Tips

Tips · 18. april 2019
Duurzaam boodschappen doen is helemaal niet zo moeilijk. Een paar tips om dit voor elkaar te krijgen.

Tips · 21. maart 2019
Het is tijd om de winter van je af te schudden en fit, vrolijk en energiek het voorjaar in te gaan. Je gezondheid kan daarom wel even een boost gebruiken. Met deze tips ga je de lente fris tegemoet.

Tips · 25. januari 2019
Coop interviewde mij voor het januarinummer van hun magazine Aan de keukentafel met Coop. Hier het artikel Gezond het jaar door.

Tips · 16. januari 2019
Januari is het moment om te starten met gezonder eten. Dat merk ik aan de drukte in mijn agenda. Moet je nog beginnen, maar weet je niet hoe? Maak zelf een plan van aanpak met deze 5 stappen.

Tips · 18. december 2018
De kerstdagen vragen om gezelligheid en (te) veel eten. Hoe hou je het toch nog een beetje in de hand? Zonder dat je alleen nog maar sla en worteltjes mag eten. Tien praktische tips.

Tips · 11. december 2018
Googelen op sportvoeding levert je 960.000 hits op, de winkels staan bomvol hippe sportdrankjes en liggen vol met boeken met dieettips. Maar wat is er nu echt belangrijk als het gaat om voeding bij sport?

Tips · 27. november 2018
Een avondje Sinterklaas betekent genieten van pepernoten, taaitaai, chocolade en banketletter. Pakjesavond heet niet voor niets ‘het heerlijk avondje’. Wil jij in deze periode toch een beetje op je gewicht letten? Dan zijn dit handige feiten en tips.

Tips · 20. november 2018
Tijd voor een break met een lekkere lunch. Die kun je zelf klaar maken en meenemen, of je eet in de kantine/ bedrijfsrestaurant. En in het weekend gezellig naar een lunchroom. Hoe gezond kies jij dan?

Tips · 13. november 2018
Het lijken misschien open deuren, maar hoe vaak eet jij echt volkoren? En kom je elke dag aan die 250 gram groenten per dag? En hoe zat het nou ook alweer met dat onverzadigde vet?

Tips · 30. oktober 2018
Onderzoek laat zien dat we wel 200 eetkeuzes per dag maken. Bewuste en onbewuste keuzes. Voor eten dat niet altijd even gezond is. Hoe weersta jij die verleidingen?

Meer weergeven