Recepten

Recepten · 03. augustus 2020
Deze fruitsalade is erg lekker om te combineren met gegrilde kip of vis. Een salade barstensvol vitamine C, waarmee je meteen je twee porties fruit voor de hele dag binnen hebt.

Recepten · 22. juli 2020
Snel klaar en lekker in een wrap voor de lunch. Of als gezond tussendoortje op een broodje of toastje.

Recepten · 13. juli 2020
Een makkelijk stamppotje, met cottagecheese en zoete aardappelen. Lekker en snel klaar.

Recepten · 03. juli 2020
Deze makkelijke en zomerse salade maak je in 10 minuten. Zo haal je makkelijk de 250 gram groente per dag. En heel erg lekker!

Recepten · 04. juni 2020
Met couscous ben je altijd lekker snel klaar. En ook couscous is in een volkorenvariant verkrijgbaar. Net zo lekker als de "gewone" variant en je hebt meteen twee keer zoveel vezels te pakken. Slim!

Recepten · 06. mei 2020
Deze rijstsalade kun je warm of koud serveren. Als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de BBQ. Lekker!

Recepten · 17. maart 2020
Dit is echt een superlekker en gezond bijgerecht van tomaten uit blik. En zo klaar! Natuurlijk kun je ook verse tomaten nemen. Ontvellen is dan net iets meer werk, maar wel de moeite waard.

Recepten · 03. maart 2020
Peulvruchten doen het prima in een soepje. In de Midden-Oosterse keuken is linzensoep een traditioneel gerecht dat toch lekker snel klaar is!

Recepten · 04. februari 2020
Pompoen uit de oven en geroosterde cashewnoten. Lekker makkelijk als je even een dagje vlees en vis overslaat. En snel klaar.

Recepten · 03. december 2019
Ja natuurlijk alweer stamppot, gewoon omdat het zo lekker is. En deze keer met andijvie en cashewnoten in plaats van spekjes. Echt het proberen waard!

Meer weergeven