Zo ga je afvallen met de hulp van Voedingscoach Hanny

Afvallen met de hulp van een persoonlijk plan geeft je houvast. Tijdens het afvallen kun je al je vragen gratis stellen via Whatsapp. In slechts 3 stappen ben je aan de gang. 

Stap 1. Intake met je voedingscoach

gezond-afvallen-voedingscoach

We maken kennis en bespreken jouw persoonlijke situatie en doelen. Wil je gewicht verliezen, je buikvet kwijt of gezonder gaan eten?  

 

In de intake kijken we naar wat je wel en niet lekker vindt, hoeveel je beweegt etc. Daarna hou je een week het eetdagboek van Voedingscoach Hanny bij.

 

 

Stap 2. Jouw persoonlijk beweeg en voedingsadvies

voedingsadvies-afvallen-kilo's

Aan de hand van jeetdagboek en de informatie uit de intake stelt Voedingscoach Hanny een persoonlijk plan voor je op. In het plan staan:  

  • jouw doelen
  • het voedingsadvies, precies afgestemd op jouw behoefte
  • het beweegadvies dat jou helpt afvallen

Het is een superpraktisch plan met concrete verbeterpunten, een dagmenu en je doelen voor de korte en lange termijn. 

 

In het beweegadvies vind je praktische tips om meer te bewegen op een dag. Wees niet bang, je hoeft niet elke dag naar de fitness of een marathon te gaan rennen ;-)   

Stap 3. Persoonlijke coaching

Tijdens de vervolgsessies bespreken we hoe het gaat. En kijken we naar de aanpassingen van je plan. Bijvoorbeeld: 

  • Je hebt last van "moeilijke momenten". Hoe pak je die aan?
  • Je hebt behoefte aan tips en recepten die bij je nieuwe eetpatroon passen. 
  • Hoe ga je meer bewegen?

 

Wil jij ook aan de slag met gezond afvallen? Wacht dan niet langer, maak nu die afspraak voor een gratis telefonische kennismaking.  

Klanten over de werkwijze van Voedingscoach Hanny

"Per ongeluk kwam ik terecht op de Facebook pagina van Hanny. Ik was op zoek naar iemand die mij advies kon geven over mijn eetpatroon. Niet de standaard adviezen, maar echt advies op maat. En wat ben ik blij dat ik Voedingscoach Hanny heb gebeld!


Lees de hele review van Lonneke en wat andere klanten vinden van de werkwijze van Voedingscoach Hanny. 

Voedingscoach Hanny helpt je gezond afvallen

Op internet word je bedolven onder de advertenties en commercials die je beloven dat je 10 kilo kunt afvallen in 3 weken. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Natuurlijk weet jij ook wel dat je zonder inspanning niet zomaar blijvend 10 kilo kwijt raakt. Maar ja, het klinkt wel aantrekkelijk.

 

In de afslankindustrie gaan jaarlijks miljoenen om. Er zijn heel veel bedrijven die je het ware middel verkopen. Als voedingscoach ontmoet ik regelmatig mensen in de praktijk die echte kenners zijn. Mensen die alles al hebben geprobeerd: pillen, poeders, capsules, plantenextracten, behandelingen, lichaamspakkingen, trilbanden en andere apparaten, kortom: Gouden Bergen. 

Succes bereiken door verandering

En daar blijft het bij, want die bergen verdwijnen ook weer als sneeuw voor de zon. Een blijvend gezond gewicht bereiken gaat namelijk niet zonder inzet. Succes bereik je door het veranderen van je eetpatroon en het inbouwen van meer beweging.

Ga je naar een professionele voedingscoach, dan draait het in de gesprekken om verandering. Verandering in je bestaande routines en onbewuste gedrag. Dat leidt niet altijd tot een weegschaal-resultaat in de eerste week.


Alleen je lichaamsgewicht zegt niet zoveel. Een gezond lichaam hangt van veel meer factoren af dan alleen van die kilo’s. En gezond en blijvend afvallen is zoveel meer dan alleen pure kilo’s verliezen.

"One size fits all" bestaat helaas niet

En het klinkt misschien wat simpel, maar er is gewoon geen one size fits all super makkelijke manier van afslanken. Geen enkel product zorgt ervoor dat je morgen ineens wakker wordt met een slanker lijf. Afvallen op een verantwoorde manier is maatwerk en geduld. En dat gaat het beste met een professional als steun in de rug, om passend advies te geven en te motiveren. 

 

Wil jij ook liever blijvend afvallen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek met Voedingscoach Hanny.   

Voedingscoach op afstand

Starten met een gezond eetpatroon en kilo's afvallen kan ook heel goed online. We spreken elkaar telefonisch of  via videobellen. Gewoon vanaf je eigen bank of aan de keukentafel.     

 

En woon je wel in de buurt van Rijen, dan voeren we de coaching gesprekken wandelend. Hebben we meteen een half uur beweging te pakken. Je blijft verzekerd van een advies dat perfect is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Vraag nu je gratis adviesgesprek aan. 

Voedingscoach Hanny is jouw steun in de rug

Je gaat stap voor stap naar een nieuw eet en beweegpatroon. En je hebt Voedingcoach Hanny als steuntje in de rug, of als stok achter de deur. Maar net hoe je het wilt noemen.