Tips

Tips · 31. maart 2020
Met een goede weerstand is je lichaam beter bestand tegen ziekmakende bacteriën en virussen en word je minder snel ziek. Heb je extra vitamine C nodig voor meer weerstand?

Tips · 11. maart 2020
Onderzoek laat zien dat we wel 200 eetkeuzes per dag maken. Bewuste en onbewuste keuzes. Voor eten dat niet altijd even gezond is. Met deze 10 slimme tips weersta jij die verleidingen!

Tips · 01. maart 2020
Carnaval en de krokusvakantie zijn alweer voorbij. Voor je het weet staat de zomervakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om wat kilo's kwijt te raken.

Tips · 19. februari 2020
Het is bijna carnaval. Hoe lekker zou het zijn als je de carnaval een beetje gezond en fit doorkomt?

Tips · 07. januari 2020
Januari is het moment om te starten met gezonder eten. Dat merk ik aan de drukte in mijn agenda. Moet je nog beginnen, maar weet je niet hoe? Maak je plan van aanpak met deze 5 stappen.

Tips · 17. december 2019
De kerstdagen vragen om gezelligheid en (te) veel eten. Hoe hou je het toch nog een beetje in de hand? Zonder dat je alleen nog maar sla en worteltjes mag eten. Tien praktische tips.

Tips · 10. december 2019
Gezond eten is de basis van gezond en blijvend afvallen. Bewegen is een belangrijk hulpmiddel. Om af te vallen, maar vooral ook om op gewicht te blijven. Hoe beweeg jij in het dagelijkse leven?

Tips · 26. november 2019
Een avondje Sinterklaas betekent genieten van pepernoten, taaitaai, chocolade en banketletter. Pakjesavond heet niet voor niets ‘het heerlijk avondje’. Wil jij in deze periode toch een beetje op je gewicht letten? Dan zijn dit handige tips.

Tips · 20. november 2019
Zorgverzekeraars vinden het belangrijk dat jij gezond blijft. Logisch, dat wil jij ook. Veel verzekaars helpen je daarom met vergoedingen om gezondheidsklachten te voorkomen.

Tips · 23. oktober 2019
Kun je afvallen door veel te wandelen? Dat is een goede vraag. Voor het juiste antwoord is het belangrijk om te weten of je wandelen leuk vindt. Want dan kan het zomaar in de kilo's lopen.

Meer weergeven