Voedingscoach Hanny uit Rijen is erkend BGN-lid

Wil je verzekerd zijn van professioneel advies over afvallen en gezond eten? Kies dan voor een BGN erkende voedingscoach
De BGN is een keurmerk dat staat voor Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

 

Elke voedingscoach of gewichtsconsulent die is aangesloten bij de BGN: 

  • is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent van één van de geaccrediteerde opleidingen;
  • volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van gezond afvallen;
  • verkoopt géén maaltijdvervangers of afslankproducten.

Voedingscoach Hanny is een erkend professional, zij is al jaren aangesloten bij de BGN. Voedingscoach Hanny is het enige erkende BGN-lid in Rijen. 

De visie van de BGN op afvallen

Afvallen, diëten, lijnen. Hoe je het ook noemt, je wilt in ieder geval gewicht verliezen. Dat doe je simpel gezegd door minder te eten en meer te bewegen. In de praktijk blijkt dit lang niet zo eenvoudig en worstelen velen met hun gewicht. Jij misschien ook wel?


Afvallen is één ding, maar op gewicht blijven is misschien nog wel het aller moeilijkst. Eten is tegenwoordig overal om ons heen. We worden talloze keren per dag verleid tot het eten van minder gezonde producten. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan om al die verleidingen te weerstaan.

Daarnaast wil je ook gewoon kunnen genieten van lekker eten. Het hele jaar sla en rauwe wortels is geen feestje. Het moet wel leuk blijven en inpasbaar zijn in je dagelijkse leven, toch?

Stap-voor-stap afvallen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Afvallen is wat ons betreft geen tijdelijke zaak. Het gaat om het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Niet voor even, maar voor altijd. "Is dat wel vol te houden?", hoor ik je denken. Zeker wel!

Door het maken van slimme en gezonde keuzes, door je voedingspatroon af te stemmen op je dagelijkse activiteiten, door rekening te houden met feestjes en andere verleidingsmomenten.
 

Maar ook door ruimte in te bouwen voor af en toe die minder verantwoorde keuze. Het gaat tenslotte om de totale balans.

Jij leert hoe je een gezond gewicht bereikt en behoudt

De BGN voedingscoach helpt je graag op weg met het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Zodat je straks zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

 

Benieuwd wat Voedingscoach Hanny voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een gratis kennismaking.

voedingscoach-Rijen-afvallen