Recepten

Bananenbrood met havermout en zonder suiker
Recepten · 07. januari 2021
Je kunt veel recepten voor bananenbrood vinden op het internet. Dit vind ik een makkelijke en lekkere variant. En heel gezond, met havermout in plaats van bloem. En rozijnen in plaats van suiker.

Mango met avocado; een heerlijk voorafje
Recepten · 18. december 2020
Dit is een superlekker voorafje dat je zo in elkaar hebt gezet. Makkelijk van te voren te maken voor je kerstmenu. Maar ook gewoon lekker voor door de week 😉.

Recepten · 07. december 2020
Een makkelijk recept voor een afwisselende lunch. Met een salade en een geroosterde boterham erbij heb je meteen een avondmaaltijd.

Recepten · 03. augustus 2020
Deze fruitsalade is erg lekker om te combineren met gegrilde kip of vis. Een salade barstensvol vitamine C, waarmee je meteen je twee porties fruit voor de hele dag binnen hebt.

Recepten · 22. juli 2020
Snel klaar en lekker in een wrap voor de lunch. Of als gezond tussendoortje op een broodje of toastje.

Recepten · 13. juli 2020
Een makkelijk stamppotje, met cottagecheese en zoete aardappelen. Lekker en snel klaar.

Recepten · 03. juli 2020
Deze makkelijke en zomerse salade maak je in 10 minuten. Zo haal je makkelijk de 250 gram groente per dag. En heel erg lekker!

Recepten · 04. juni 2020
Met couscous ben je altijd lekker snel klaar. En ook couscous is in een volkorenvariant verkrijgbaar. Net zo lekker als de "gewone" variant en je hebt meteen twee keer zoveel vezels te pakken. Slim!

Recepten · 06. mei 2020
Deze rijstsalade kun je warm of koud serveren. Als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de BBQ. Lekker!

Recepten · 17. maart 2020
Dit is echt een superlekker en gezond bijgerecht van tomaten uit blik. En zo klaar! Natuurlijk kun je ook verse tomaten nemen. Ontvellen is dan net iets meer werk, maar wel de moeite waard.

Meer weergeven