· 

Afvallen door een lijstje met gezond eten?

Bij een intake met een klant komen er allerlei onderwerpen voorbij. Uiteraard hebben we het over het huidige eetpatroon. En over wat gezond eten nou eigenlijk is.  En regelmatig krijg ik de vraag: “Heb je gewoon een lijstje voor mij, waarop staat welk eten wel of niet gezond is?”

 

Het zou makkelijk en fijn zijn om een lijstje met gezond eten te hebben. Zelf kies ik er bewust voor om niet met lijstjes te werken, omdat ik niet geloof in lijstjes. En omdat het ook niet dé oplossing is als je wilt afvallen.

Wat kan je wel van mij verwachten

Als Voedingscoach weet ik dat jij het spel moet maken. Met jouw input maak ik het speelplan, een super persoonlijke eet en beweegplan.  

 

Jij staat in het veld en doet wat je moet doen met behulp van jouw persoonlijke Eet en beweegplan. Ik sta aan de zijlijn om jou aan te moedigen. Wanneer je onderuit gaat, ren ik het veld in. Dan help ik je om weer op te staan. En als het nodig is passen we het "speelplan" aan. Zodat je niet weer in dezelfde (val)kuil trapt.

 

Als jij weer lekker bezig met je plan, dan ga ik terug naar de zijlijn. Dit herhaalt zich totdat je niet meer valt. En jij mijn adviezen niet meer nodig hebt. Vanaf dat moment heb jij jouw leefstijl veranderd en je doel gehaald. 

 

Jij zorgt voor de verandering

Is jouw doel blijvend afvallen en fitter worden door gezond te eten? Dan is het belangrijk om je gedrag blijvend te veranderen. Het geven van een lijstje zorgt daar niet voor. Zelf ontdekken wat gezond is en daar mee aan de slag te gaan,  zorgt voor blijvende verandering.

Jij bepaalt het spel. En daar coach ik je graag bij.    

Bron: dieetditdieetdat.nl


Maak gratis kennis met jouw voedingscoach

Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.