Alles over voeding

Gezond en lekker broodbeleg
Alles over voeding · 22. februari 2021
Er zijn mensen die elke dag kaas op hun boterham eten. En daar erg van genieten. Zelf hou ik van wat meer afwisseling. Maar wat is lekker en ook nog eens gezond?

Het is tijd voor gezonde voeding
Alles over voeding · 11. februari 2021
We weten het allemaal. Te veel suiker. Te veel zout. Te veel ongezond vet. Fabrikanten doen te weinig om eten gezond te maken. En ongezond eten en drinken maakt mensen ziek.

Snel afvallen? Dat klinkt goed!
Alles over voeding · 02. februari 2021
In het begin van het jaar word je bedolven onder de advertenties en commercials die je beloven dat je 10 kilo kunt afvallen in 3 weken. Zonder er iets voor te doen......

50+ en afvallen? Zo lukt het wél
Alles over voeding · 01. februari 2021
Komt er bij jou elk half jaar een kilootje bij? En krijg je zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat? Als je 50+ bent is afvallen moeilijker dan voorheen. Misschien zit je figuurlijk al niet zo lekker in je vel door de overgang. En dan komen die extra kilo’s er nog eens bovenop. Hoe pak je dat aan?

Hoe kom ik snel van mijn buikje af?
Alles over voeding · 27. januari 2021
Als je aan mensen vraagt waar ze het liefst wat vet kwijt willen, zegt bijna iedereen: van mijn buik! Wat bepaalt eigenlijk waar vet op je lichaam terechtkomt? En helpen buikspieroefeningen tegen buikvet? Lees er hier alles over.

Consumentenbond: maaltijdvervangers zijn ongezond
Alles over voeding · 19. januari 2021
De meeste maaltijdvervangers, bedoeld om mee af te vallen, zijn slecht voor de gezondheid. De shakes en repen bevatten weinig eiwit en veel suikers. Neem jij oook wel eens een maaltijdvervanger?

Drink jij nog koemelk? Of ben je aan de haver of amandeldrink?
Alles over voeding · 15. januari 2021
Melkvervangers, zoals haverdrink, sojadrink en amandeldrink worden steeds populairder. Wil jij ook liever geen melk drinken, dan heb je tegenwoordig een enorme keuze uit plantaardige drinks. Maar bevatten ze ook alle goede voedingsstoffen van melk?

Hoe je 5, 10 of 15 kilo afvalt en lekker bijft eten
Alles over voeding · 30. december 2020
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek ? Dan wil je vast zo snel mogelijk flink afvallen. Op internet vind je genoeg artikelen die vertellen dat je makkelijk 15 kilo kan afvallen in 3 maanden. Dat komt goed uit, zo snel wil jij ook wel afvallen toch?

Alles over voeding · 19. november 2020
In 2019 gaven we meer geld uit aan duurzaam geproduceerd voedsel. Het totale marktaandeel van duurzaam eten is met bijna 14% nog aan de lage kant. Hoe duurzaam eet jij?

Alles over voeding · 29. september 2020
Wil je graag gezond afvallen, maar lukt het je niet alleen? Je hebt er vast wel eens over nagedacht om hulp te vragen. Maar die stap uiteindelijk nooit gezet. #durftevragen

Meer weergeven