Ga gezonder eten en bouw weerstand op

Naast SocialDistancing en StayHome is het opbouwen van weerstand super belangrijk in deze heftige tijd. Wil jij ook gezonder gaan eten, voor meer weerstand? Dan help ik je graag met een online persoonlijk voedingsadvies. 

 

Als start van het advies maak ik altijd een energieberekening. Daar mee bepaal ik  hoeveel eten je op een dag nodig hebt. Deze berekening is tijdelijk gratis en vrijblijvend!  Vraag daarom die berekening nu aan. 

Ja, ik wil weten hoeveel eten ik per dag nodig heb

Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je jouw gratis persoonlijke berekening

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik wil nu meteen Persoonlijk voedingsadvies voor slechts € 45,-

Wil je nu meteen een persoonlijk voedingsadvies? Dat kan! Meld je nu aan voor een Persoonlijk advies met 65% korting. Je betaalt geen € 125,-, maar slechts € 45,- voor een compleet advies.

 

En als extra krijg je een maand lang een steuntje in de rug met gratis coaching via Whatsapp! Dat betekent een maand lang gratis al je vragen stellen  over gezond eten.   

Erkend BGN lid

Voedingscoach Hanny is al jaren een erkend lid van de BGN, de vereniging van professionele gewichtsconsulenten en voedingscoaches. Daarnaast is Hanny erkend adviseur sportvoeding. 

Klantervaringen met Hanny

"Het voedingsadvies van Voedingscoach Hanny ging terug naar de basis.

Een keer een uitschieter is niet erg, want ze helpt je weer terug op het juiste pad.  Zeker een aanrader!"

Nina, 26 jaar
Rijen, september 2019 

 

Compleet plan voor € 45,-

Maak nu gebruik van deze speciale online versie van het Persoonlijke voedingsadvies. Met tijdelijk een korting van 65%. Je betaalt nu geen € 125,- maar slechts € 45,-.