom de 80/20 regel voor gezond afvallen het beste werkt.

Alles over voeding · 15. juli 2019
De manier waarop je afvalt voorspelt vaak je kans op succes. Hoe sneller je afvalt, hoe minder kans je hebt om op gewicht te blijven. En ook al ga je niet meer eten dan voorheen, de meeste mensen komen wel meer kilo’s aan. Hoe voorkom je dat jojo-effect?

Alles over voeding · 25. juni 2019
Komt er bij jou elk half jaar een kilootje bij? En krijg je zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat? Als je 50+ bent is afvallen moeilijker dan voorheen. Misschien zit je figuurlijk al niet zo lekker in je vel door de overgang. En dan komen die extra kilo’s er nog eens bovenop. Hoe pak je dat aan?

Alles over voeding · 21. juni 2019
Wil je dat zomerjurkje weer passen? Of zonder buikje in die zwembroek ? Dan wil je vast zo snel mogelijk flink afvallen. Op internet vind je genoeg artikelen die vertellen dat je makkelijk 15 kilo kan afvallen in 3 maanden. Dat komt goed uit, denk je dan. Helaas is het niet zo makkelijk.

Meer weergeven