Tips · 23. oktober 2020
Zorgverzekeraars vinden het belangrijk dat jij gezond blijft. Logisch, dat wil jij ook. Veel verzekaars helpen je daarom met vergoedingen om gezondheidsklachten te voorkomen. Check hier wat jij vergoed krijgt.

Tips · 21. oktober 2020
Een juist eetpatroon is voor iedereen anders, maar deze slimme tips passen sowieso in elk gezond eetpatroon. Welke van deze gewoontes zitten al in jouw eetpatroon?

Tips · 13. oktober 2020
Word je bewust van je goede en je minder goede eetgewoonten. Verander ze stap voor stap en kies zo bewust voor die gezonde levensstijl. Dan kun je gezond gaan afvallen zonder dieet.

Tips · 06. oktober 2020
Om weerstand op te bouwen is het superbelangrijk om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Pak je dat goed aan, dan sla je twee vliegen in een klap. Je weerstand verbetert en je raakt meteen die overtollige kilo's kwijt.

Tips · 01. oktober 2020
Ben je klaar met de kilo's? Maar wil je niet weer zo'n dieet dat niet werkt? Kom dan gratis kennis maken met Voedingscoach Hanny, de Nr. 1 in Gezond Afvallen zonder dieet. En krijg 10% herfstkorting!

Alles over voeding · 29. september 2020
Wil je graag gezond afvallen, maar lukt het je niet alleen? Je hebt er vast wel eens over nagedacht om hulp te vragen. Maar die stap uiteindelijk nooit gezet. #durftevragen

Tips · 10. september 2020
De zomervakantie is voorbij. Voor je het weet staat de herfstvakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om te starten met afvallen. En die kilo's kwijt te raken, waar je al zo lang van af wilt.

Alles over voeding · 09. september 2020
Waarom zijn peulvruchten zo’n aanrader wanneer je een gezond eetpatroon wilt? Welke soorten zijn er en hoe kun je ze lekker eten? Alles over de gezonde én lekkere eigenschappen van peulvruchten.

Alles over voeding · 04. september 2020
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek ? Dan wil je vast zo snel mogelijk flink afvallen. Op internet vind je genoeg artikelen die vertellen dat je makkelijk 15 kilo kan afvallen in 3 maanden. Dat komt goed uit, zo snel wil jij ook wel afvallen toch?

Tips · 02. september 2020
Met een goede weerstand is je lichaam beter bestand tegen ziekmakende bacteriën en virussen en word je minder snel ziek. Heb je extra vitamine C nodig voor meer weerstand?

Meer weergeven