Gezond afvallen zonder honger

Ben je wel klaar met de overbodige kilo's? Wil je gewoon graag afvallen en fitter worden, zonder shakes of pillen. Of uren sporten?

Dan ben je toe aan mijn methode, gezond afvallen zonder honger. Je gaat niet lijnen, niet afzien, niet crashen....

 

We gaan samen aan de slag met een nieuw gezond eetpatroon, dat precies op jou is afgestemd. Met normaal en lekker eten.

Afvallen met coaching

Kies je voor Gezond afvallen zonder honger, dan krijg je een compleet pakket inclusief coaching:

gezond-afvallen

✔ Gratis kennismaken

✔ Een uitgebreide intake

✔ Analyse van je eetpatroon

✔ Jouw eet en beweegplan

✔ Sessie voor het bespreken van jouw plan

✔ 4 maanden Persoonlijke coaching

✔ Continu contact via Whatsapp


1. Gratis telefonisch kennismaken

We beginnen met een telefonische kennismaking. Daarin bespreken we hoeveel je wilt afvallen. En hoe ik jou daar bij help. Je kunt al je vragen stellen over mijn methode van gezond afvallen zonder honger.   

 

2. Jouw nieuwe eetpatroon

Hebben we een klik, dan gaan we samen aan de slag. Met een uitgebreide intake en het bijhouden van een eetdagboekje. Daarmee maak ik jouw persoonlijke voedings en beweegadvies. Met jouw nieuwe gezonde eetpatroon. 

We bespreken het plan samen. En jij begint nog dezelfde dag met je nieuwe eetpatroon om af te vallen.

3. Coaching: jouw stok achter de deur

Tijdens de coachingsessies bespreken we hoe het gaat met je nieuwe eetpatroon en het afvallen. En we kijken naar de uitdagingen die je tegenkomt. De coaching kan bij mij in Rijen of telefonisch in heel Nederland. 

thuis-gezond-afvallen

Kom je naar mij toe, dan ga je eerst op de weegschaal. Daarna gaan we naar buiten om de coachingsessie wandelend te vervolgen. Hebben we meteen een half uurtje beweging te pakken ;-)

 

Kies je voor thuis afvallen, dan zijn de coachingsessies telefonisch (met of zonder beeldbellen).

 

Samen zorgen we ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft om jouw doel te behalen. Tussendoor hebben we makkelijk en snel contact via Whatsapp. Je hebt jouw eigen voedings coach altijd bij de hand!

 

De kosten van gezond afvallen zonder honger vind je op de tariefpagina.

Kennismaken met gezond afvallen zonder honger

Ben jij klaar voor gezond afvallen zonder honger? Neem contact met me op, dan maken we snel een afspraak. Jouw eerste stap op weg naar minder kilo's. Op een gezonde manier. 

Duidelijk plan, goed vol te houden

"Hanny geeft persoonlijke adviezen. Niet de standaard adviezen, maar echt advies op maat.  En ze schrijft een duidelijk plan dat ook nog eens goed vol te houden is.

 

Het resultaat: een goed aantal kilo’s afgevallen en nieuwe eetgewoontes ontwikkeld! Dankjewel voor de fijne voedingscoaching."


Lonneke van Aarle
, Tilburg

Gezond afvallen is goed én leuk

"Ik vond het super fijn dat Hanny heel uitgebreid opschrijft wat er al goed gaat en wat er beter kan. Het plan is duidelijk en overzichtelijk, het eetschema ook. Dat hing in mijn keukenkastje🤪

 

Ik heb vooral geleerd dat je toch best veel kan eten wat ook heel lekker is. En dat langzaamaan afvallen ook heel goed gaat en ook heel leuk is 😃"

Milou, Rijen