Tips

Tips · 10. september 2020
De zomervakantie is voorbij. Voor je het weet staat de herfstvakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om te starten met afvallen. En die kilo's kwijt te raken, waar je al zo lang van af wilt.

Tips · 02. september 2020
Met een goede weerstand is je lichaam beter bestand tegen ziekmakende bacteriën en virussen en word je minder snel ziek. Heb je extra vitamine C nodig voor meer weerstand?

Tips · 01. september 2020
Eetgewoontes hoeven heus niet allemaal gezond te zijn. Maar kies jij wat je echt wilt en kun je gewoonten negeren?

Tips · 21. juli 2020
Himalayazout, zeezout, Keltisch zout, etc. Hoeveel gezonder is dat eigenlijk dan keukenzout?

Tips · 16. juli 2020
Zeker de helft van de mensen die wil afvallen behaalt zijn of haar doel uit. Wil jij wél slagen met afvallen dan kun je deze 7 valkuilen beter vermijden.

Tips · 26. juni 2020
Lekker op vakantie, maar een beetje benauwd voor de vakantiekilo’s? Gebruik de volgende basistips van je voedingscoach om zonder extra kilo’s thuis te komen. Ook voor thuisblijvers goed van toepassing!

Tips · 27. mei 2020
De ene klant vindt het relaxed om via videobellen met mij te praten. Andere klanten geven de voorkeur aan face-to-face coaching. Speciaal voor deze klanten introduceer ik nu Gezond afvallen met wandelsessies.

Tips · 21. mei 2020
De zomer komt snel in zicht. Gelukkig mogen we er weer op uit. Nu nog even snel die paar kilootjes kwijtraken. Moet lukken toch voor de vakantie?

Tips · 12. mei 2020
Er is een mineraal dat als bijnaam heeft ‘het antistressmineraal’. Het helpt lichamelijke stress verminderen. Het heeft een algemeen kalmerend effect en het helpt je spieren en bloedvaten te ontspannen.

Tips · 01. mei 2020
Noten worden vaak gezien als echte dikmakers. Klopt dat wel? Volgens diverse onderzoeken zijn noten juist gezond en vullend. Vijf redenen om wel noten te eten!

Meer weergeven