Gezond afvallen, zo doet je dat

Starten met gezond afvallen doe je in 3 stappen. Met de hulp van Voedingscoach Hanny.  

Gezond afvallen stap 1: de intake

We maken telefonisch kennis en bespreken wat jouw doel is met gezond afvallen. Hoeveel gewicht wil je kwijt? In welke periode?   

Jij vertelt wat je lekker vindt, hoeveel je beweegt etc. En je houdt je een week het eetdagboek van Voedingscoach Hanny bij.

Gezond afvallen stap 2: Jouw persoonlijke plan

voedingsadvies-afvallen-kilo's

Aan de hand van jeetdagboek en de informatie uit de intake stelt Voedingscoach Hanny een Persoonlijk Plan Gezond Afvallen voor je op. In het plan staan:  

  • jouw doelen
  • het voedingsadvies, precies afgestemd op jouw behoefte
  • het beweegadvies dat jou helpt afvallen

Het is een superpraktisch plan met concrete verbeterpunten vooor gezond afvallen, een dagmenu en je doelen voor de korte en lange termijn. 

 

In het beweegadvies vind je praktische tips van Voedingscoach Hanny om meer te bewegen op een dag. Wees niet bang, je hoeft niet elke dag naar de fitness of een marathon te gaan rennen ;-)   

Gezond afvallen stap 3: Persoonlijke coaching

voedingscoach-Tilburg-Reeshof

Tijdens de vervolgsessies bespreken we hoe het gezond afvallen gaat. En kijken we naar de aanpassingen van je plan. Bijvoorbeeld: 

  • Hoe pak je "moeilijke momenten" aan.
  • Tips en recepten die bij gezond afvallen passen. 
  • Hoe ga je meer bewegen. 

Wil je ook gezond gaan afvallen? Wacht dan niet langer, maak nu die afspraak voor een gratis telefonische kennismaking.  

Klanten over de werkwijze van Voedingscoach Hanny

"Per ongeluk kwam ik terecht op de Facebook pagina van Hanny. Ik was op zoek naar iemand die mij advies kon geven over mijn eetpatroon. Niet de standaard adviezen, maar echt advies op maat. En wat ben ik blij dat ik Voedingscoach Hanny heb gebeld!


Lees de hele review van Lonneke en wat andere klanten vinden van gezond afvallen met Voedingscoach Hanny. 

Gezond afvallen met de werkwijze van Voedingscoach Hanny

Op internet word je bedolven onder de advertenties en commercials die je beloven dat je 10 kilo kunt afvallen in 3 weken. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen.  Natuurlijk weet jij ook wel dat je zonder inspanning niet zomaar blijvend 10 kilo kwijt raakt. En dat heel snel afvallen niet gezond is.  

 

Er is gewoon geen super makkelijke manier van afslanken voor iedereen. Geen enkel product zorgt ervoor dat je 's morgens ineens wakker wordt en 15 kilo afgevallen bent.

 

Een blijvend gezond gewicht bereik je door het veranderen van je eetpatroon en het inbouwen van meer beweging.

 

Gezond afvallen op een verantwoorde manier is maatwerk en geduld. En dat gaat het beste met een professionele voedingscoach  als steun in de rug, om passend advies te geven en te motiveren. 

 

Wil jij ook liever blijvend en gezond afvallen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek met Voedingscoach Hanny.   

Gezond afvallen met jouw Voedingscoach op afstand

Starten met een gezond eetpatroon en kilo's afvallen kan ook heel goed op afstand. We spreken elkaar telefonisch. Gewoon vanaf je eigen bank of aan de keukentafel. Lees hier hoe online voedingscoaching jou helpt. 

Voedingscoach Hanny is jouw steun in de rug

Je gaat stap voor stap naar een nieuw eet en beweegpatroon. En je hebt Voedingcoach Hanny als steuntje in de rug, of als stok achter de deur. Maar net hoe je het wilt noemen. Neem gerust contact op met Voedingscoach Hanny voor meer informatie.