Recepten

Gezonde én lekkere muffins, snel klaar!
Recepten · 18. maart 2021
Deze muffins zijn een prima tussendoortje in plaats van een cracker of een boterham. Zonder suiker, maar met banaan voor een zoete smaak. En ze zijn echt zo klaar.

Snelle bosbessenchutney
Recepten · 22. februari 2021
Beleg knapperige volkoren bolletjes of pistoletjes met wat frisse blaadjes sla, een beetje cottagecheese en een schep van deze heerlijke, kruidige bosbessenchutney.

Mugcake, lekker en snel ontbijtje
Recepten · 13. februari 2021
Een lekker ontbijtje dat zo klaar is? Dan moet je deze mugcake eens proberen. Eigenlijk is de mugcake elk moment van de dag wel lekker ;-)

Bananenbrood met havermout en zonder suiker
Recepten · 07. januari 2021
Je kunt veel recepten voor bananenbrood vinden op het internet. Dit vind ik een makkelijke en lekkere variant. En heel gezond, met havermout in plaats van bloem. Lekker als gezond tussendoortje.

Mango met avocado; een heerlijk voorafje
Recepten · 18. december 2020
Dit is een superlekker voorafje dat je zo in elkaar hebt gezet. Makkelijk van te voren te maken voor je kerstmenu. Maar ook gewoon lekker voor door de week 😉.

Recepten · 07. december 2020
Een makkelijk recept voor een afwisselende lunch. Met een salade en een geroosterde boterham erbij heb je meteen een avondmaaltijd.

Salade van grapefruit, sinaasappel en mandarijn
Recepten · 03. augustus 2020
Deze fruitsalade is erg lekker om te combineren met gegrilde kip of vis. Een salade barstensvol vitamine C, waarmee je meteen je twee porties fruit voor de hele dag binnen hebt.

Recepten · 22. juli 2020
Snel klaar en lekker in een wrap voor de lunch. Of als gezond tussendoortje op een broodje of toastje.

Recepten · 13. juli 2020
Een makkelijk stamppotje, met cottagecheese en zoete aardappelen. Lekker en snel klaar.

Recepten · 03. juli 2020
Deze makkelijke en zomerse salade maak je in 10 minuten. Zo haal je makkelijk de 250 gram groente per dag. En heel erg lekker!

Meer weergeven