Veelgestelde vragen aan Voedingscoach Hanny

Kan ik online afvallen bij Voedingscoach Hanny

Ja, je kunt online gezond afvallen met Voedingscoach Hanny. Lekker makkelijk vanuit je eigen keuken of huiskamer. We bellen of videobellen voor de kennismaking en de coachingsessies. Meer weten over advies op afstand? Stuur me even een berichtje.  

Kan ik bij Voedingscoach Hanny ook alleen advies krijgen zonder coaching?

Ja, je kunt ook kiezen voor een persoonlijk voedings en beweegadvies  zonder coaching. Je krijgt een uitgebreid advies waarmee je zelf aan de slag gaat. Je mist dan wel de stok achter de deur of het steuntje in je rug.  De keuze is natuurlijk aan jou. Kijk welk persoonlijk advies bij jou past.  

Is een afspraak met Voedingscoach Hanny ook 's avonds mogelijk?

Ja, een afspraak maken met Voedingscoach Hanny kan overdag, maar ook 's avonds.

Maar net wat voor jou het beste uitkomt.

 

Wil je gratis kennismaken ? Dan kun je tussen 9.00 - 20.00 uur terecht, van maandag t/m donderdag. De gratis kennismaking is telefonisch of via videobellen. Maar net wat jij makkelijk vindt.

Kan ik de kosten declareren bij mijn zorgverzekeraar?

Ja, dat kan. De kosten van mijn advies als gediplomeerd gewichtsconsulent worden namelijk door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed. Check hier jouw zorgvergoeding, of kijk in je zorgpolis of bel met je zorgverzekeraar.  

Werkt Voedingscoach Hanny met Powerslim?

Nee, Voedingscoach Hanny werkt niet met de producten van Powerslim. Deze producten vervangen normaal, gezond eten. En het wordt verkocht door verkopers die niet zijn aangesloten bij het keurmerk van de BGN. Deze verkopers noemen zich ook voedingscoach, dat is wel verwarrend.     

Hoeveel kost afvallen met Voedingscoach Hanny?

Je hebt al een compleet persoonlijk advies voor € 125,-. Wil je graag een stok achter de deur of een steuntje in de rug? Kies  dan een pakket met coaching, kijk even bij de tarieven voor het pakket dat bij jou past.   

Is het eetdagboek van Voedingscoach Hanny gratis?

Ja, je kunt mijn eetdagboek gratis downloaden. Heb je een dagboek ingevuld en wil je weten wat er goed gaat en wat beter kan? Laat je eetpatroon dan door mij analyseren. Vraag een gratis kennismaking aan met Voedingscoach Hanny

Hoe kom ik van mijn buikvet af?

Dit zijn de 3 belangrijkste tips om van je buikvet af te komen:

  1. Zorg dat je gezond eet; vermijd te veel suiker en geraffineerde koolhydraten (zoals witte pasta, witte rijst en wit brood).
  2. Ga niet als een bezetene sporten, maar zorg dat je elke dag voldoende beweegt. Wandelen, fietsen en joggen zijn prima.
  3. Verander je leefstijl. Chronische stress en slaapgebrek zorgen ook voor de aanmaak van extra buikvet. 

Visceraal vet, is dat hetzelfde als buikvet?

Ja, visceraal vet is een mooi woord voor buikvet. Visceraal vet is het vet rondom je organen. Teveel visceraal vet of buikvet wordt in verband gebracht met een verhoogde kans op allerlei gezondheidsklachten, waaronder diabetes type 2 en hart- en vaatziektes. Vandaar dat visceraal vet en buikvet ook wel het ‘ongezonde vet’ worden genoemd.

Ben je ook Voedingscoach Tilburg en Voedingscoach Breda?

voedingscoach-hanny-afvallen-rijen-gilze
Voedingscoach Hanny werkt ook buiten Gilze-Rijen

Ja, je kunt komen wandelen en wegen als je in de regio Tilburg-Gilze-Rijen-Breda wooont.

 

Dan ben je altijd binnen een half uurtje in Rijen bij Voedingscoach Hanny. Je hebt verschillende opties om te starten met gezond afvallen:

  • In Rijen met wandelen en wegen  
  • Op afstand vanuit je eigen huis via bellen of videobellen
  • Een combinatie. Dan kom je bijvoorbeeld 1 of 2 keer naar mij om te wandelen en spreken we verder telefonisch af.   

Kan ik gezond 15 kilo afvallen in 3 maanden?

Nee, dat is niet gezond. Wil je blijvend en gezond afvallen, dan is het belangrijk dat je op een rustige manier afvalt. In plaats van 15 kilo afvallen in 3 maanden, is het beter om 5 kilo in 3 maanden af te vallen. Dat is beter voor je gezondheid. En je motivatie!

Is afvallen door koolhydraatarm eten gezond?

Nee, elke vorm van eenzijdig eten is niet gezond. Je  krijgt te weinig vitaminen en mineralen binnen als je koolhydraatarm eet of als je gaat vasten Het grootste nadeel van deze diëten is dat je te weinig energie binnen krijgt om fit te zijn. Je zet je lichaam in een spaarstand, waar je heel moeilijk weer uit komt.  

Voedings coach of gewichtsconsulent, is er een verschil?

Nee, er is geen verschil tussen een voedings coach of gewichtsconsulent die is aangesloten bij de BGNDe voedings coach en de gewichtsconsulent zijn allebei opgeleid om gezonde mensen met overgewicht of ondergewicht te adviseren. En te begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon. 

Is een Voedingscoach hetzelfde als een diëtiste?

Nee, een diëtist(e) begeleidt mensen die om medische redenen (bijvoorbeeld ziekte of voedselallergie) specifieke voeding nodig hebben. Een voedingscoach helpt gezonde mensen die willen afvallen.   

Advies van Voedingscoach Hanny; kan ik dat kado geven?

Ja, dat kan. Niet iedereen vindt het makkelijk om advies te vragen aan een voedingscoach. Met een kadobon van Voedings coach Hanny is de eerste drempel al genomen. Wil jij iemand voedingsadvies kado geven? Stuur me dan even een berichtje. 

Kan je wel afvallen met de Schijf van Vijf ?

Ja, je kan gezond afvallen met de Schijf van Vijf. Eet je volgens de Schijf van Vijf, dan neem je genoeg van alle producten die gezond voor je zijn. En krijg je de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt om fit voor de dag te komen. Voedings coach Hanny gebruikt de Schijf van Vijf in jouw advies.