Hulp bij afvallen

hulp-afvallen

Mijn naam is Hanny, dé no-nonsense voedingscoach. Die jou helpt met afvallen.

Lekker én gezond eten is mijn passie. Door mijn interesse voor eten en gezondheid ben ik jaren geleden de opleiding tot voedingscoach gaan volgen.

 

Al ruim 5 jaar werk ik nu als persoonlijke voedingscoach. Daardoor heb ik veel ervaring met het 1-op-1 begeleiden van mensen naar een gezond gewicht.

 

Als Voedingscoach Hanny ben ik jouw motivator en tegelijk "de stok achter de deur". 

 

Waar kan ik jou mee helpen?

Hoe tevreden ben jij met je gewicht?

Als voedingscoach help ik jou om de overbodige kilo's op een gezonde manier kwijt te raken.

 

Kijk ook gerust eens bij de ervaringen van mijn klanten met het afvallen met een voedingscoach. Wil je weten hoe jij gaat afvallen met mijn hulp? Vraag dan een gratis telefonische kennismaking aan. 

Tot gauw,
Voedingscoach Hanny

Voedingscoach Hanny staat voor kwaliteit

Kies voor een gediplomeerde professional die jou helpt met afvallen. Incusief coaching, zodat je het niet alleen hoeft te doen.  De afgelopen jaren heb ik diverse vakdiploma's behaald om jou naar een gezonder gewicht te coachen:

  • gewichtsconsulent (2018)
  • sportvoeding adviseur (2019)
  • online coaching (2021)
  • voeding en de overgang (2023)
voedingscoach-BGN
Hanny is aangesloten bij het landelijke keurmerk

Al jaren ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hier volg ik regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en coaching.

 

Zo weet je bij mij zeker dat je geholpen wordt door een professional die een erkende opleiding heeft voltooid. Heb je geen voedingscoach nodig, maar een diëtiste? Dan verwijs ik je door naar een diëtiste in Rijen of omgeving.

Fotografie op deze site via Unsplash en prive archief van Voedingscoach Hanny.