Voedingscoach Hanny: visie op gezond afvallen

Afvallen, diëten, afslanken of lijnen. Hoe je het ook noemt, je wilt in ieder geval gewicht kwijt raken. Dat doe je door minder te eten en meer te bewegen. In mijn praktijk als voedingscoach merk ik dat dit lang niet zo eenvoudig is als het klinkt.

 

Veel mensen zijn soms al jaren bezig om gewicht kwijt te raken. Jij misschien ook wel?

 

Afvallen is één ding, maar op gewicht blijven is misschien nog wel het allermoeilijkste. Eten is overal om je heen, op straat, op het station, bij de benzinepomp etc.

 

Tientallen keren per dag wordt je verleid tot het eten van fastfood, snoep, snacks en andere minder gezonde producten. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan om al die verleidingen te weerstaan.

 

 

Natuurlijk hoef je niet het hele jaar op sla en wortels te leven. Dat is helemaal niet de bedoeling. Je wilt ook gewoon kunnen genieten van lekker eten. Maar hoe hou je gezond eten leuk en passend in je dagelijkse leven?

Gezond afvallen: stap-voor-stap en afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Afvallen is wat mij als voedingscoach betreft geen tijdelijke zaak. Het gaat bij gezond afvallen om het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Niet voor even, maar voor altijd.

 

"Is dat wel vol te houden?", hoor ik je denken. Zeker wel!

  • Door het maken van slimme en gezonde keuzes
  • Door je voedingspatroon af te stemmen op je dagelijkse activiteiten
  • Door rekening te houden met feestjes en andere verleidingsmomenten
  • Door ruimte in te bouwen voor af en toe die minder gezonde keuze 

Het gaat uiteindelijk om de totale balans. Voedingscoach Hanny helpt je graag om die te vinden. 

Afvallen en een gezond gewicht behouden

Voedingscoach Hanny helpt je graag op weg met het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Zodat je straks zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. 

 

Benieuwd wat Voedingscoach Hanny voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking. .

Voedingscoach Hanny is aangesloten bij de BGN, de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland.

 

"De BGN-gewichtsconsulent adviseert je bij het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht. We volgen hierbij de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad.

 

Dit betekent voor jou dat Voedingscoach Hanny alleen voedingsadviezen geeft die wetenschappelijk zijn onderbouwd. Ik werk niet met maaltijdvervangers en afslanksupplementen. Gewoon gezonde voeding is het uitgangspunt in mijn adviezen."