Tips

Tips · 20. november 2019
Zorgverzekeraars vinden het belangrijk dat jij gezond blijft. Logisch, dat wil jij ook. Veel verzekaars helpen je daarom met vergoedingen om gezondheidsklachten te voorkomen.

Tips · 23. oktober 2019
Kun je afvallen door veel te wandelen? Dat is een goede vraag. Voor het juiste antwoord is het belangrijk om te weten of je wandelen leuk vindt. Want dan kan het zomaar in de kilo's lopen.

Tips · 01. oktober 2019
De zomervakantie ligt al weer ver achter ons. Voor je het weet staan de feestdagen voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om te starten met afvallen. En die kilo's kwijt te raken, waar je al zo lang van af wilt.

Tips · 24. september 2019
Van een klant kreeg ik de vraag of het niet een beetje veel is, 200 gram pasta. Dat stond toch in het menu dat ik had meegegeven. Maar het leek wel een hele berg te worden....

Tips · 14. september 2019
Het lijken misschien open deuren, maar hoe vaak eet jij echt volkoren? En kom je elke dag aan die 250 gram groenten per dag? En hoe zat het nou ook alweer met dat onverzadigde vet?

Tips · 01. augustus 2019
Helpt water drinken om af te vallen? Het antwoord is ja én nee. En tips om voldoende water te drinken.

Tips · 22. juli 2019
In Nederland heb je als sporter eerder last van de regen dan van de zon, maar deze week kan het kwik hier oplopen tot tropische waarden. Ben jij voorbereid op sporten tijdens extreme hitte? Weet je welke voorzorgsmaatregelen je moet treffen om gezondheidsproblemen te voorkomen?

Tips · 11. juli 2019
Denk na over de positieve gevolgen van je nieuwe leefstijl en schrijf op welke fijne dingen het oplevert. Zo is je nieuwe eet- en beweegpatroon niet alleen iets wat je moet, maar ook iets wat je graag wilt!

Tips · 04. juli 2019
Draai jij je ook graag nog een keertje om wanneer de wekker 's morgens vroeg gaat? Dan kan het ontbijt er zomaar bij inschieten. En dat is niet de bedoeling.

Tips · 11. juni 2019
Die riem die een gaatje losser moet, die broek die net iets meer knelt bij de benen. Herken jij dit aan het eind van de vakantie en baal je ervan? Met deze 7 tips pas je ook aan het eind van de vakantie nog steeds in je kleren.

Meer weergeven