Afvallen zonder dieet

Hoeveel kilo wil jij kwijt voor de feestdagen?
Afvallen zonder dieet · 12. oktober 2021
Het is alweer oktober. En ja, over minder dan drie maanden zitten we midden in de feestdagen. Vlak voor de feestdagen krijg ik altijd dezelfde vragen over afvallen. Lees nu alvast de antwoorden.

15 kilo afvallen in 3 maanden, kan dat?
Afvallen zonder dieet · 01. oktober 2021
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek? Op internet vind je genoeg manieren om snel kilo's af te vallen. Maar hoe snel is het weer terug? En hoe gezond is dat?

Lekker en gezond eten met minder vlees
Afvallen zonder dieet · 29. september 2021
Eet jij op sommige dagen geen vlees? Dan ben je niet de enige. Gezond eten met minder vlees is ook niet moeilijk. Maar wat eet je dan wel?

Schijf for Life in plaats van de Schijf van Vijf?
Afvallen zonder dieet · 21. september 2021
Deze week werd de Schijf for Life gelanceerd. Met als doel meer aandacht voor plantaardig eten. Deze schijf, geïnspireerd op de Schijf van Vijf, is een prima hulpmiddel voor mensen die (meer) plantaardig willen eten.

Stressvrij, een belangrijke voorwaarde bij afvallen
Afvallen zonder dieet · 14. september 2021
Iedereen heeft weleens te maken met stress. Maar al werken onze stress systemen hetzelfde, het is verbazingwekkend hoe verschillend mensen reageren op stress. Hoe werkt het bij jou?

Snel afvallen met een dieet?
Afvallen zonder dieet · 06. september 2021
Zoek je in Google op dieet, dan krijg je meer dan 14 miljoen resultaten. Er zijn honderden diëten en dieet tips. Hoe goed werken ze eigenlijk?

Afvallen? Ga toch wandelen!
Afvallen zonder dieet · 01. september 2021
Kun je afvallen door veel te wandelen? Dat is een goede vraag. Voor het juiste antwoord is het belangrijk om te weten of je wandelen leuk vindt. Want dan kan het zomaar in de kilo's lopen.

Gezond afvallen met de 10 Beste Beweegtips
Afvallen zonder dieet · 01. september 2021
Gezond eten is de basis van gezond en blijvend afvallen. Bewegen is een belangrijk hulpmiddel. Om af te vallen, maar vooral ook om op gewicht te blijven. Hoe beweeg jij in het dagelijkse leven?

Vakantie voorbij! Tijd om aan de kilo’s te werken
Afvallen zonder dieet · 30. augustus 2021
De zomervakantie is voorbij. Voor je het weet staat de herfstvakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om te starten met afvallen. En die kilo's kwijt te raken, waar je al zo lang van af wilt.

Laat je niet foppen door reclame in de supermarkt
Afvallen zonder dieet · 24. augustus 2021
Laat je niet foppen in de supermarkt. Bijvoorbeeld door claims zoals: Onze kwark is eiwitrijk! Want alle kwark is eiwitrijk. Hier de 6 beste tips om de trucjes te vermijden.

Meer weergeven