Gezond afvallen met gewoon eten

Ben je wel klaar met de overbodige kilo's? En wil je dit ook:

 

✔afvallen en fitter worden

✔ afvallen zonder shakes of pillen

✔ afvallen zonder uren sporten

 

Dan ben je toe aan gezond afvallen. Je gaat niet lijnen, niet afzien, niet crashen.... We gaan samen aan de slag met het perfecte eetpatroon dat precies op jou is afgestemd. Met normaal en lekker eten.

voedingscoach-gezond-afvallen

1. Gratis telefonisch kennismaken

We beginnen met een telefonische kennismaking. We bespreken waarom en hoeveel jij wilt afvallen. En hoe ik jou daarbij help.

2. Jouw persoonlijke plan

Aan de hand van een intake en eetdagboekje, maak ik jouw persoonlijke plan Gezond Afvallen. Dat plan bespreken we tijdens een uitgebreide telefonische sessie.

 

Jij begint nog dezelfde dag met je nieuwe eetpatroon.


3. Coachingsessies: wegen en wandelen

We bespreken de voortgang van je nieuwe eetpatroon tijdens vier coachingsessies. En we kijken naar de uitdagingen die je tegenkomt. De coaching is bij mij in Rijen (of ga online afvallen). 
 

Samen zorgen we ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft. Om jouw doel te behalen. Tussendoor hebben we makkelijk en snel contact via Whatsapp. Je hebt jouw eigen voedings coach altijd bij de hand! 

Aan de slag met je gezond afvallen

Ben je er klaar voor? Dan gaan we van start! Neem contact met me op, dan maken we snel een afspraak. De eerste stap op weg naar minder kilo's.

Ga gezond afvallen met dit complete pakket

Kies je voor gezond afvallen met Voedingscoach Hanny, dan krijg je dit complete pakket met coaching.

✔ Gratis kennismaken

✔ Een uitgebreide intake

✔ Analyse van je eetpatroon

✔ Persoonlijk eet én beweegplan

✔ Bespreken van jouw plan

Inclusief:

✔ 4 maanden coaching

✔ 4 weeg & wandelsessies

✔ continu contact via Whatsapp

✔ extra analyse van je eetpatroon


Gezond afvallen met 4 maanden voedingscoaching: € 249,- (of € 65,- per maand)

Extra voedingscoaching of losse sessies

Heb je jouw doel nog niet gehaald aan het einde van het traject? Of heb je gewoon nog wat langer behoefte aan afvallen met een voedingscoach? Geen probleem, dan spreken we daarna losse coachingsessies af, net zo lang als jij nodig hebt. 


Afvallen in de overgang, zo lukt het wel!

Ken je dat? Elk jaar één of twee kilo erbij. En zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat. Afvallen in de overgang is gewoon lastiger dan voorheen.

 

Wees gerust, jij bent niet de enige die last heeft van extra kilo's. Al veel 50+ vrouwen gingen je voor. Maar hoe komen die kilo's er eigenlijk bij. En belangrijker, hoe ga je afvallen om van je buik af te komen

 

Zodra je in de overgang komt, heeft je lichaam minder energie nodig. Je beweegt (ongemerkt) minder en je spiermassa neemt af. Eet je hetzelfde als voorheen, dan komen de kilo’s er vanzelf bij.

 

Ook hormonale veranderingen hebben invloed. Het gehalte oestrogeen en progesteron in je lichaam daalt. Daardoor sla je meer vet op en verandert je lichaamsvorm. Je lichaamsvet verschuift van dijen en heupen naar buik en taille.

 

En je schildklier kan vertragen, waardoor je sneller aankomt. Als voedingscoach heb ik veel ervaring met klanten in de overgang die willen afvallen. Dit zijn mijn beste tips voor afvallen in de overgang.

 

Wil je nu weten hoe je wél afvalt in de overgang? Vraag gerust een gratis en vrijblijvende kennismaking aan!

Duidelijk plan, goed vol te houden

"Hanny geeft persoonlijke adviezen. Niet de standaard adviezen, maar echt advies op maat.  En ze schrijft een duidelijk plan dat ook nog eens goed vol te houden is.

 

Het resultaat: een goed aantal kilo’s afgevallen en nieuwe eetgewoontes ontwikkeld! Dankjewel voor de fijne coaching."

Lonneke van Aarle, Tilburg

Langzaam afvallen is goed én leuk

"Ik vond het super fijn dat Hanny heel uitgebreid opschrijft wat er al goed gaat en wat er beter kan. Het plan is duidelijk en overzichtelijk, het eetschema ook. Dat hing in mijn keukenkastje🤪

Ik heb vooral geleerd dat je toch best veel kan eten wat ook heel lekker is. En dat langzaamaan afvallen ook heel goed gaat en ook heel leuk is 😃"
Milou, Rijen