Recepten

Recepten · 01. augustus 2019
Deze makkelijke en zomerse lunch maak je in 10 minuten. Lekker!

Recepten · 28. juli 2019
Deze fruitsalade is erg lekker om te combineren met gegrilde kip of vis. Een salade barstensvol vitamine C, waarmee je meteen je twee porties fruit voor de hele dag binnen hebt.

Recepten · 16. juli 2019
Spinazie met een gekookt ei, maar nu eens gecombineerd met bonen en tonijn. Lekker én makkelijk.

Recepten · 05. juni 2019
De klassieke combinatie van spinazie en ei, maar dan in combinatie met couscous in plaats van een aardappel. De amandelen en de Ras El Hanout geven het een Oosters tintje. Geen Ras El Hanout in huis? Meng dan wat bouillonpoeder of een half bouillonblokje door de couscous.

Recepten · 30. april 2019
Een lunchsalade om lekker buiten in het zonnetje te eten. Met veel groente en een bite met de couscous. Makkelijk, snel klaar en errug lekker.

Recepten · 02. april 2019
Weer eens wat anders voor de lunch. Een volkoren tortillawrap met pompoen en mozzarella. Met een avocadosalade is je lunch compleet.

Recepten · 17. maart 2019
Samen met een klant maakte ik een lekkere, voedzame tomatensoep.

Recepten · 26. februari 2019
Een makkelijk lunchrecept dat je ook koud kunt eten. Lekker voor het weekend of om mee te nemen naar je werk.

Recepten · 23. februari 2019
Van alle pompoenen is spaghettipompoen veruit de gekste. De vruchten zien er op het eerste zicht vrij normaal uit, tot je ze halveert en in de oven legt. Als ze gaar zijn oogst je de inhoud van de pompoen in de vorm van spaghettisliertjes. Goed te combineren met volkorenspaghetti.

Recepten · 16. februari 2019
Surfspot, een website met software en hardware voor studenten, vroeg mij recepten te maken voor de bezoekers van surfspot.nl. Hier vind je een van de recepten: risotto met kastanjechampignons.

Meer weergeven