Alles over voeding

Alles over voeding · 24. juni 2020
Het beste advies om gezonder te gaan eten is te beginnen met een kleine stap. De beste methode begint heel dicht bij jezelf, vanuit je huidige eetpatroon.

Alles over voeding · 17. juni 2020
Iedereen heeft weleens te maken met stress. Maar al werken onze stress systemen hetzelfde, het is verbazingwekkend hoe verschillend mensen reageren op stress. Hoe werkt het bij jou?

Alles over voeding · 09. juni 2020
Wat is nou belangrijker als je gezond wilt afvallen? Minder eten of meer sporten? Lees hier waarom de 80/20 regel voor gezond afvallen het beste werkt.

Alles over voeding · 22. april 2020
Corona. Zit je ineens alleen aan tafel als Voedingscoach. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Niet getreurd, hup mijn face-to-face concept aan tafel aangepast aan de nieuwe realiteit. En ja, dat is best wel even wennen.

Alles over voeding · 15. april 2020
Komt er bij jou elk half jaar een kilootje bij? En krijg je zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat? Als je 50+ bent is afvallen moeilijker dan voorheen. Misschien zit je figuurlijk al niet zo lekker in je vel door de overgang. En dan komen die extra kilo’s er nog eens bovenop. Hoe pak je dat aan?

Alles over voeding · 07. april 2020
Heb jij ook last van teveel buikvet? Dan is het hoog tijd om er wat aan toe doen. Want buikvet is zeer schadelij voor je gezondheid. Zo krijg je buikvet er onder!

Alles over voeding · 30. maart 2020
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek ? Dan wil je vast zo snel mogelijk flink afvallen. Op internet vind je genoeg artikelen die vertellen dat je makkelijk 15 kilo kan afvallen in 3 maanden. Dat komt goed uit, zo snel wil jij ook wel afvallen toch?

Alles over voeding · 26. februari 2020
Drink je appelsap of sinaasappelsap dan ‘denkt’ ons lichaam dat we ‘gewoon’ water drinken. Met als gevolg een enorme bom aan caloriën!

Alles over voeding · 11. februari 2020
Eet jij op sommige dagen geen vlees? Dan ben je niet de enige. Gezond eten met minder vlees is ook niet moeilijk. Maar wat eet je dan wel?

Alles over voeding · 02. februari 2020
Hoe zit het nou? Val je echt af van elke dag een glaasje water met grapefruitsap? Voorkomen sinaasappels dat je verkouden wordt? En heeft citrusfruit nu ook al een E-nummer?

Meer weergeven