Alles over voeding · 26. februari 2020
Drink je appelsap of sinaasappelsap dan ‘denkt’ ons lichaam dat we ‘gewoon’ water drinken. Met als gevolg een enorme bom aan caloriën!

Tips · 19. februari 2020
Het is bijna carnaval. Hoe lekker zou het zijn als je de carnaval een beetje gezond en fit doorkomt?

Alles over voeding · 11. februari 2020
Eet jij op sommige dagen geen vlees? Dan ben je niet de enige. Gezond eten met minder vlees is ook niet moeilijk. Maar wat eet je dan wel?

Recepten · 04. februari 2020
Pompoen uit de oven en geroosterde cashewnoten. Lekker makkelijk als je even een dagje vlees en vis overslaat. En snel klaar.

Alles over voeding · 02. februari 2020
Hoe zit het nou? Val je echt af van elke dag een glaasje water met grapefruitsap? Voorkomen sinaasappels dat je verkouden wordt? En heeft citrusfruit nu ook al een E-nummer?

Tips · 01. februari 2020
Carnaval en de krokusvakantie zijn alweer voorbij. Voor je het weet staat de zomervakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om wat kilo's kwijt te raken.

Alles over voeding · 01. februari 2020
Komt er bij jou elk half jaar een kilootje bij? En krijg je zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat? Als je 50+ bent is afvallen moeilijker dan voorheen. Misschien zit je figuurlijk al niet zo lekker in je vel door de overgang. En dan komen die extra kilo’s er nog eens bovenop. Hoe pak je dat aan?

Alles over voeding · 01. februari 2020
Wie aan afvallen denkt, denkt vrijwel meteen aan sporten. In ons hoofd is gewicht verliezen automatisch gelinkt aan veel uren hardlopen of zwoegen in een fitnesszaaal. Het gevolg daarvan is dat veel mensen niet eens beginnen met afvallen. We hebben immers helemaal geen tijd voor die urenlange trainingen. Laat staan dat we er zin in hebben. Maar moet je eigenlijk wel zoveel sporten om te kunnen afvallen?

Alles over voeding · 24. januari 2020
‘Maar zo moet ik meer eten dan dat ik nu eet. Dan val ik toch niet af?’ Een vraag die ik ook deze week weer krijg van een klant, op het moment dat we het voedingsadvies bespreken. Afvallen door meer te eten, hoe zit dat?

Alles over voeding · 15. januari 2020
Een van de dieethypes die het internet alweer een tijdje overspoelt is intermittent fasting. Oftwel periodiek vasten. Wat doet dat met je lichaam en val je er mee af?

Meer weergeven