Gezond afvallen met coaching

Of je nu 5 of 15 kilo wilt afvallen, ik help je graag. Je gaat niet lijnen, niet afzien, niet crashen... maar gezond afvallen met een beter eetpatroon. Dat helemaal op jou is afgestemd.

 

In drie stappen ben je aan de slag met gezond afvallen. We starten natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. 

1. Gratis kennismaking

We beginnen met een telefonische kennismaking. Daarin bespreken we waarom en hoeveel jij wilt afvallen. En hoe ik jou daarbij help.

2. Jouw persoonlijke plan

Aan de hand van een intake en eetdagboekje, maak ik jouw persoonlijke plan Gezond Afvallen. Dat plan bespreken we tijdens een uitgebreide telefonische sessie.

 

Jij begint nog dezelfde dag met je nieuwe eetpatroon.

voedingscoach-gezond-afvallen

3. Coachingsessies: wegen en wandelen

We bespreken de voortgang van je nieuwe eetpatroon tijdens vier coachingsessies. En we kijken naar de uitdagingen die je tegenkomt. De coaching is bij mij in Rijen.

Eerst is er een weegmoment, daarna gaan we naar buiten en bespreken we al wandelend hoe het gaat.

 

Zo zorgen we ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft. Om jouw doel te behalen. Tussendoor hebben we makkelijk en snel contact via Whatsapp. Je hebt jouw voedings coach altijd bij de hand! 

Aan de slag met je eigen voedingscoach

Ben je er klaar voor? Dan gaan we van start! Neem contact met me op, dan maken we snel een afspraak. De eerste stap op weg naar minder kilo's.

Ga gezond afvallen met dit complete pakket

Kies je voor gezond afvallen met Voedingscoach Hanny, dan krijg je dit complete pakket met coaching.

✔ Gratis kennismaken

✔ Een uitgebreide intake

✔ Analyse van je eetpatroon

✔ Persoonlijk eet én beweegplan

✔ Bespreken van jouw plan

Inclusief:

✔ 4 maanden coaching

✔ 4 weeg & wandelsessies

✔ continu contact via Whatsapp

✔ extra analyse van je eetpatroon


De kosten van afvallen inclusief 4 maanden voedingscoaching : € 249,-  (of € 65,- per maand)


Past afvallen op afstand beter bij jou?

Wil je graag vanuit je eigen stoel gezond afvallen? Kijk dan bij online afvallen met een voedingscoach hoe dat werkt.Veelgestelde vragen

"Wat is visceraal vet?"

Het antwoord op deze vraag en op veel andere vragen vind je bij de Veelgestelde vragen.Duidelijk plan dat goed vol te houden is

"Hanny geeft persoonlijke adviezen. Niet de standaard adviezen, maar echt advies op maat.  En ze schrijft een duidelijk plan dat ook nog eens goed vol te houden is.

 

Het resultaat: een goed aantal kilo’s afgevallen en nieuwe eetgewoontes ontwikkeld! Dankjewel voor de fijne coaching."

Lonneke van Aarle, Tilburg

Langzaam afvallen is ook goed én leuk

"Ik vond het super fijn dat Hanny heel uitgebreid opschrijft wat er al goed gaat en wat er beter kan. Het plan is duidelijk en overzichtelijk, het eetschema ook. Dat hing in mijn keukenkastje🤪

Ik heb vooral geleerd dat je toch best veel kan eten wat ook heel lekker is. En dat langzaamaan afvallen ook heel goed gaat en ook heel leuk is 😃"
Milou, Rijen


Extra voedingscoaching of losse sessies

Heb je jouw doel nog niet gehaald aan het einde van het traject? Of heb je gewoon nog wat langer behoefte aan afvallen met een voedingscoach? Geen probleem, dan spreken we daarna losse coachingsessies af, net zo lang als jij nodig hebt.