· 

Top 3 meest gelezen blogs; over buikvet, grapefruit en weerstand

Van alle blogs die Voedingscoach Hanny schreef in 2020, lazen jullie deze onderwerpen het meest. Wat is jouw favoriet? 

1. Hoe je buikvet er onder krijgt in drie stappen

In de medische wetenschap heet het visceraal vet. De meeste mensen die willen afvallen met een voedingscoach noemen het gewoon buikvet. En de meeste mensen willen er graag vanaf.

 
Heb jij ook last van teveel buikvet? Dan is het nu tijd om er wat aan toe doen. Want visceraal vet oftwel buikvet is schadelijk voor je gezondheid. Dit zijn de 3 stappen om dat buikvet eronder te krijgen. Lees de hele blog. 


2. Val je af van grapefruitsap?

Nederlanders zijn dol op citrusvruchten. Gemiddeld eten we per persoon in een jaar 8,5 kilo sinaasappels en 4 kilo mandarijnen.
 

Maar hoe zit het met die gezondheidsclaims rond citrusfruit? Val je echt af van elke dag een glaasje water met grapefruitsap? En voorkomen sinaasappels dat je verkouden wordt? De 7 feiten en fabels over citrusfruit. Lees de hele blog. 


3. Zo zorg je voor een goede weerstand

Door gezond te eten, genoeg te slapen en regelmatig te bewegen blijft je weerstand zo hoog mogelijk. Met een goede weerstand is je lichaam beter bestand tegen ziekmakende bacteriën en virussen en word je minder snel ziek.

 

Mocht je toch ziek worden, dan herstel je sneller als je weerstand in orde is.  Is het nodig om extra vitamines te nemen voor meer weerstand? Lees de hele blog.