Voedingscoach Hanny in het nieuws

Het is altijd weer leuk als je gevraagd wordt om iets te vertellen over gezond eten, een gezond eetpatroon of gezonde recepten. Ook zijn veel mensen benieuwd naar mijn werkwijze als online Voedingscoach. HIeronder een selectie van artikelen waarin ik vertel over mijn werkwijze of over gezond eten.     

Libelle: Voedingscoach Hanny geeft deskundig advies

Voor de rubriek de Denktank vroeg de Libelle mijn advies over het probleem van de "coronakilo's". In 100 woorden even de oplossing geven is wel erg kort door de bocht ;-). Wel leuk om mee te werken aan deze rubriek!       

In het Weekblad: "Hoe kom ik van mijn buik(je) af"

Het Weekblad Gilze-Rijen vroeg mij een artikel te schrijven over gezond afvallen. En dan met name over de grootste ergernis van afvallen. Dat was een inkoppertje, want veel mensen willen van dat buik(je) af. 

Zomers recept in de campagne van de BGN

Als gediplomeerd Voedingscoach ben ik aangesloten bij de branchevereniging voor gewichtsconsulenten en voedingscoaches, de BGN. In het voorjaar had de BGN een superleuke campagne "Feestje op je bord". Een van mijn favoriete recepten, salade van rode bietjes met linzen en feta,  is opgenomen in deze campagne. Een feestje!     

Voedingscoach Hanny in magazine Aan de Keukentafel van Coop

Supermarktketen Coop vroeg mij een aantal tips over gezond eten. Lees de tips hier of lees ze in het glossy magazine Aan de Keukentafel. Je vindt ze onder het kopje Groen het jaar door.  

Site voor studenten: Surfspot

Surfspot, een website met software en hardware voor studenten, vroeg mij voor een blog op hun website. Elk kwartaal maakte ik een makkelijk en lekker recept voor studenten. Leuk om te doen.  Hier vind je het hele recept van de risotto met kastanjechampignons.