Wat klanten zeggen over Voedingscoach Hanny

Elke klant heeft zo zijn/haar eigen reden om mijn hulp in te roepen. Naast het kwijtraken van de kilo's zijn ze na afloop vooral blij met het nieuwe eetpatroon dat ze onder de knie hebben gekregen. Want juist daardoor wordt het makkelijker om op gewicht te blijven.  

 

Hieronder een greep uit de ervaringen van mijn klanten van de afgelopen jaren.   

Afgevallen én niet meer heel de dag met eten bezig

"Hanny heeft me enorm geholpen inzicht te krijgen in mijn voedingspatroon. Ik dacht altijd dat ik wel wist hoe voeding je lichaam beïnvloed, maar ik deed toch de verkeerde dingen. Waardoor ik niet afviel.

 

Nu kan ik gemakkelijker keuzes maken en ben ik standvastiger. Het dagmenu is eenvoudig te volgen en op die manier ben ik niet heel de dag met eten bezig. De begeleiding door Voedingscoach Hanny is erg prettig, ook als deze online is."

Rianne
Oktober 2020

Een paar kilo kwijt en blijvend mijn voedingspatroon gewijzigd

"In januari ben ik gestart bij Hanny nadat verschillende pogingen om een paar kilo kwijt te raken steeds mislukten. Door het voedingsboekje een week bij te houden krijgt Hanny goed inzicht in je eetpatroon en je valkuilen. Ik kwam er achter dat ik eigenlijk te weinig vezels at waardoor ik steeds trek had en ging snaaien. 

 

Door het schema van Hanny aan te houden lukte het me een paar kilo kwijt te raken en zelfs in coronatijd dit vast te houden.

De manier van begeleiden door Hanny is prettig, soms confronterend maar altijd vriendelijk en opbouwend

 

Een half jaar lang had ik een mooie stok achter de deur waardoor ik blijvend mijn voedingspatroon gewijzigd heb! Daar ben ik heel blij mee. Bedankt Hanny!"

Paula 
Augustus 2020

Bedankt voor je hulp bij het maken van de juiste keuzes

"Super veel gehad aan het voedingadvies van Voedingscoach Hanny! Ze is altijd direct beschikbaar om je te helpen de juiste keuzes te maken." 

Kristel Goijaerts

Tilburg, augustus 2020

Afgevallen en veel fitter!

"Het afvallen lukte me niet. Nu bleek dat ik te weinig at. Door mijn eetpatroon te veranderen,  mag ik meer eten waardoor ik me eerder verzadigd voel. Het is me nu dus wel gelukt om het er af te krijgen. En ik voel me ook veel fitter en dat is vooral te danken aan de coaching van Voedingscoach Hanny. Bedankt hiervoor."

Jeanne
Gilze, juni 2020

Ruim 10 kilo afgevallen in een jaar

"Mijn oprechte dank voor de fijne begeleiding tijdens het afvallen! Het heeft mij geholpen om dit op een goede manier op te pakken!" 

Anoniem

Gilze, mei 2020

Mijn doelen zijn gehaald!

"Ok, het was geen standaardprocedure, maar Voedingscoach Hanny, je hebt me vakbekwaam,  empathisch geholpen! De doelen zijn gehaald! Heel veel dank daarvoor!"

Nellie W.

Rijen, april 2020

Bedankt voor je supernuttige adviezen

"Mijn cholesterolwaarden zijn bijna gehalveerd en ik ben ruim 4 kilo kwijtgeraakt door de adviezen van Voedingscoach Hanny. Dus wil ik je bij deze hartelijk bedanken voor je adviezen, die inderdaad supernuttig waren!"

Inge
Utrecht, maart 2020 

Door het veranderen van mijn eetpatroon ben ik 9 kilo kwijt

"Het lukte mij zelf niet om een aantal kilo’s af te vallen. Maar door de goede adviezen en tips van Voedingscoach Hanny ben ik 9 kilo kwijt. Ik at veel te weinig. Door het veranderen van mijn eetpatroon, heb ik veel meer energie en voel ik me veel fitter. Bedankt voor alles!"

Conny Caspers, 57 jaar
Rijen, december 2019

Super goed resultaat behaald

"Met een kleine verandering een super goed resultaat behaald, dankzij Voedingscoach Hanny.  Fijne begeleiding en nuttige tips. Bedankt!"

Jolanda, 51 jaar

Rijen, oktober 2019

Een betere levensstijl door het juiste advies

"Samen doelen stellen en het juiste advies, hebben mij geholpen aan een betere levensstijl. Hanny kijkt naar de persoon, neemt alle tijd en motiveert waar nodig. Het voedingsadvies van Voedingscoach Hanny ging terug naar de basis. Een keer een uitschieter is niet erg, want ze helpt je weer terug op het juiste pad.  Zeker een aanrader!"
Nina, 26 jaar

Rijen, september 2019 

Ik voel me fitter en energieker

"In september 2017 ben ik met Hanny aan de slag gegaan met voedingsadviezen. Inmiddels ben ik bijna 1 jaar verder. Ik voel me fitter en energieker en de laatste 'moeilijke' kilo’s ben ik nu ook kwijt.

 

Voedingscoach Hanny is dus een absolute aanrader!"

Connie Dollevoet
Tilburg, juni 2018

Goed bereikbaar en heel toegankelijk

"Super goede adviezen, in een vertrouwelijke setting bij Voedingscoach Hanny thuis.  Ze staat open voor alle vragen en opmerkingen en is heel goed  te bereiken via WhatsApp en daardoor heel toegankelijk.
Dankjewel Hanny voor je adviezen en inzicht!"

Corry Wijnings
Molenschot, mei 2019 

Voedingsschema van Voedingscoach Hanny was super

“Met het volste vertrouwen heb ik het voedingsschema van Voedingscoach Hanny gebruikt voor de kustmarathon.

Dat was super. 

Uiteindelijk was ik dit jaar bijna een half uur sneller dan vorig jaar. 

Bedankt!"

  

Lucienne Sigmond

Oost-Souburg, oktober 2018 

Blij met praktische handvatten

"Hartstikke blij met de praktische handvatten om mijn eigen voedingspatroon aan te kunnen  passen!"

Pascale van den Heiligenberg

Breda, februari 2019

 

Veranderen van eetgedrag is gelukt

"Ik ben blij dat ik Hanny's programma gevolgd heb. Belangrijkste doel 'inzicht in wat ik eet en dat meetbaar maken' plus 'veranderen van eetgedrag' is gelukt."

Jos Gillissen

Raamsdonksveer, april 2019