December: pepernoten, kerstdiner, oliebollen etc.
Gezond afvallen · 06. december 2022
Wil je een beetje op je gewicht letten, dan is december een hele lastige maand. Al dat speciale eten en drinken is erg verleidelijk. Hoe zorg je er voor dat je in januari niet staat te balen op de weegschaal.

Gourmetten met de Sint
Gezond afvallen · 30. november 2022
Vier jij Sinterklaas met een gezellige gourmetavond? Maak er vooral een gevarieerd en gezond etentje van met deze tips en met af en toe een pepernootje ;-)

Heerlijke burgertjes van kidneybonen
Recepten · 29. november 2022
Zelf een kidneybonenburger maken. Supersimpel en heel erg lekker. Kan op een broodje of in je gourmetpannetje.

Gezond afvallen? Eet voldoende!
Gezond afvallen · 28. november 2022
Wil je afvallen, dan moet je natuurlijk minder calorieën eten dan je verbrandt. Maar alleen naar calorieën kijken is te eenzijdig. Het gaat om hoeveel je eet én om wat je eet. Daar kan ik jou als voedingscoach prima mee op weg helpen.

Heb jij een gezond gewicht?
Gezond afvallen · 17. november 2022
Niet iedereen hoeft maatje S te hebben. Een maatje meer is ook niet direct ongezond. Wel handig om te weten wat dan eigenlijk een gezond gewicht is. Daarvoor heb je twee veel gebruikte manieren: de Body Mass-index (BMI) en de tailletest.

Peulvruchten zijn gezond én lekker
Gezond afvallen · 14. november 2022
Waarom peulvruchten zo’n aanrader zijn wanneer je een gezond eetpatroon wilt. Welke soorten er zijn er en hoe je ze lekker eet. Kortom alles over de gezonde én lekkere eigenschappen van peulvruchten.

Resultaat met gezond afvallen op afstand
Gezond afvallen · 10. november 2022
Na corona gingen de vele kilo’s er niet meer af en was het plezier in sporten dan ook een stuk minder. Toen resultaten gezien bij een vriendin. Contact opgenomen met haar voedingscoach Hanny. Nu eindelijk weer een gezonde BMI (-12 kg) en weer plezier in het sporten.

15 kilo afvallen in 3 maanden, kan dat?
Gezond afvallen · 01. november 2022
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek? Op internet vind je genoeg manieren om snel kilo's af te vallen. Maar hoe snel is het weer terug? En hoe gezond is dat?

Wat is er lekker, gezond en nog steeds hip?
Gezond afvallen · 01. november 2022
Havermout saai? Ik dacht het niet. Het is gezond én je kunt er zoveel lekker eten mee maken. Van pannenkoeken tot overnight oats en bananenbrood. Ga ook eens lekker los met havermout.

Broccoli, pompoen, noten en rijst
Recepten · 20. oktober 2022
Pompoen uit de oven, met geroosterde cashewnoten en broccoli. Lekker makkelijk als je even een dagje vlees en vis overslaat. En snel klaar.

Meer weergeven