Ik wil afvallen!
Gezond afvallen · 21. juni 2022
Je had het plan om voor de zomer nog wat af te vallen. Maar voor je het weet is het al 30 graden. En heb je nog steeds teveel kilo’s om je echt fit te voelen. En om lekker in je zomerkleren te passen. Wat nu? Tijd voor actie!

Hoe kom ik van mijn buikje af?
Gezond afvallen · 15. juni 2022
Als je aan mensen vraagt waar ze het liefst wat kilo's kwijt willen, zegt bijna iedereen: van mijn buik! Hoe komt dat vet op je buik terecht? En belangrijker nog, hoe krijg je het weer weg? In dit artikel de antwoorden.

Gezond afvallen met tarwe
Gezond afvallen · 08. juni 2022
De Nederlander eet gemiddeld bijna 200 gram brood en andere graanproducten per dag. Een groot deel daarvan is van tarwe gemaakt. Maar dat zit toch vol met dikmakende koolhydraten en ongezonde gluten?

5 tips om kilo's kwijt te raken voor de zomer
Gezond afvallen · 01. juni 2022
De zomervakantie is bijna in zicht! Wil je nog wat kilo's kwijt raken. Dan zijn dit 5 slimme tips om gezond af te vallen. Zonder te crashen. Welke tip past bij jou?

Gezond afvallen? Eet voldoende!
Gezond afvallen · 25. mei 2022
Wil je afvallen, dan moet je natuurlijk minder calorieën eten dan je verbrandt. Maar alleen naar calorieën kijken is te eenzijdig. Het gaat om hoeveel je eet én om wat je eet. Daar kan ik jou als voedingscoach prima mee op weg helpen.

Hoe eten jou in verleiding brengt
Gezond afvallen · 23. mei 2022
Je kunt je maaltijd op smaak brengen met geluid, de kleur van je bord bepaalt hoe je eet en proeven doe je vooral met je neus. Waarom smaakt iets zoals het smaakt? Hoe kan het nu dat niet alleen de tong, maar ook andere zintuigen invloed hebben op onze smaakbeleving?

Sodabread, lekker brood zonder rijzen
Recepten · 19. mei 2022
Wil je zelf brood bakken, maar heb je geen geduld om te wachten tot het gerezen is? Dan is dit de ideale variant: Volkoren sodabread. Makkelijk om te maken en lekker snel klaar.

Welke suiker is de beste keuze?
Gezond afvallen · 18. mei 2022
Kokosbloesemsuiker, dadelstroop en ahornsiroop zijn alternatieve suikers. Wat maakt deze suikers anders dan gewone suiker? Soms hoor je dat ze gezonder zijn. En zijn ze een betere keuze als je gezond wilt afvallen?

50+ en afvallen? Zo lukt het wél
Gezond afvallen · 16. mei 2022
Ken je dat? Elk jaar een of twee kilo erbij. En zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat. Als je 50+ bent is afvallen moeilijker dan voorheen. Hoe pak je dat aan?

Consumentenbond: maaltijdvervangers zijn ongezond
Gezond afvallen · 09. mei 2022
De meeste maaltijdvervangers zijn slecht voor je gezondheid. De shakes en repen bevatten weinig eiwit en veel suikers. Neem jij wel eens een maaltijdvervanger om af te vallen? Of ga je liever voor gezond afvallen?

Meer weergeven