Tips

Is een verspakket een goede en gezonde keuze?
Tips · 13. april 2021
Je kunt verspakketten kopen voor soep, wraps, curry etc. Een verspakket bevat veel groente, maar ook saus, bouillonblokjes etc. Is zo’n pakket nou een gezonde keuze?

Bijna voorjaar! 5 tips om kilo's kwijt te raken
Tips · 24. februari 2021
De lente is al in zicht. Gelukkig mogen we er weer een beetje op uit. Nu nog die kilootjes kwijtraken. Moet lukken toch voor de zomer?

Koken als je haast hebt, zo pak je het 7x slimmer aan
Tips · 09. februari 2021
Boodschappen doen? Eten? Koken? Het kan er makkelijk bij inschieten op drukke dagen. Dit zijn slimme tips om te zorgen dat het niet weer brood of een rondje bezorging wordt.

Hoe je inzicht krijgt en meteen begint met afvallen
Tips · 25. januari 2021
“Ik zou best wat kilo’s kwijt willen, maar ik denk dat ik al gezond eet. Wat moet ik doen om toch af te vallen?” Deze vraag krijg ik regelmatig van mensen om me heen.

Goede voornemens: maak ze concreet, vertel het rond en hou vol!
Tips · 05. januari 2021
Dit waren de meest populaire voornemens voor 2020. Je minder druk maken, meer sporten en bewegen en afvallen. Wat heb jij je voorgenomen voor 2021 ?

Intensief sporten, wat eet je dan?
Tips · 04. januari 2021
Wat moet je eten als je intensief sport En wanneer is het beste moment om te eten en te sporten? Zijn eiwitshakes een goed idee? Lees hier de tips van Sportvoedingscoach Hanny.

Top 3 meest gelezen blogs; over buikvet, grapefruit en weerstand
Tips · 29. december 2020
De drie meest gelezen blogs van 2020. Over "buikvet kwijtraken", "afvallen met grapefruitsap" en "weerstand opbouwen". Wat is jouw favoriet?

Gezond eten én genieten met kerst: 10 praktische tips
Tips · 22. december 2020
De kerstdagen vragen om gezelligheid en (te) veel eten. Hoe hou je het toch nog een beetje in de hand? Zonder dat je alleen nog maar sla en worteltjes mag eten. Tien praktische tips.

Tips · 15. december 2020
Lightproducten zijn goed voor de lijn, denken velen. En door koffie te drinken hou je vocht vast, toch? Wat klopt er wel en wat niet? Lees het in deze ultieme Top 25 Feiten en Fabels over eten en afvallen.

Tips · 03. december 2020
Het is weer bijna zover. De feestdagen. Het moment voor gezelligheid en tijd om na te denken over je goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wat zijn de populairste voornemens denk je?

Meer weergeven