Recepten

Recepten · 04. februari 2020
Pompoen uit de oven en geroosterde cashewnoten. Lekker makkelijk als je even een dagje vlees en vis overslaat. En snel klaar.

Recepten · 03. december 2019
Ja natuurlijk alweer stamppot, gewoon omdat het zo lekker is. En deze keer met andijvie en cashewnoten in plaats van spekjes. Echt het proberen waard!

Recepten · 19. oktober 2019
Dit is een superlekker voorafje dat je zo in elkaar hebt gezet. Makkelijk van te voren te maken als je gasten krijgt. Maar ook gewoon lekker voor door de week 😉.

Recepten · 01. augustus 2019
Deze makkelijke en zomerse lunch maak je in 10 minuten. Lekker!

Recepten · 28. juli 2019
Deze fruitsalade is erg lekker om te combineren met gegrilde kip of vis. Een salade barstensvol vitamine C, waarmee je meteen je twee porties fruit voor de hele dag binnen hebt.

Recepten · 16. juli 2019
Spinazie met een gekookt ei, maar nu eens gecombineerd met bonen en tonijn. Lekker én makkelijk.

Recepten · 05. juni 2019
De klassieke combinatie van spinazie en ei, maar dan in combinatie met couscous in plaats van een aardappel. De amandelen en de Ras El Hanout geven het een Oosters tintje. Geen Ras El Hanout in huis? Meng dan wat bouillonpoeder of een half bouillonblokje door de couscous.

Recepten · 30. april 2019
Een lunchsalade om lekker buiten in het zonnetje te eten. Met veel groente en een bite met de couscous. Makkelijk, snel klaar en errug lekker.

Recepten · 02. april 2019
Weer eens wat anders voor de lunch. Een volkoren tortillawrap met pompoen en mozzarella. Met een avocadosalade is je lunch compleet.

Recepten · 17. maart 2019
Samen met een klant maakte ik een lekkere, voedzame tomatensoep.

Meer weergeven