· 

Carnaval en krokusvakantie voorbij! Tijd om aan de kilo’s te werken

Carnaval en de krokusvakantie liggen weer achter ons. Voor je het weet staat de zomervakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om te starten met afvallen. En die kilo's kwijt te raken, waar je toch al langer van af wilt. 

Dit zijn 5 tips om direct te beginnen met afvallen

voedingscoach-gezond-afvallen-rijen-tilburg

 TIP 1:
Stel jezelf de vraag waarom je wilt afvallen.

TIP 2:
Schrijf dan het doel op dat je wilt bereiken. Door je doel op te schrijven stijgt de kans dat het lukt met 42%, blijkt uit onderzoek.

TIP 3:
Schrijf een week lang precies op wat je eet en drinkt. Gebruik het handige eetdagboekje van Voedingscoach Hanny. En nee, niet vals spelen 😉 gewoon alles opschrijven wat je eet en drinkt.  Hierdoor wordt je bewust van je eetpatroon. En kun je beginnen met de eerste  veranderingen. 

 

TIP 4:

Denk na over waar en wanneer je last hebt van “moeilijke momenten”. Door je bewust te worden van die momenten kun je ze makkelijker weerstaan.


TIP 5:
Durf professionele ondersteuning te vragen. Het is bewezen dat je betere resultaten boekt met afvallen als je een eetdagboekje bijhoudt én professionele begeleiding hebt. 

Wil je dat steuntje in je rug? Vraag dan voor 10 maart een gratis kennismaking aan met Voedingscoach Hanny. 
En krijg 10% korting op je hele plan! 

 

Extra TIP: 

 

Het advies van Voedingscoach Hanny wordt (gedeeltelijk) vergoed door bijna alle zorgverzekeraars. Check snel hoeveel jij in 2020  aan zorgvergoeding krijgt.

Meer over gezond afvallen

Hoe je buikvet er onder krijgt in 3 stappen