Afvallen met je eigen coach

Hoi, ik ben Hanny. Ik hou erg van lekker én gezond eten.

 

Door mijn interesse voor eten en gezondheid ben ik jaren geleden de opleiding tot voedingscoach gaan volgen. 

 

Na de opleiding is mijn passie voor voedingscoaching verder gegroeid. Dat komt doordat ik vanaf de eerste klant de mooie resultaten zag van gezond afvallen met een coach.

Hoeveel wil jij afvallen?

Wil jij ook op een gezonde manier wat kilo's afvallen? Lukt het je niet alleen? Maak dan gebruik van mijn ervaring, kennis en coaching. Kijk ook eens bij de reviews naar de ervaringen van mijn klanten met gezond afvallen.

Meer weten over afvallen door gezond eten? Vraag dan een gratis telefonische kennismaking en stel me vrijblijvend al je vragen. 

 

Tot gauw,
Voedingscoach Hanny

Voedingscoach Hanny staat voor kwaliteit

Kies voor een gediplomeerde professional die jou helpt met afvallen. Incusief coaching, zodat je het niet alleen hoeft te doen.  De afgelopen jaren heb ik diverse vakdiploma's behaald om jou naar een gezonder gewicht te coachen:

  • gewichtsconsulent (2018)
  • sportvoeding adviseur (2019)
  • online coaching (2021)
voedingscoach-BGN
Hanny is aangesloten bij het landelijke keurmerk

Al jaren ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hier volg ik regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en coaching.

 

Zo weet je bij mij zeker dat je geholpen wordt door een professional die een erkende opleiding heeft voltooid. Heb je geen voedingscoach nodig, maar een diëtiste? Dan verwijs ik je door naar een diëtiste in Rijen of omgeving.

Fotografie op deze site via Unsplash en prive archief van Voedingscoach Hanny.