Tips · 27. mei 2020
De ene klant vindt het relaxed om via videobellen met mij te praten. Andere klanten geven de voorkeur aan face-to-face coaching. Speciaal voor deze klanten introduceer ik nu Gezond afvallen met wandelsessies.

Tips · 21. mei 2020
De zomer komt snel in zicht. Gelukkig mogen we er weer op uit. Nu nog even snel die paar kilootjes kwijtraken. Moet lukken toch voor de vakantie?

Tips · 12. mei 2020
Er is een mineraal dat als bijnaam heeft ‘het antistressmineraal’. Het helpt lichamelijke stress verminderen. Het heeft een algemeen kalmerend effect en het helpt je spieren en bloedvaten te ontspannen.

Recepten · 06. mei 2020
Deze rijstsalade kun je warm of koud serveren. Als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de BBQ. Lekker!

Tips · 29. april 2020
Ruim een derde van de Nederlanders beweegt minder sinds de strenge coronamaatregelen. Dat we minder bewegen komt voornamelijk doordat sportclubs gesloten zijn en omdat veel woon-werkverkeer wegvalt. Zit jij thuis ook te lang achter je laptop?

Alles over voeding · 22. april 2020
Corona. Zit je ineens alleen aan tafel als Voedingscoach. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Niet getreurd, hup mijn face-to-face concept aan tafel aangepast aan de nieuwe realiteit. En ja, dat is best wel even wennen.

Alles over voeding · 15. april 2020
Komt er bij jou elk half jaar een kilootje bij? En krijg je zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat? Als je 50+ bent is afvallen moeilijker dan voorheen. Misschien zit je figuurlijk al niet zo lekker in je vel door de overgang. En dan komen die extra kilo’s er nog eens bovenop. Hoe pak je dat aan?

Tips · 14. april 2020
Het lijken misschien open deuren, maar hoe vaak eet jij volkoren? Haal je elke dag die 250 gram groenten? En hoe zat het nou ook alweer met dat onverzadigde vet?

Alles over voeding · 07. april 2020
Heb jij ook last van teveel buikvet? Dan is het hoog tijd om er wat aan toe doen. Want buikvet is zeer schadelij voor je gezondheid. Zo krijg je buikvet er onder!

Tips · 31. maart 2020
Met een goede weerstand is je lichaam beter bestand tegen ziekmakende bacteriën en virussen en word je minder snel ziek. Heb je extra vitamine C nodig voor meer weerstand?

Meer weergeven