Alles over voeding

Chips met groente; gezond of een hype?
Alles over voeding · 05. mei 2021
Zijn die hippe groentechips zo gek nog niet. Of is het een voedingshype die je beter kunt overslaan?

Gezond eten en hormonen, hoe zit dat?  
Alles over voeding · 21. april 2021
Je hebt wel honderd verschillende hormonen in je lichaam, met elk hun eigen functie. Ken jij de feiten en fabels rond hormonen en de relatie met gezond eten én leven.

Kilo's afvallen in drie maanden. Nu beginnen.
Alles over voeding · 12. april 2021
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek? Op internet vind je genoeg manieren om snel kilo's af te vallen. Maar hoe snel is het weer terug? En hoe gezond is dat?

Hoe je het jojo-effect voorkomt  en wél kilo's afvalt
Alles over voeding · 07. april 2021
De manier waarop je afvalt voorspelt vaak je kans op succes. Hoe sneller je afvalt, hoe minder kans je hebt om op gewicht te blijven. En ook al ga je niet meer eten dan voorheen, de meeste mensen komen wel meer kilo’s aan. Hoe voorkom je dat jojo-effect?

Kom ik aan van eten na 8 uur ’s avonds?
Alles over voeding · 30. maart 2021
Je biologische klok zorgt voor het ritme van dag en nacht. Onze dag heeft daardoor een begin en een einde. En je spijsvertering? Is die aan het eind van de dag ook uitgewerkt?

Waar kan Voedingscoach Hanny jou mee helpen?
Alles over voeding · 25. maart 2021
Misschien heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, maar lukt het steeds niet. De 1-op-1 begeleiding door Voedingscoach Hanny geeft net dat steuntje in de rug waardoor het dit keer wel lukt.

Afvallen? Eet voldoende vezels!
Alles over voeding · 11. maart 2021
Vezels horen op een lijstje met tips om af te vallen. Deze koolhydraatjes helpen je om minder te eten zonder honger. Daarnaast houden ze je darmen gezond. Hoe kom je aan voldoende vezels?

Wat is er lekker, gezond en nog steeds hip?
Alles over voeding · 03. maart 2021
Havermout saai? Ik dacht het niet. Het is gezond én je kunt er zoveel lekker eten mee maken. Van pannenkoeken tot overnight oats en bananenbrood. Ga ook eens lekker los met havermout.

Gezond en lekker broodbeleg
Alles over voeding · 22. februari 2021
Er zijn mensen die elke dag kaas op hun boterham eten. En daar erg van genieten. Zelf hou ik van wat meer afwisseling. Maar wat is lekker en ook nog eens gezond?

Het is tijd voor gezonde voeding
Alles over voeding · 11. februari 2021
We weten het allemaal. Te veel suiker. Te veel zout. Te veel ongezond vet. Fabrikanten doen te weinig om eten gezond te maken. En ongezond eten en drinken maakt mensen ziek.

Meer weergeven