Persoonlijke coaching bij afvallen

"Met gezond en lekker eten de kilo's kwijtraken en weer fitter worden"   

Hoi, ik ben Voedingscoach Hanny. Mensen helpen met afvallen door gezond eten is mijn passie. Wil jij ook graag blijvend een aantal kilo’s kwijt en je weer fitter voelen? Dan help ik jou graag afvallen met persoonlijke coaching.

Begin 2018 heb ik mijn opleiding tot voedings coach afgerond. Een jaar later heb ik de specialisatie Sportvoeding gevolgd.

 

In 2020 ben ik de opleiding Online coaching gestart. Dat komt goed van pas tijdens de lockdownperiodes. Of wanneer je buiten de regio Rijen woont. 

 

De afgelopen jaren heb ik met veel verschillende klanten gewerkt. Man, vrouw, jong of wat ouder, telefonisch of wandelend bij mij in Rijen. Juist die afwisseling maakt het werk als voedingscoach ontzettend leuk. En het is elke keer weer superfijn om de resultaten te zien die gezond afvallen met coaching oplevert. 

Hoeveel kilo wil jij kwijt?

Wil jij ook starten met gezond afvallen? Vraag dan een gratis telefonische kennismaking. Ik vertel ik je graag alles over gezond afvallen met coaching.

 

Tot gauw,
Voedingscoach Hanny


Klanten over afvallen en coaching

Klanten delen in reviews hun ervaringen over het afvallen met persoonlijke coaching door Hanny.


Hanny in de media

Regelmatig wordt naar mijn mening over gezond eten gevraagd. Ook door Libelle.

Voedingscoach-Hanny-Libelle


Voedingscoach Hanny staat voor kwaliteit

Je kiest met mij voor een gediplomeerde professional. De afgelopen jaren heb ik diverse vakdiploma's behaald:

  • diploma gewichtsconsulent/ voedingscoach behaald in 2018
  • diploma sportvoeding adviseur behaald in 2019
  • diploma online coaching behaald in 2021

Bovendien ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hier volg ik regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en coaching.

 

Zo weet je bij mij zeker dat je geholpen wordt door een professional die een erkende opleiding heeft voltooid. Heb je geen voeding coach nodig, maar een diëtiste? Dan verwijs ik je door naar een diëtiste in Rijen of omgeving

Fotografie op deze site via Unsplash en prive archief van Voedingscoach Hanny.