Voor 2 personen heb je dit nodig voor de quesadilla's:
200 gr pompoen in stukjes
olijfolie
peper en zout
2 volkoren tortillawraps
80 gr mozzarella
1 tomaat
kleine rode ui in ringen
handje koriander

Zo maak je het
Leg de pompoenstukjes op een bakplaat, besprenkel met een beetje olijfolie en wat peper en zout. Zet 25 minuten in de oven tot ze zacht zijn. Laat afkoelen en prak fijn.
Beleg een volkoren tortillawrap met plakjes mozzarella, dunne plakjes tomaat, een handje koriander en de rode ui ringen.
Beleg de andere tortillawrap met de geprakte pompoen.
Leg de wrap met de pompoenkant voorzichtig op de andere en schuif in een hete koekenpan met een beetje olie. Bak een paar minuten aan beide kanten, tot ze bruin zijn (pas op voor verbranden).
Snij in 4 kwarten en serveer!
Tip
Lekker om te combineren met een salade van rucola, mais, cherrytomaatjes, avocado met een olie&azijndressing.