Tips

Tips · 01. juli 2020
Lekker op vakantie, maar een beetje benauwd voor de vakantiekilo’s? Gebruik de volgende basistips van je voedingscoach om zonder extra kilo’s thuis te komen. Ook voor thuisblijvers goed van toepassing!

Tips · 27. mei 2020
De ene klant vindt het relaxed om via videobellen met mij te praten. Andere klanten geven de voorkeur aan face-to-face coaching. Speciaal voor deze klanten introduceer ik nu Gezond afvallen met wandelsessies.

Tips · 21. mei 2020
De zomer komt snel in zicht. Gelukkig mogen we er weer op uit. Nu nog even snel die paar kilootjes kwijtraken. Moet lukken toch voor de vakantie?

Tips · 12. mei 2020
Er is een mineraal dat als bijnaam heeft ‘het antistressmineraal’. Het helpt lichamelijke stress verminderen. Het heeft een algemeen kalmerend effect en het helpt je spieren en bloedvaten te ontspannen.

Tips · 29. april 2020
Ruim een derde van de Nederlanders beweegt minder sinds de strenge coronamaatregelen. Dat we minder bewegen komt voornamelijk doordat sportclubs gesloten zijn en omdat veel woon-werkverkeer wegvalt. Zit jij thuis ook te lang achter je laptop?

Tips · 14. april 2020
Het lijken misschien open deuren, maar hoe vaak eet jij volkoren? Haal je elke dag die 250 gram groenten? En hoe zat het nou ook alweer met dat onverzadigde vet?

Tips · 31. maart 2020
Met een goede weerstand is je lichaam beter bestand tegen ziekmakende bacteriën en virussen en word je minder snel ziek. Heb je extra vitamine C nodig voor meer weerstand?

Tips · 11. maart 2020
Onderzoek laat zien dat we wel 200 eetkeuzes per dag maken. Bewuste en onbewuste keuzes. Voor eten dat niet altijd even gezond is. Met deze 10 slimme tips weersta jij die verleidingen!

Tips · 01. maart 2020
Carnaval en de krokusvakantie zijn alweer voorbij. Voor je het weet staat de zomervakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om wat kilo's kwijt te raken.

Tips · 19. februari 2020
Het is bijna carnaval. Hoe lekker zou het zijn als je de carnaval een beetje gezond en fit doorkomt?

Meer weergeven