Gezond afvallen met gratis onbeperkte coaching

Al mijn kennis deel ik met jou, zodat jij leert wat een gezonde leefstijl is. En hoe die leefstijl die bij jou past. Tijdens het hele coachingstraject kun je gratis met vragen bij me terecht via Whatsapp.  

 

Want een persoonlijke aanpak en positieve aandacht gaat bij jou écht voor structurele verandering zorgen.

Fit en gezond; de aanpak in 3 stappen

1. Uitgebreide intake

We maken kennis en bespreken jouw persoonlijke situatie en doelen in een uitgebreide intake van anderhalf uur. Wil je gewicht verliezen? Fitter worden? Of wil je wat gezonder gaan eten? Die doelen leggen we vast. En we bespreken onderwerpen zoals het tijdstip waarop je eet, wat je wel en niet lekker vindt, hoeveel je beweegt etc.

 

Daarnaast ga je een week een dagboekje bijhouden van wat je eet en drinkt. Dat alles bij elkaar vormt het uitgangspunt voor jouw eet en beweegplan. 


Voedingscoach-gewichtsconsulent

2. Jouw persoonlijke eet en beweegplan

Aan de hand van je eetdagboek en de informatie uit de intake stel ik een persoonlijk plan voor je op. In het plan staan je doelen, je persoonlijke energiebehoefte en je voedings- en beweegadvies.

 

Het is een superpraktisch plan waarin concrete  verbeterpunten staan, een dagmenu en je doelen voor de korte en lange termijn. Dat plan nemen we samen door, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. 

3. Coaching door je gewichtsconsulent

Tijdens de vervolgsessies bespreken we wat er wel en niet lukt. En kijken we naar aanpassingen van je plan. Bijvoorbeeld: 

  • Je hebt vaak last van "moeilijke momenten" op een bepaald tijdstip. Hoe pak je die dan het beste aan?
  • Je hebt behoefte aan tips en recepten die bij je nieuwe eetpatroon passen. 
  • Bewegen is goed, meer bewegen is beter. Maar hoe pak je dat aan?

Zo ga je stap voor stap naar een nieuw eet en beweegpatroon.  En heb je mij als steuntje in de rug of stok achter de deur. Maar net hoe je het wilt noemen. Afhankelijk van jouw voortgang sluiten we de behandeling na het pakket af, of breiden we het uit met een voordelig follow-up pakket.

Wanneer heb je tijd voor een gratis kennismakingsgesprek?

Je kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Online of aan de Pastoor Oomenstraat 27 in Rijen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Online afvallen of afvallen in Rijen?

Je kunt kiezen hoe je de coaching wilt: online of in mijn praktijk aan huis. De meeste cliënten kiezen voor online via Skype. Zo bespaar je reistijd en kun je thuis met mij in gesprek. Maar je bent natuurlijk ook welkom aan de Pastoor Oomenstraat 27 in Rijen.