Tips

Tips · 11. juli 2019
Denk na over de positieve gevolgen van je nieuwe leefstijl en schrijf op welke fijne dingen het oplevert. Zo is je nieuwe eet- en beweegpatroon niet alleen iets wat je moet, maar ook iets wat je graag wilt!

Tips · 10. juli 2019
Er is altijd veel te doen om water drinken. Ik krijg regelmatig de vraag of water helpt om af te vallen. Het antwoord is nee en ja.

Tips · 04. juli 2019
Draai jij je ook graag nog een keertje om wanneer de wekker 's morgens vroeg gaat? Dan kan het ontbijt er zomaar bij inschieten. En dat is niet de bedoeling.

Tips · 11. juni 2019
Die riem die een gaatje losser moet, die broek die net iets meer knelt bij de benen. Herken jij dit aan het eind van de vakantie en baal je ervan? Met deze 7 tips pas je ook aan het eind van de vakantie nog steeds in je kleren.

Tips · 30. mei 2019
“Ik zou best wat kilo’s kwijt willen, maar ik denk dat ik al gezond eet. Wat moet ik doen om toch af te vallen?” Deze vraag krijg ik regelmatig van mensen om me heen.

Tips · 18. april 2019
Duurzaam boodschappen doen is helemaal niet zo moeilijk. Een paar tips om dit voor elkaar te krijgen.

Tips · 21. maart 2019
Het is tijd om de winter van je af te schudden en fit, vrolijk en energiek het voorjaar in te gaan. Je gezondheid kan daarom wel even een boost gebruiken. Met deze tips ga je de lente fris tegemoet.

Tips · 25. januari 2019
Coop interviewde mij voor het januarinummer van hun magazine Aan de keukentafel met Coop. Hier het artikel Gezond het jaar door.

Tips · 16. januari 2019
Januari is het moment om te starten met gezonder eten. Dat merk ik aan de drukte in mijn agenda. Moet je nog beginnen, maar weet je niet hoe? Maak zelf een plan van aanpak met deze 5 stappen.

Tips · 18. december 2018
De kerstdagen vragen om gezelligheid en (te) veel eten. Hoe hou je het toch nog een beetje in de hand? Zonder dat je alleen nog maar sla en worteltjes mag eten. Tien praktische tips.

Meer weergeven