5 tips om kilo's kwijt te raken voor de zomer
Gezond gewicht · 06. juni 2023
De zomervakantie is bijna in zicht! Wil je nog wat kilo's kwijt raken. Dan zijn dit 5 slimme tips om gezond af te vallen. Zonder te crashen. Welke tip past bij jou?

Past ultrabewerkt eten in een gezond eetpatroon?
Gezond gewicht · 25. mei 2023
Er is iets met ultrabewerkt voedsel, waardoor we er steeds meer van willen. Hoe werkt dat? En moet je dan dan helemaal niet meer eten?

Hoeveel pasta wil je eten?
Gezond gewicht · 22. mei 2023
Afvallen met pasta eten, kan dat? Jazeker, kies dan wel voor de variant me langzame koolhydraten. En voor de juiste hoeveelheid. Hoeveel is dat eigenlijk?

Ben jij een flexitariër?
Gezond gewicht · 16. mei 2023
Eet jij op sommige dagen geen vlees? Dan ben je niet de enige flexitariér. Gezond eten met minder vlees is ook niet moeilijk. Maar wat eet je dan wel?

Afvallen met de Schijf van Vijf
Gezond gewicht · 14. mei 2023
Vind je het lastig om te bepalen wat nou eigenlijk gezond eten is? Dan is de Schijf van Vijf een handig hulpmiddel. Wat zit daar in 2023 nou eigenlijk in en waarom?

Gezond detoxen doe je zelf
Gezond gewicht · 02. mei 2023
Een frisse start voor je lichaam, dat klinkt perfect. Maar hoe gezond is een detoxkuur eigenlijk? Lees verder voor het antwoord.

Hulp bij gezond afvallen? #durftevragen
Gezond gewicht · 28. april 2023
Wil je graag gezond afvallen, maar lukt het je niet alleen? Je hebt er vast wel eens over nagedacht om hulp te vragen. Maar die stap uiteindelijk nooit gezet? #durftevragen

Gezond lunchen in de bedrijfskantine? Zo doe je dat
Gezond gewicht · 18. april 2023
Nu.nl heeft een serie over lunchen op kantoor. In dit artikel vind je de tips van collega Loes en mij. Lees het artikel hier als je niet wilt inloggen bij Nu.nl

Gezond en lekker broodbeleg
Gezond gewicht · 17. april 2023
Wat eet jij bij de lunch? Gewoon lekker makkelijk boterhammetjes met kaas? Of heb je liever wat afwisseling? Dit zijn lekkere combinaties voor op je boterham, een cracker of een pitabroodje. En heel makkelijk en snel te maken.

Tips voor lekker en gezond lunchen
Gezond gewicht · 17. april 2023
Lunchen met een zelfgemaakt lunchpakketje, in de kantine of bedrijfsrestaurant. Of gezellig op het terras? Voedingcoach Hanny geeft je tips voor een gezonde en lekkere lunch.

Meer weergeven