Tips

Gezond afvallen? Eet regelmatig, met aandacht en zonder afleiding
Tips · 28. juli 2021
Het klinkt misschien als een open deur, maar dat maakt het niet minder waar. Wil je gezond eten of gezond afvallen? Begin dan door regelmatig, met aandacht en zonder afleiding te eten. Lees hier wat dat voor je doet.

Slimme basistips tegen vakantiekilo's
Tips · 20. juli 2021
Lekker op vakantie, maar een beetje benauwd voor de vakantiekilo’s? Lees deze slimme basistips van je voedingscoach. En kom zonder extra kilo’s thuis. Ook voor thuisblijvers goed van toepassing!

Gezond afvallen met 7 kleine veranderingen
Tips · 14. juli 2021
Gezond afvallen kan heel klein beginnen. Met een groot resultaat als gevolg. Maar waar moet je dan beginnen. Dit zijn 7 tips voor kleine veranderingen.

Zo versterken sporten en gezond eten elkaar
Tips · 01. juli 2021
Googelen op sportvoeding levert je 960.000 hits op. De winkels staan bomvol sportdrankjes. Maar wat is er nu echt belangrijk als het gaat om voeding bij sport?

Tips voor een lekkere en gezonde lunch
Tips · 23. juni 2021
Lunchen met een zelfgemaakt lunchpakketje, in de kantine of bedrijfsrestaurant. Of gezellig op het terras? Voedingcoach Hanny geeft je tips voor een gezonde en lekkere lunch.

Is een verspakket een gezonde keuze?
Tips · 13. april 2021
Je kunt verspakketten kopen voor soep, wraps, curry etc. Een verspakket bevat veel groente, maar ook saus, bouillonblokjes etc. Is zo’n pakket nou een gezonde keuze?

Bijna voorjaar! 5 tips om kilo's kwijt te raken
Tips · 24. februari 2021
De lente is al in zicht. Gelukkig mogen we er weer een beetje op uit. Nu nog die kilootjes kwijtraken. Moet lukken toch voor de zomer?

Koken als je haast hebt, zo pak je het 7x slimmer aan
Tips · 09. februari 2021
Boodschappen doen? Eten? Koken? Het kan er makkelijk bij inschieten op drukke dagen. Dit zijn slimme tips om te zorgen dat het niet weer brood of een rondje bezorging wordt.

Hoe je inzicht krijgt en meteen begint met afvallen
Tips · 25. januari 2021
“Ik zou best wat kilo’s kwijt willen, maar ik denk dat ik al gezond eet. Wat moet ik doen om toch af te vallen?” Deze vraag krijg ik regelmatig van mensen om me heen.

Goede voornemens: maak ze concreet, vertel het rond en hou vol!
Tips · 05. januari 2021
Dit waren de meest populaire voornemens voor 2020. Je minder druk maken, meer sporten en bewegen en afvallen. Wat heb jij je voorgenomen voor 2021 ?

Meer weergeven