· 

Mijn gewicht ging de verkeerde kant op

Dit is het verhaal van Brenda. Met een helder doel voor ogen is zij binnen 4 maanden al bijna op haar streefgewicht. Het afvallen met een voedingscoach verliep zo bij haar:

 

Ik ben banketbakker met wisselende diensten. Tijdens de vaste dagen ging het eten wel redelijk goed, maar met wisselende diensten was mijn eten ook erg wisselend. Ik wist niet hoe ik hier goed mee om kon gaan. Wegens een blessure kon ik bovendien niet goed sporten. Mijn gewicht ging daardoor de verkeerde kant op.

Ik ben gelukkig nooit te zwaar geweest, maar mijn BMI zat tijdens slechte momenten op ‘t randje van overgewicht. Er is flink veel overgewicht in mijn familie, met diabetes en hart/vaatziekten tot gevolg.

 

Omdat ik daardoor veel familie ben verloren, wilde ik koste wat kost mijn gewicht veranderen. Om te zorgen dat ik dit niet zou krijgen in de toekomst. Alleen wist ik niet hoe en ik durfde ik er niet voor uit te komen. 

Er ging 5 kilo af, zelfs zonder te sporten

Toen kreeg ik een geweldige vakantie in het vooruitzicht, vier weken roadtrip door West Amerika. Dan moet je wel fit zijn.  Dat was de trigger voor mij: dit is het moment voor verandering.

 

Ik kwam bij Voedingscoach Hanny uit en zonder te weten wat ik kon verwachten, heb ik het gewoon gedaan. En ben er heel blij mee! Ze heeft me echt meer inzicht gegeven in het eten. Ik heb een traject van 4 maanden gevolgd. In die 4 maanden ben ik al bijna op m'n streefgewicht gekomen!

 

Er ging 5 kilo vanaf zonder te sporten! Ik wist niet wat ik meemaakte! Ik geloofde het bijna niet. En dat door alleen mijn eten wat aan te passen en een goede structuur in het eten te geven.

Topfit voor de reis van mijn dromen

In de tussentijd ben ik vier vaste dagen gaan werken, dus niet meer constant die wisselingen. Dat geeft mij meer rust en meer structuur. 

 
En ik ben nu gelukkig weer rustig het sporten aan het opbouwen. In de laatste coachingsessie zagen we dat mijn spiermassa daardoor flink gestegen is. Helemaal happy!

 

Er zijn voor mij nog wat kleine dingen die anders moeten, dat vind ik nog best lastig. Maar ik probeer ze langzaam en beetje bij beetje toch aan te pakken. Zodat ik gelukkig naar mezelf kan kijken en topfit ben voor de reis van m'n dromen🤩

 

Voedingscoach Hanny is erg flexibel, denkt goed mee en helpt waar nodig. Super fijn!

 

Brenda Gerritse, 24 jaar
Rijen