Tips · 20. november 2019
Zorgverzekeraars vinden het belangrijk dat jij gezond blijft. Logisch, dat wil jij ook. Veel verzekaars helpen je daarom met vergoedingen om gezondheidsklachten te voorkomen.

Alles over voeding · 13. november 2019
Zoek je in Google op dieet, dan krijg je meer dan 14 miljoen resultaten. Er zijn honderden diëten en dieet tips. Hoe goed werken ze eigenlijk?

Alles over voeding · 07. november 2019
Heb jij ook last van teveel buikvet? Dan is het hoog tijd om er wat aan toe doen. Behalve dat buikvet niet praktisch is, levert het namelijk ook schade op aan je gezondheid. Zo krijg je buikvet er onder!

Alles over voeding · 29. oktober 2019
Loopt het water je al in de mond als je verse boerenkoolstamppot met worst ruikt? Nederlanders staan bekend om hun voorliefde voor goed gevulde stamppotten. Erg lekker, maar deze winterkost bevat vaak veel calorieën en verzadigde vetten. Gelukkig zijn er heerlijke alternatieven!

Tips · 23. oktober 2019
Kun je afvallen door veel te wandelen? Dat is een goede vraag. Voor het juiste antwoord is het belangrijk om te weten of je wandelen leuk vindt. Want dan kan het zomaar in de kilo's lopen.

Recepten · 19. oktober 2019
Dit is een superlekker voorafje dat je zo in elkaar hebt gezet. Makkelijk van te voren te maken als je gasten krijgt. Maar ook gewoon lekker voor door de week 😉.

Alles over voeding · 15. oktober 2019
Welke eieren koop jij in de supermarkt? De bruine of de witte? Worden het de bruine? Dan ben je niet de enige. De meeste Nederlanders kopen bruine eieren. Maar waarom eigenlijk?

Alles over voeding · 09. oktober 2019
Wil je graag afvallen, maar lukt het je niet alleen? Je hebt er vast wel eens over nagedacht om hulp te vragen. Maar die stap uiteindelijk nooit gezet.

Tips · 01. oktober 2019
De zomervakantie ligt al weer ver achter ons. Voor je het weet staan de feestdagen voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om te starten met afvallen. En die kilo's kwijt te raken, waar je al zo lang van af wilt.

Tips · 24. september 2019
Van een klant kreeg ik de vraag of het niet een beetje veel is, 200 gram pasta. Dat stond toch in het menu dat ik had meegegeven. Maar het leek wel een hele berg te worden....

Meer weergeven