Recepten

Recepten · 06. mei 2020
Deze rijstsalade kun je warm of koud serveren. Als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de BBQ. Lekker!

Recepten · 24. maart 2020
Met couscous ben je altijd lekker snel klaar. En ook couscous is in een volkorenvariant verkrijgbaar. Net zo lekker als de "gewone" variant en je hebt meteen twee keer zoveel vezels te pakken. Slim!

Recepten · 17. maart 2020
Dit is echt een superlekker en gezond bijgerecht van tomaten uit blik. En zo klaar! Natuurlijk kun je ook verse tomaten nemen. Ontvellen is dan net iets meer werk, maar wel de moeite waard.

Recepten · 03. maart 2020
Peulvruchten doen het prima in een soepje. In de Midden-Oosterse keuken is linzensoep een traditioneel gerecht dat toch lekker snel klaar is!

Recepten · 04. februari 2020
Pompoen uit de oven en geroosterde cashewnoten. Lekker makkelijk als je even een dagje vlees en vis overslaat. En snel klaar.

Recepten · 03. december 2019
Ja natuurlijk alweer stamppot, gewoon omdat het zo lekker is. En deze keer met andijvie en cashewnoten in plaats van spekjes. Echt het proberen waard!

Recepten · 19. oktober 2019
Dit is een superlekker voorafje dat je zo in elkaar hebt gezet. Makkelijk van te voren te maken als je gasten krijgt. Maar ook gewoon lekker voor door de week 😉.

Recepten · 01. augustus 2019
Deze makkelijke en zomerse lunch maak je in 10 minuten. Lekker!

Recepten · 28. juli 2019
Deze fruitsalade is erg lekker om te combineren met gegrilde kip of vis. Een salade barstensvol vitamine C, waarmee je meteen je twee porties fruit voor de hele dag binnen hebt.

Recepten · 16. juli 2019
Spinazie met een gekookt ei, maar nu eens gecombineerd met bonen en tonijn. Lekker én makkelijk.

Meer weergeven