Recepten

Recepten · 17. maart 2019
Samen met een klant maakte ik een lekkere, voedzame tomatensoep.

Recepten · 26. februari 2019
Een makkelijk lunchrecept dat je ook koud kunt eten. Lekker voor het weekend of om mee te nemen naar je werk.

Recepten · 23. februari 2019
Van alle pompoenen is spaghettipompoen veruit de gekste. De vruchten zien er op het eerste zicht vrij normaal uit, tot je ze halveert en in de oven legt. Als ze gaar zijn oogst je de inhoud van de pompoen in de vorm van spaghettisliertjes. Goed te combineren met volkorenspaghetti.

Recepten · 16. februari 2019
Surfspot, een website met software en hardware voor studenten, vroeg mij recepten te maken voor de bezoekers van surfspot.nl. Hier vind je een van de recepten: risotto met kastanjechampignons.

Recepten · 04. december 2018
Maak je eigen chocolade cadeautjes voor pakjesavond. Met noten en pure chocolade. Voor een persoonlijk cadeautje kun je de favoriete snoepjes of koekjes van iemand verwerken in de chocolade.

Recepten · 07. november 2018
Deze fruitsalade is erg lekker om te combineren met gegrilde kip of vis. Een salade barstensvol vitamine C, waarmee je meteen je twee porties fruit voor de hele dag binnen hebt.

Recepten · 27. september 2018
Dat peulvruchten gezond zijn is wel duidelijk. Alle reden om ze vaker op het menu te zetten. Er zijn genoeg lekkere manieren om peulvruchten in je maaltijden te verwerken. Dankzij hun stevige structuur zijn peulvruchten een goede basis voor een vegaburger.

Recepten · 25. september 2018
Peulvruchten doen het prima in een soepje. In de Midden-Oosterse keuken is linzensoep een traditioneel gerecht dat toch lekker snel klaar is!

Recepten · 25. september 2018
Peulvruchten doen het goed in curry's en stoofpotten. In deze curry vormen kikkererwten een lekkere en goede basis voor een maaltijd zonder vlees.