Tips

Tips · 26. november 2020
Een avondje Sinterklaas betekent genieten van pepernoten, taaitaai, chocolade en banketletter. Wil jij in deze periode toch een beetje op je gewicht letten? Dan zijn dit handige tips.

Tips · 12. november 2020
Ben je nu wel klaar met die extra kilo's? Wil je graag meer weerstand opbouwen? En slim gebruik maken van de zorgvergoeding voor je kosten in 2020 én 2021? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

Tips · 10. november 2020
Zorgverzekeraars vinden het belangrijk dat jij gezond blijft. Logisch, dat wil jij ook. Veel verzekaars helpen je daarom met vergoedingen om gezondheidsklachten te voorkomen. Check hier wat jij vergoed krijgt.

Tips · 07. november 2020
Ruim een derde van de Nederlanders beweegt minder sinds de coronamaatregelen. Zit jij thuis ook te lang achter je laptop? Ga lekker wandelen!

Tips · 04. november 2020
Bewegen is superbelangrijk om af te vallen. Daarvoor kan je naar de sportschool gaan, maar dat hoeft natuurlijk niet. Want gezond bewegen kan op allerlei manieren. Hoeveel beweeg jij?

Tips · 27. oktober 2020
Snelle koolhydraten heten niet voor niets “snel”. Ze worden namelijk supersnel opgenomen in je bloed. Daardoor zakt je bloedsuikerspiegel ook weer snel en krijg je opnieuw een hongergevoel. Niet echt handig als je wilt afvallen.

Tips · 21. oktober 2020
Een juist eetpatroon is voor iedereen anders, maar deze slimme tips passen sowieso in elk gezond eetpatroon. Welke van deze gewoontes zitten al in jouw eetpatroon?

Tips · 13. oktober 2020
Word je bewust van je goede en je minder goede eetgewoonten. Verander ze stap voor stap en kies zo bewust voor die gezonde levensstijl. Dan kun je gezond gaan afvallen zonder dieet.

Tips · 06. oktober 2020
Om weerstand op te bouwen is het superbelangrijk om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Pak je dat goed aan, dan sla je twee vliegen in een klap. Je weerstand verbetert en je raakt meteen die overtollige kilo's kwijt.

Tips · 01. oktober 2020
Ben je klaar met de kilo's? Maar wil je niet weer zo'n dieet dat niet werkt? Kom dan gratis kennis maken met Voedingscoach Hanny, de Nr. 1 in Gezond Afvallen zonder dieet. En krijg 10% herfstkorting!

Meer weergeven