Klanten over afvallen met Hanny

"Voedingscoach Hanny is dus een absolute aanrader!"

Elke klant heeft zo zijn/haar eigen reden om mijn hulp in te roepen. Naast het kwijtraken van de kilo's zijn klanten vooral blij met het nieuwe eetpatroon dat ze onder de knie hebben gekregen. Want juist daardoor wordt het makkelijker om op gewicht te blijven.  

 

Hieronder een greep uit de ervaringen van mijn klanten van de afgelopen jaren.   


De kilo's gaan er als vanzelf mee af!

Natuurlijk weet je wel dat je 's avonds geen koek/snoep/chips moet gaan zitten snaaien... Maar Voedingscoach Hanny helpt je overdag je lichaam te voeden, zodat je het 's avonds niet meer wil vullen.

In het begin wist ik niet wanneer ik alles uit mijn persoonlijk plan moest eten, zo veel!? Maar daardoor heb ik 's avonds geen (lekkere) trek meer en is mijn calorie-inname gedaald en gaan de kilo's er als vanzelf mee af!

Bedankt voor je hulp Voedingscoach Hanny! Ook voor de last minute adviezen voor een vakantie of BBQ, waardoor ik de juiste keuzes kon maken.

 

Monique Verkooijen-Mierop
Made, augustus 2021

Bewuster omgaan met eten

"Bedankt voor je goede voedingsadvies Hanny. Het heeft me geholpen weer bewuster om te gaan met wat ik eet. En dat eten ook te doen. Ik weet nu dat ik hier meer aan moet doen!

 

Yvonne

Rijen, juli 2021  

Kilo's kwijt door gezond te eten

"Ik was op zoek naar iemand die mij kan helpen afvallen met normale voeding. Dus niet met repen etc. Zo kwam ik op de site van Voedingscoach Hanny.

 

Zij heeft mij laten zien dat ik veel te weinig eet. Nu, een aantal maanden verder, ben ik al enkele kilo's kwijt. Door gezond te eten uit de Schijf van Vijf.

Zoals ik nu eet heb ik geen snaaimomenten meer, waar ik erg blij om ben. Hanny heeft mij super fijn geholpen, door mij op de goede weg te zetten. 

Hanny is heel makkelijk te bereiken via WhatsApp, zodat je altijd met vragen terecht kan. 
Hanny super bedankt ook voor de fijne voedingscoaching tijdens de wandelingen".

 

Marianne Geurts-de Roy

Tilburg, mei 2021

Niet de standaard adviezen, maar echt advies op maat

"Per ongeluk kwam ik terecht op de Facebook pagina van Hanny. Ik was op zoek naar iemand die mij advies kon geven over mijn eetpatroon. Niet de standaard adviezen, maar echt advies op maat. En wat ben ik blij dat ik Hanny heb gebeld!

 

Voedingscoach Hanny geeft persoonlijke adviezen en schrijft een duidelijk persoonlijk plan wat ook nog eens goed vol te houden is. Het resultaat: een goed aantal kilo’s afgevallen en nieuwe eetgewoontes ontwikkeld!

Dankjewel voor de fijne coaching."

 

Lonneke van Aarle

Tilburg, maart 2021

Ik kreeg echt goede tips!

"Ik vond het super fijn dat Voedingscoach Hanny heel  uitgebreid opschrijft wat er al goed gaat en wat er beter kan. Het ‘plan’ is duidelijk en overzichtelijk, het eetschema ook. Dat hing in m’n keukenkastje🤪. 

 

Ik heb vooral geleerd dat je toch best veel kan eten wat ook heel lekker is. En dat langzaamaan afvallen ook heel goed gaat en ook heel leuk is😃"
Milou
Rijen, februari 2021
 

Ik voel me fitter en energieker

"In september ben ik met Hanny aan de slag gegaan met voedingsadviezen. Inmiddels ben ik bijna 1 jaar verder. Ik voel me fitter en energieker en de laatste 'moeilijke' kilo’s ben ik nu ook kwijt.

 

Voedingscoach Hanny is dus een absolute aanrader!"

Connie Dollevoet


Een gezonde levensstijl én kilo's afvallen met no-nonsense aanpak

"Sinds een aantal maanden begeleidt Voedingscoach Hanny mij op afstand naar een gezonde levensstijl. Het is me gelukt om mijn eetpatroon aan te passen en om kilo's te verliezen. Hanny is een leuke, energieke coach die mij met haar no-nonsens aanpak en met haar humor steeds weer een stapje vooruit duwt!!"

Manon van Hulst
Nijmegen, januari 2021


Veel geleerd over gezonde voeding

Ik heb van Hanny veel geleerd over gezonde voeding. Zo at ik te weinig...

Verder heb ik inzicht gekregen in de relatie tussen bewegen en eten. Bovendien is Voedingscoach Hanny deskundig en professioneel, iets dat ik erg belangrijk vind en is ze erg respectvol. Ze is gewoon een leuk mens! 

Johanna

Tilburg, december 2020 


Afgevallen én niet meer heel de dag met eten bezig

"Hanny heeft me enorm geholpen inzicht te krijgen in mijn voedingspatroon. Ik dacht altijd dat ik wel wist hoe voeding je lichaam beïnvloed, maar ik deed toch de verkeerde dingen. Waardoor ik niet afviel.

Nu kan ik gemakkelijker keuzes maken en ben ik standvastiger. Het dagmenu is eenvoudig te volgen en op die manier ben ik niet heel de dag met eten bezig. De begeleiding door Voedingscoach Hanny is erg prettig, ook als deze online is."
Rianne
Oktober 2020


Een paar kilo kwijt en blijvend mijn voedingspatroon gewijzigd

"In januari ben ik gestart bij Voedingscoach Hanny, nadat verschillende pogingen om een paar kilo kwijt te raken steeds mislukten. Door het voedingsboekje een week bij te houden krijgt Hanny goed inzicht in je eetpatroon en je valkuilen. Ik kwam er achter dat ik eigenlijk te weinig vezels at waardoor ik steeds trek had en ging snaaien. 

 

Door het schema van Hanny aan te houden lukte het me een paar kilo kwijt te raken en zelfs in coronatijd dit vast te houden.

De manier van begeleiden door Hanny is prettig, soms confronterend maar altijd vriendelijk en opbouwend. 

 

Een half jaar lang had ik een mooie stok achter de deur waardoor ik blijvend mijn voedingspatroon gewijzigd heb! Daar ben ik heel blij mee. Bedankt Hanny!"

Paula 
Augustus 2020


Bedankt voor je hulp bij het maken van de juiste keuzes

"Super veel gehad aan het voedingadvies van Voedingscoach Hanny! Ze is altijd direct beschikbaar om je te helpen de juiste keuzes te maken".

Kristel Goijaerts

Tilburg, augustus 2020

Afgevallen en veel fitter!

"Het afvallen lukte me zelf niet. Nu bleek dat ik te weinig at. Door mijn eetpatroon te veranderen, mag ik meer eten waardoor ik me eerder verzadigd voel. Het is me nu dus wel gelukt om het er af te krijgen. En ik voel me ook veel fitter en dat is vooral te danken aan de voedingscoaching van Voedingscoach Hanny. Bedankt hiervoor."

Jeanne
Gilze, juni 2020


Ruim 10 kilo afgevallen in een jaar

"Mijn oprechte dank aan Voedingscoach Hanny voor de fijne begeleiding tijdens het afvallen! Het heeft mij geholpen om dit op een goede manier op te pakken!" 

Anoniem

Gilze, mei 2020


Mijn doelen zijn gehaald!

"Ok, het was geen standaardprocedure, maar Hanny, je hebt me vakbekwaam,  empathisch geholpen! De doelen zijn gehaald! Heel veel dank daarvoor!"

Nellie W.

Rijen, april 2020

Bedankt voor je supernuttige adviezen

"Mijn cholesterolwaarden zijn bijna gehalveerd en ik ben ruim 4 kilo kwijtgeraakt door de adviezen van Voedingscoach Hanny. Dus wil ik je bij deze hartelijk bedanken voor je adviezen, die inderdaad supernuttig waren!"

Inge
Utrecht, maart 2020


Door het veranderen van mijn eetpatroon ben ik 9 kilo kwijt

"Het lukte mij zelf niet om een aantal kilo’s af te vallen. Maar door de goede adviezen en tips van Voedingscoach Hanny ben ik 9 kilo kwijt. Ik at veel te weinig. Door het veranderen van mijn eetpatroon, heb ik veel meer energie en voel ik me veel fitter. Bedankt voor alles!"

Conny Caspers, 57 jaar

Rijen, december 2019

Super goed resultaat behaald

"Met een kleine verandering een super goed resultaat behaald dankzij Voedingscoach Hanny. Fijne begeleiding en nuttige tips. Bedankt!"

Jolanda, 51 jaar

Rijen, oktober 2019

Een betere levensstijl door het juiste advies

"Samen doelen stellen en het juiste advies, hebben mij geholpen aan een betere levensstijl. Hanny kijkt naar de persoon, neemt alle tijd en motiveert waar nodig. Het voedingsadvies van Voedingscoach Hanny ging terug naar de basis. Een keer een uitschieter is niet erg, want ze helpt je weer terug op het juiste pad. Zeker een aanrader!"

Nina, 26 jaar

Rijen, september 2019

Goed bereikbaar en heel toegankelijk

"Super goede adviezen, in een vertrouwelijke setting bij Voedingscoach Hanny thuis. Ze staat open voor alle vragen en opmerkingen en is heel goed te bereiken via WhatsApp en daardoor heel toegankelijk.

Dankjewel Hanny voor je adviezen en inzicht!"

Corry Wijnings
Molenschot, mei 2019

Blij met praktische handvatten

"Hartstikke blij met de praktische handvatten van Voedingscoach Hanny om mijn eigen voedingspatroon aan te kunnen  passen!"

Pascale van den Heiligenberg

Breda, februari 2019

 

Veranderen van eetgedrag is gelukt

"Ik ben blij dat ik het programma van Voedingscoach Hanny gevolgd heb. Belangrijkste doel 'inzicht in wat ik eet en dat meetbaar maken' plus 'veranderen van eetgedrag' is gelukt."

Jos Gillissen

Raamsdonksveer, april 2019


Voedingsschema van Voedingscoach Hanny was super

afvallen-sporter

“Met het volste vertrouwen heb ik het voedingsschema van Voedingscoach Hanny gebruikt voor de kustmarathon.

Dat was super. 

Uiteindelijk was ik dit jaar bijna een half uur sneller dan vorig jaar. 

Bedankt!"

  

Lucienne Sigmond

Oost-Souburg, oktober 2018