Tips

Tips · 14. september 2019
Het lijken misschien open deuren, maar hoe vaak eet jij echt volkoren? En kom je elke dag aan die 250 gram groenten per dag? En hoe zat het nou ook alweer met dat onverzadigde vet?

Tips · 20. augustus 2019
De vakantie is voorbij, weer aan het werk! De beste tijd om te starten met afvallen. Om die vakantiekilo’s kwijt te raken. En ja alle begin is moeilijk, maar nu hoef je het niet meer uit te stellen.

Tips · 01. augustus 2019
Helpt water drinken om af te vallen? Het antwoord is ja én nee. En tips om voldoende water te drinken.

Tips · 22. juli 2019
In Nederland heb je als sporter eerder last van de regen dan van de zon, maar deze week kan het kwik hier oplopen tot tropische waarden. Ben jij voorbereid op sporten tijdens extreme hitte? Weet je welke voorzorgsmaatregelen je moet treffen om gezondheidsproblemen te voorkomen?

Tips · 11. juli 2019
Denk na over de positieve gevolgen van je nieuwe leefstijl en schrijf op welke fijne dingen het oplevert. Zo is je nieuwe eet- en beweegpatroon niet alleen iets wat je moet, maar ook iets wat je graag wilt!

Tips · 04. juli 2019
Draai jij je ook graag nog een keertje om wanneer de wekker 's morgens vroeg gaat? Dan kan het ontbijt er zomaar bij inschieten. En dat is niet de bedoeling.

Tips · 11. juni 2019
Die riem die een gaatje losser moet, die broek die net iets meer knelt bij de benen. Herken jij dit aan het eind van de vakantie en baal je ervan? Met deze 7 tips pas je ook aan het eind van de vakantie nog steeds in je kleren.

Tips · 30. mei 2019
“Ik zou best wat kilo’s kwijt willen, maar ik denk dat ik al gezond eet. Wat moet ik doen om toch af te vallen?” Deze vraag krijg ik regelmatig van mensen om me heen.

Tips · 18. april 2019
Duurzaam boodschappen doen is helemaal niet zo moeilijk. Een paar tips om dit voor elkaar te krijgen.

Tips · 21. maart 2019
Het is tijd om de winter van je af te schudden en fit, vrolijk en energiek het voorjaar in te gaan. Je gezondheid kan daarom wel even een boost gebruiken. Met deze tips ga je de lente fris tegemoet.

Meer weergeven