Hoe kom ik snel van mijn buikje af?
Gezond afvallen · 20. januari 2022
Als je aan mensen vraagt waar ze het liefst wat kilo's kwijt willen, zegt bijna iedereen: van mijn buik! Hoe komt dat vet op je buik terecht? En belangrijker nog, hoe krijg je het weer weg? In dit artikel de antwoorden.

Zo maakt volkoren het verschil
Gezond afvallen · 12. januari 2022
Hoe kun je zien of een brood volkoren is? De kleur van een brood zegt niet alles. Lees hier de tip waardoor je het niet meer vergeet.

Blijvend kilo's afvallen met deze Checklist
Gezond afvallen · 06. januari 2022
Wil je op een gezonde manier van die overbodige kilo's af? Dan is deze Checklist Gezond Afvallen de perfecte start van jouw afvaltraject.

15 kilo afvallen in 3 maanden, kan dat?
Gezond afvallen · 03. januari 2022
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek? Op internet vind je genoeg manieren om snel kilo's af te vallen. Maar hoe snel is het weer terug? En hoe gezond is dat?

Vet lekker afvallen
Gezond afvallen · 02. januari 2022
Hoe zit dat nou met die “gezonde” vetten? Wil je anno 2022 gezond eten, dan wordt het er niet makkelijker op. Want wat zijn nou gezonde vetten en hoeveel heb je er van nodig?

Top 3: bananenbrood, verveling en eten na 20 uur
Gezond afvallen · 28. december 2021
De drie meest gelezen Tips door Voedingscoach Hanny van 2021. Over bananenbrood, verveling en eten na 20 uur in de avond. Wat is jouw favoriet?

Gezond genieten met kerst: 10 praktische tips
Gezond afvallen · 22. december 2021
De kerstdagen vragen om gezelligheid en (te) veel eten. Hoe hou je het toch nog een beetje in de hand? Zonder dat je alleen nog maar sla en worteltjes mag eten. Tien praktische tips.

7 redenen om (weer) te gaan wandelen
Gezond afvallen · 15. december 2021
Nu de avondlockdown tot half januari duurt, betekent dat voor veel mensen minder of niet sporten en bewegen. En we zitten al te veel en te lang stil met z'n allen. Dat moet anders. Ga weer wandelen!

Broccoli, pompoen en notenrijst
Recepten · 08. december 2021
Pompoen uit de oven, met geroosterde cashewnoten en broccoli. Lekker makkelijk als je even een dagje vlees en vis overslaat. En snel klaar.

Afvallen zonder uren te sporten
Gezond afvallen · 02. december 2021
In ons hoofd is afvallen bijna automatisch gelinkt aan uren hardlopen of zwoegen bij de fitness. Veel mensen beginnen daarom niet aan afvallen. Maar zijn al die uren sporten eigenlijk wel nodig om af te vallen?

Meer weergeven