· 

Voedingscoach Hanny nu ook beschikbaar voor jou

Corona. Zit je ineens alleen aan tafel als Voedingscoach. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Niet getreurd, hup mijn face-to-face concept aan tafel aangepast aan de nieuwe realiteit. En ja, dat is best wel even wennen.

 

Geen klanten meer via de voordeur. Maar gelukkig wel weer met klanten aan tafel, via het beeldscherm. Een-op-een werkt toch het beste bij voedingsadvies, ook online! 

Dan ben je ineens online voedingscoach

Uitzoeken wat handiger is, Skype, Zoomen, Whatsapp etc. En ja, het werkt! De eerste online klanten zijn blij dat ze aan de slag kunnen met hun nieuwe eetpatroon. Ook online is persoonlijk en inspirerend coaching heel goed mogelijk. Daar wordt je dan toch blij van in deze crisistijd. 

 

Kun jij ook wel wat inspiratie van Voedingscoach Hanny gebruiken voor een beter eetpatroon? Maar woon je niet in de buurt van Rijen? Dan is er niets wat je nu nog tegen kan houden.

 

Stuur me een berichtje, dan bespreken we vrijblijvend online wat jouw wensen zijn. Wil je wat gezonder gaan eten, fitter worden of gewoon wat kilo’s kwijt raken? Ik help je graag online en persoonlijk.

 

Tipje: Ook voor mijn online advisering geldt de vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering