'Blij met mijn nieuwe eetpatroon'

Elke klant heeft zijn of haar eigen reden om mijn hulp in te roepen. Naast het afvallen zijn klanten blij met hun nieuwe eetpatroon. Dat ze na het coachingtraject zelf goed kunnen volhouden.

 

Hieronder een greep uit de ervaringen van mijn klanten van de afgelopen jaren.

Een kilo per maand afgevallen, zonder honger

De methode van Voedingscoach Hanny vind ik geweldig. Op basis van mijn eigen eetgewoonten heeft ze een voedingsschema gemaakt. Het paste daardoor uitstekend bij mij.

 

Ik had geen last van honger, geen neiging om te snoepen. Echt heel bijzonder, en toch ben ik afgevallen, zo'n 1 kilo per maand. Het grote voordeel van deze aanpak is dat ik merk dat mijn eetgedrag veranderd is. 

 

Ik heb er echt vertrouwen in dat ik op een gezonde manier verder kan afvallen én straks op gewicht kan blijven.
Nogmaals bedankt, ik heb jouw begeleiding als heel plezierig ervaren.

Angelina Schets
Dongen

Met haar begeleiding ben ik nu 7 kilo kwijt

Voedingscoach Hanny was mijn stok achter de deur in de stap richting een gezonder eetpatroon en het verliezen van kilo's. Met haar begeleiding ben ik nu 7 kilo kwijt en ga ik vol vertrouwen verder met dit proces!

 

Haar begeleiding is professioneel, zonder oordeel en ook nog eens gezellig.

Hanny heeft mij meer kennis gegeven over gezonde voeding zonder al teveel poespas. Zodat het makkelijk blijft om vol te houden. Een aanrader wanneer jij hier ook naar op zoek bent!

Anne van Rooijen
Rijen

Gezond eetpatroon, dat ik kan volhouden

Hanny heeft mij super geholpen! Ik wilde graag een aantal kilo afvallen en fitter op de tennisbaan staan! 

Door de waardevolle tips van Hanny, heb ik een gezonder eetpatroon gekregen wat ik ook kan volhouden!

Haar positieve, niet oordelende en persoonsgerichte aanpak is erg motiverend!

 

Erg fijn is dat Hanny eerst je eetgewoonten analyseert en van daaruit kijkt waar je verbeteringen kunt aanbrengen! En dat werkt! 

 

Dank je wel Hanny!

 

Evelyn Podzimek
Enschede


Online afvallen met mooi resultaat

Na een "coaching op afstand" traject van vier maanden sprak ik Hanny deze week voor het laatst. De methode waar Voedingscoach Hanny mee werkt, sloot goed aan bij mij.

beoordeling-voedingscoach-hanny

Hanny geeft je houvast en uitleg, waardoor ik nu alleen verder kan. Ik ben meer afgevallen dan we van tevoren hadden ingeschat, omdat ik mijn leefstijl echt aangepast heb.

 

Als je een afspraak met Hanny hebt, dan kun je de klok erop gelijk zetten! Punctueel en dan ook echt aandacht voor jou, met je vragen en strubbelingen.

 

Gaande het traject kwam er regelmatig een betrokken appje... hoe gaat het, waar loop je tegenaan, bevalt het eetschema, dat soort vragen.

 

Je moet het natuurlijk zelf doen, maar met Hanny's coaching geef ik je een grote kans van slagen.

 

Béa van den Brink
IJhorst

Ik hoef geen afspraak meer, ik weet wat ik moet doen

Ben heel blij met je tips. Weet nu waar de extra kilo’s vandaan komen. H💕rtelijk dank voor de begeleiding.

 

Patricia
Made 

Ik voel me fitter en energieker

Voedingscoach-Rijen-Tilburg-Breda

In het najaar ben ik met Hanny aan de slag gegaan met een nieuw eetpatroon.

 

Inmiddels ben ik bijna  een jaar verder. Ik voel me fitter en energieker en de laatste 'moeilijke' kilo’s ben ik nu ook kwijt.

 

Voedingscoach Hanny is een absolute aanrader! 

 

Connie Dollevoet
Tilburg

Niet meer lijnen, maar wel afvallen en gezond eten

Enige maanden geleden werd ik op Facebook getriggerd door de titel ‘Gezond afvallen, eet voldoende’. Ik wist wel dat ik te weinig at, maar ik was bang om meer te gaan eten. Omdat ik dacht dan aan te komen en daarom ging ik juist nog minder eten! 

 

Lees hier het hele verhaal over hoe Greetje ging Afvallen zonder lijnen

 

Greetje Jack

Aalst

Afvallen zonder dat het moeilijk voelt

Voedingscoach Hanny denkt heel goed mee. Ze inventariseert je eetpatroon en gaat dan, samen met jou, op zoek waar je dat kunt verbeteren of optimaliseren. Met suggesties voor soortgelijke producten die beter verzadigen, minder suiker bevatten e.d.

Daardoor vielen ook wij vele kilo’s af zonder dat het moeilijk voelde. Ik moest zelfs meer eten. Het is juist het meedenken dat zo goed werkt. Geen verboden, maar nieuwe inzichten. Dank 🙏

 

Anke en Marc

Vught

Kilo's kwijt binnen een paar maanden

Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben geraakt van de professionele en persoonlijke aanpak van Hanny. Zij heeft veel kennis van haar vak en is daarnaast bijzonder enthousiast en stimulerend.


Binnen een paar maanden ben ik mijn overtollige kilo's kwijt geraakt. En heb ik geleerd om gezond en met regelmaat te eten, zonder dat ik last kreeg van een hongergevoel.

 

Het Gezond Afvallen Plan wat ze voor mij maakte, bleek goed haalbaar. Het was motiverend en daagde me uit om mijn verkeerde eetgewoontes aan te pakken.

 

Ik kan iedereen die worstelt met zijn gewicht (en al veel diëten heeft geprobeerd) aanraden om contact met Hanny te zoeken. Ik heb het gedaan en ben blij verrast door wat ik van haar heb geleerd. En hoe ik de kilo's ben kwijt geraakt!

 

Hessel Smid

Dronten

Veel eten en toch afvallen!

Ik geloofde het eerst niet, maar het kan echt. 'Veel' eten en toch afvallen! Zo blij met het menu wat Hanny speciaal voor mij heeft gemaakt.

 

Ik at dus gewoon te weinig. En dat is duidelijk niet de juiste manier. Ik kan zelfs gewoon een extraatje eten. Nogmaals bedankt Hanny!

 

Angela van Waardenburg

Rijen

Afvallen zonder gekke dingen

De beste manier van afvallen is goed eten en kijken wat je eet, zonder shakes en andere gekke dingen. Dat heb ik bij Hanny geleerd. Ze maakt een eetpatroon dat bij je past. Hanny bedankt voor alle goede adviezen!

 

Eliana de Bruijn
Oosterhout

Afgevallen met een mooi resultaat

Na corona gingen de vele kilo’s er niet meer af en was het plezier in sporten dan ook een stuk minder. Zoals zoveel mensen, dan maar op zoek naar een dieet en zien of dit helpt.

 

Diverse diëten uitgeprobeerd, honger geleden, mentaal nog zwakker gevoeld, en mij er bijna bij neergelegd. “Het is wat het is en met het klimmen van de jaren wordt het steeds moeilijker…”

afvallen-resultaat

Toen resultaten gezien bij een vriendin en verbaasd gestaan over de hoeveelheden die ze mocht eten, de heel andere benadering dan die lastige diëten waarbij bijvoorbeeld vooral ‘geen koolhydraten’ belangrijk zijn.

 

Contact opgenomen met haar Voedingscoach Hanny.

 

Goed gesprek gehad, zij voor mij aan het werk, heldere instructie over wat wel en niet, ik aan het werk, opvolgen van de adviezen en regelmatig via de telefoon ondersteunende gesprekken, nieuwe informatie, tips en tricks.

 

Nu eindelijk weer een gezonde BMI (-12 kg) en weer plezier in het sporten.

 

Kortom zeer blij met Voedingscoach Hanny.

 

Aart

Fitter dan ooit en 15 kilo kwijt

voedingscoach-online-afvallen

Pas stond ik weer op de weegschaal en ik moest denken aan mijn traject thuis afvallen met Voedingscoach Hanny.

 

Vorig jaar ben ik begonnen en inmiddels ben ik 15 kg kwijt en voel ik me fitter dan ooit!

 

Over iets meer dan een maand ga ik een Alp omhoog fietsen. Ben er helemaal van overtuigd dat dit goed gaat komen!

 

Ik heb zo'n andere kijk op voeding gekregen het afgelopen jaar, bedankt voor alles!

 

Esther Jongejan
Barneveld

Toegankelijke en relaxte benadering

Het was een leuke periode samen met Hanny. Onze dochter van 18 is door haar begeleid. Hanny heeft een hele toegankelijke en relaxte benadering.

Wat ons erg aansprak was dat er gebruikt werd gemaakt van gewone producten uit de supermarkt. En geen specifieke 'dieet-producten'. De actieve wandel-coachingssessies waren ook erg prettig.

Hanny is zeer bekwaam en deskundig. Een aanrader!  

 

Rina
Oosterhout

Zes kilo afgevallen door gezonder te eten

In het verleden heb ik meerdere pogingen gedaan om af te vallen. Van verschillende diëten met heel weinig eten tot extreem veel sporten. Na een paar kilo verloren te hebben kwamen de kilo’s er snel weer aan.....

 

Al langere tijd was ik op zoek naar een gezond eetpatroon waar je ook gewicht mee kunt verliezen. Voedingscoach Hanny bleek een schot in de roos. Nu ben ik 6 kilo kwijt met het doel nog 4 kilo extra te verliezen.

 

Geen extreme adviezen maar gezond eten (en veel), waardoor je lichaam vanzelf meer gaat verbranden. Het is goed vol te houden en toch verlies je gewicht. Een grote pluim voor Voedingscoach Hanny!

 

Peter
Alblasserdam

De kilo's gaan er als vanzelf mee af!

Natuurlijk weet je wel dat je 's avonds geen koek/snoep/chips moet gaan zitten snaaien... Maar Voedingscoach Hanny helpt je met coaching om overdag je lichaam te voeden, zodat je het 's avonds niet meer wilt vullen.

 

In het begin wist ik niet wanneer ik alles uit mijn persoonlijk plan moest eten, zo veel!? Maar daardoor heb ik 's avonds geen (lekkere) trek meer en is mijn calorie-inname gedaald en gaan de kilo's er als vanzelf mee af!

 

Bedankt voor je hulp Hanny! Ook voor de last minute adviezen voor een vakantie of BBQ, waardoor ik de juiste keuzes kon maken.
 

Monique Verkooijen-Mierop
Made

Met haalbare stappen naar een gezonde levensstijl

Ik heb heel veel gehad aan de coaching van Hanny. Naast de uitgebreide voedingsanalyse, aanpassingen en tips heb ik geleerd om met haalbare stappen de weg naar een gezonde levensstijl te vinden. Dit altijd met een positieve vibe zonder oordeel. Dankjewel daarvoor.

 

Milou Lapidaire,

Dongen

Binnen 4 maanden al bijna op mijn streefgewicht

afvallen-in-4-maanden

Ik werk in wisselende diensten, waardoor mijn eten ook erg wisselend was. Mijn gewicht ging daardoor de verkeerde kant op. Met een roadtrip door Amerika in het vooruitzicht wilde ik weer fit zijn.

 

Ik kwam bij Voedingscoach Hanny uit. En ben er heel blij mee! Ik heb het traject afvallen in 4 maanden gevolgd. In die 4 maanden ben ik al bijna op m'n streefgewicht!

 

Er ging 5 kilo vanaf zonder te sporten. Ik wist niet wat ik meemaakte! En dat door alleen mijn eten aan te passen en een goede structuur in het eten te geven.

 

Voedingscoach Hanny is erg flexibel, denkt goed mee en helpt waar nodig. Super fijn!

 

Brenda Gerritse, 24 jaar
Rijen

Gezonder en bewuster leven

Dank je wel Voedingscoach Hanny voor je support. Heb hier veel aan gehad en ga er zeker verder mee. 

Groetjes!

 

Monica
Rijen

Bewuster omgaan met eten

Bedankt voor je goede coaching, Hanny. Het heeft me geholpen weer bewuster om te gaan met mijn eetpatroon. En dat eten ook goed te doen. Ik weet nu dat ik hier meer aan moet doen!

 

Yvonne

Rijen

Kilo's kwijt door gezond te eten

Ik was op zoek naar iemand die mij kan helpen afvallen met normale voeding. Dus niet met repen etc. Zo kwam ik op de site van Voedingscoach Hanny.

 

Zij heeft mij laten zien dat ik veel te weinig eet. Nu, een aantal maanden verder, ben ik al enkele kilo's kwijt. Door een eetpatroon met gezond eten uit de Schijf van Vijf.

 

Zoals ik nu eet heb ik geen snaaimomenten meer, waar ik erg blij om ben. Hanny heeft mij super fijn geholpen, door mij op de goede weg te zetten.

 

Hanny is heel makkelijk te bereiken via WhatsApp, zodat je altijd met vragen terecht kan. Hanny, super bedankt ook voor de fijne coaching tijdens de wandelingen.

 

Marianne Geurts-de Roy

Tilburg

Niet de standaard adviezen, maar echt advies op maat

Per ongeluk kwam ik terecht op de Facebook pagina van Hanny. Ik was op zoek naar iemand die mij advies kon geven over mijn eetpatroon. Niet de standaard adviezen, maar echt advies op maat. En wat ben ik blij dat ik Hanny heb gebeld!

 

Voedingscoach Hanny geeft persoonlijke adviezen en schrijft een duidelijk persoonlijk plan wat ook nog eens goed vol te houden is. Het resultaat: een goed aantal kilo’s afgevallen en nieuwe eetgewoontes ontwikkeld!

Dankjewel voor de fijne coaching bij het afvallen.

 

Lonneke van Aarle

Tilburg

Ik kreeg echt goede tips!

Ik vond het super fijn dat Voedingscoach Hanny heel uitgebreid opschrijft wat er al goed gaat en wat er beter kan. Het plan is duidelijk en overzichtelijk, het eetschema ook. Dat hing in m’n keukenkastje ;-)

 

Ik heb vooral geleerd dat je toch best veel kan eten, wat ook heel lekker is. En dat langzaamaan afvallen ook heel goed gaat en ook heel leuk is!

 

Milou

Rijen

Een gezonde levensstijl én kilo's afvallen

Sinds een aantal maanden begeleidt Voedingscoach Hanny mij op afstand naar een gezonde levensstijl. Het is me gelukt om met thuis afvallen mijn eetpatroon aan te passen en om kilo's te verliezen.

 

Hanny is een leuke, energieke coach die mij met haar no-nonsens aanpak en met haar humor steeds weer een stapje vooruit duwt!!

 

Manon van Hulst

Nijmegen

Veel geleerd over gezonde voeding

Ik heb van Hanny veel geleerd over gezonde voeding en afvallen. Zo at ik te weinig...

Verder heb ik inzicht gekregen in de relatie tussen bewegen en eten. Bovendien is Voedingscoach Hanny deskundig en professioneel, iets dat ik erg belangrijk vind en is ze erg respectvol. Ze is gewoon een leuk mens!

 

Johanna

Tilburg

Afgevallen én niet meer heel de dag met eten bezig

Hanny heeft me enorm geholpen inzicht te krijgen in mijn eetpatroon. Ik dacht altijd dat ik wel wist hoe voeding je lichaam beïnvloed, maar ik deed toch de verkeerde dingen. Waardoor ik niet afviel.

 

Nu kan ik gemakkelijker keuzes maken en ben ik standvastiger. Het dagmenu is eenvoudig te volgen en op die manier ben ik niet heel de dag met eten bezig. De coaching door Voedingscoach Hanny is erg prettig, ook als deze online is.

 

Rianne

Rijen

Een paar kilo kwijt en blijvend mijn eetpatroon gewijzigd

In januari ben ik gestart met afvallen met Voedingscoach Hanny, nadat verschillende pogingen om een paar kilo kwijt te raken steeds mislukten. Door het eetdagboekje een week bij te houden krijgt Hanny goed inzicht in je eetpatroon en je valkuilen. Ik kwam er achter dat ik eigenlijk te weinig vezels at waardoor ik steeds trek had en ging snaaien.

 

Door het schema van Hanny aan te houden lukte het me een paar kilo kwijt te raken en zelfs in coronatijd dit vast te houden. De manier van begeleiden door Hanny is prettig, soms confronterend maar altijd vriendelijk en opbouwend.

 

Een half jaar lang had ik een mooie stok achter de deur waardoor ik blijvend mijn voedingspatroon gewijzigd heb! Daar ben ik heel blij mee. Bedankt Hanny!

 

Paula
Rijen

Bedankt voor je hulp bij het maken van de juiste keuzes

Super veel gehad aan de coaching van Voedingscoach Hanny! Ze is altijd direct beschikbaar om je te helpen de juiste keuzes te maken.

 

Kristel Goijaerts

Tilburg

Afgevallen en veel fitter!

Het afvallen lukte me zelf niet. Nu bleek dat ik te weinig at. Door mijn eetpatroon te veranderen, mag ik meer eten waardoor ik me eerder verzadigd voel. Het is me nu dus wel gelukt om het er af te krijgen. En ik voel me ook veel fitter en dat is vooral te danken aan de coaching van Hanny. Bedankt hiervoor.

 

Jeanne
Gilze

Mijn doelen zijn gehaald!

Ok, het was geen standaardprocedure, maar Hanny, je hebt me vakbekwaam,  empathisch geholpen! De doelen zijn gehaald! Heel veel dank daarvoor!

 

Nellie W.

Rijen

Bedankt voor je supernuttige adviezen

Mijn cholesterolwaarden zijn bijna gehalveerd en ik ben ruim 4 kilo kwijtgeraakt door de adviezen van Hanny. Dus wil ik je bij deze hartelijk bedanken voor je adviezen, die inderdaad supernuttig waren!

 

Inge
Utrecht

Door het veranderen van mijn eetpatroon ben ik 9 kilo kwijt

Het lukte mij zelf niet om een aantal kilo’s af te vallen. Maar door de goede adviezen en tips van Voedingscoach Hanny ben ik 9 kilo kwijt. Ik at veel te weinig. Door het veranderen van mijn eetpatroon, heb ik veel meer energie en voel ik me veel fitter. Bedankt voor alles!

 

Conny Caspers

Rijen

Super goed resultaat behaald

Met een kleine verandering een super goed resultaat behaald dankzij Voedingscoach Hanny. Fijne begeleiding en nuttige tips. Bedankt!

 

Jolanda

Rijen

Een betere levensstijl door het juiste advies

Samen doelen stellen en het juiste advies, hebben mij geholpen aan een betere levensstijl. Hanny kijkt naar de persoon, neemt alle tijd en motiveert waar nodig. Het advies van Hanny ging terug naar de basis. Een keer een uitschieter is niet erg, want ze helpt je weer terug op het juiste pad. Zeker een aanrader!

 

Nina, 26 jaar

Rijen

Goed bereikbaar en heel toegankelijk

Super goede adviezen, in een vertrouwelijke setting bij Voedingscoach Hanny thuis. Ze staat open voor alle vragen en opmerkingen en is heel goed te bereiken via WhatsApp en daardoor heel toegankelijk.

Dankjewel Hanny voor je adviezen en inzicht!

 

Corry Wijnings
Molenschot

Blij met praktische handvatten

Hartstikke blij met de praktische handvatten van Voedingscoach Hanny om mijn eigen voedingspatroon aan te kunnen  passen!

 

Pascale van den Heiligenberg

Breda

 

Veranderen van eetgedrag gelukt

Ik ben blij dat ik het programma van Voedingscoach Hanny gevolgd heb. Belangrijkste doel 'inzicht in wat ik eet en dat meetbaar maken' plus 'veranderen van eetgedrag' is gelukt.

 

Jos Gillissen

Raamsdonksveer


Voedingsschema van Voedingscoach Hanny was super

Met het volste vertrouwen heb ik het voedingsschema van Voedingscoach Hanny gebruikt voor de Kustmarathon. Dat was super. Uiteindelijk was ik dit jaar bijna een half uur sneller dan vorig jaar. Bedankt Hanny!

 

Lucienne Sigmond

Oost-Souburg