Gezond gewicht

Afvallen met de Schijf van Vijf
Gezond gewicht · 30. januari 2023
Vind je het lastig om te bepalen wat nou eigenlijk gezond eten is? Dan is de Schijf van Vijf een handig hulpmiddel. Wat zit daar nou eigenlijk in en waarom?

15 kilo afvallen in 3 maanden, kan dat?
Gezond gewicht · 18. januari 2023
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek? Op internet vind je genoeg manieren om snel kilo's af te vallen. Maar hoe snel is het weer terug? En hoe gezond is dat?

Afvallen? Ga toch wandelen!
Gezond gewicht · 18. januari 2023
Kun je afvallen door veel te wandelen? Dat is een goede vraag. Voor het juiste antwoord is het belangrijk om te weten of je wandelen leuk vindt. Want dan kan het zomaar in de kilo's lopen.

Afvallen zonder dieet
Gezond gewicht · 10. januari 2023
Is een streng dieet zinvol wanneer je blijvend wilt afvallen? Nee, dat is het zeker niet. Wil je echt blijvend kilo's kwijtraken, kies dan voor afvallen zonder dieet. Ontdek hier hoe je zonder honger en met normaal eten de kilo’s kwijt raakt.

Gezond afvallen? Eet voldoende!
Gezond gewicht · 09. januari 2023
Wil je afvallen, dan moet je natuurlijk minder calorieën eten dan je verbrandt. Maar alleen naar calorieën kijken is te eenzijdig. Het gaat om hoeveel je eet én om wat je eet. Daar kan ik jou als voedingscoach prima mee op weg helpen.

Nieuw jaar, nieuwe gewoontes
Gezond gewicht · 05. januari 2023
Heb jij ook net wat teveel gegeten met kerst? Of waren die oliebollen onweerstaanbaar? Dan is het nu tijd om over te stappen naar een nieuw eet en beweegpatroon. Dat je helpt met gezond afvallen.

Hoeveel pasta mag je eten?
Gezond gewicht · 04. januari 2023
Afvallen met pasta eten, kan dat? Jazeker, kies dan wel voor de variant me langzame koolhydraten. En voor de juiste hoeveelheid. Hoeveel is dat eigenlijk?

Top 3: buikje afvallen, niet afvallen, 12 kilo afgevallen
Gezond gewicht · 27. december 2022
December, tijd voor lijstjes. Zoals de top 3 "best gelezen blog" van afgelopen jaar. Dit jaar waren jullie vooral geinteresseerd in de blogs over afvallen. Deze drie onderwerpen werden het meest gelezen door jullie. Wat is jouw favoriet?

Gezond genieten met kerst: 10 praktische tips
Gezond gewicht · 22. december 2022
De kerstdagen vragen om gezelligheid en (te) veel eten. Hoe hou je het toch nog een beetje in de hand? Zonder dat je alleen nog maar sla en worteltjes mag eten. Tien praktische tips.

Half Nederland eet volkoren brood. En jij?
Gezond gewicht · 14. december 2022
De volkoren boterham staat met voorsprong op nummer 1 bij Nederlanders. Maar hoe kun je zien of brood ook echt volkoren is? De kleur van het broood vertelt niet alles.

Meer weergeven