Voedingscoach Hanny is erkend BGN-lid

Wil je verzekerd zijn van professioneel advies over afvallen en gezond eten? Kies dan voor een BGN voedingscoach of gewichtsconsulent. De BGN is een keurmerk dat staat voor Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

 

Voedingscoach Hanny is al jaren erkend BGN-lid. Elke voedingscoach of gewichtsconsulent die is aangesloten bij de BGN:

  • Heeft een geldig diploma van een geaccrediteerde opleiding;
  • Volgt regelmatig nascholing;
  • Volgt de ontwikkelingen op het gebied van gezond afvallen;
  • Verkoopt géén maaltijdvervangers of afslankproducten.

Neem gerust eens een kijkje op de website van de BGN. 

Kies voor kwaliteit

Wat doen de 1600 gecertificeerde BGN voedingscoaches en gewichtsconsulenten? Zij adviseren en begeleiden jaarlijks duizenden mensen naar een beter voedings- en beweegpatroon. Klanten bereiken een gezond(er) gewicht door gewone voeding en voldoende beweging.   

Door persoonlijk advies en coaching krijgen klanten kennis en vaardigheden voor een gezonde dagelijkse leefstijl.

BGN voedingscoaches en gewichtsconsulenten zijn een niet te missen groep in het aanpakken van de overgewichts- en obesitaspandemie in Nederland.

Cliënten waarderen de BGN voedingscoaches en gewichtsconsulenten met een 7,9.

Bron: Ipsos 

De BGN-visie op afvallen

Afvallen, diëten, lijnen. Hoe je het ook noemt, je wilt in ieder geval gewicht verliezen. Dat doe je simpel gezegd door minder te eten en meer te bewegen.

 

In de praktijk blijkt dit lang niet zo eenvoudig en worstelen velen met hun gewicht. Jij misschien ook wel?

 

Gezond afvallen is één ding, maar op gewicht blijven is misschien nog wel het aller moeilijkst. Eten is tegenwoordig overal om ons heen.

 

Je wordt talloze keren per dag verleid tot het eten van minder gezonde producten. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan om al die verleidingen te weerstaan.

 

Daarnaast wil je ook gewoon kunnen genieten van lekker eten. Het hele jaar sla en rauwe wortels is geen feestje. Het moet wel leuk blijven en inpasbaar zijn in je dagelijkse leven, toch?