Recepten · 24. maart 2020
Met couscous ben je altijd lekker snel klaar. En ook couscous is in een volkorenvariant verkrijgbaar. Net zo lekker als de "gewone" variant en je hebt meteen twee keer zoveel vezels te pakken. Slim!

Recepten · 17. maart 2020
Dit is echt een superlekker en gezond bijgerecht van tomaten uit blik. En zo klaar! Natuurlijk kun je ook verse tomaten nemen. Ontvellen is dan net iets meer werk, maar wel de moeite waard.

Tips · 11. maart 2020
Onderzoek laat zien dat we wel 200 eetkeuzes per dag maken. Bewuste en onbewuste keuzes. Voor eten dat niet altijd even gezond is. Met deze 10 slimme tips weersta jij die verleidingen!

Recepten · 03. maart 2020
Peulvruchten doen het prima in een soepje. In de Midden-Oosterse keuken is linzensoep een traditioneel gerecht dat toch lekker snel klaar is!

Tips · 01. maart 2020
Carnaval en de krokusvakantie zijn alweer voorbij. Voor je het weet staat de zomervakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om wat kilo's kwijt te raken.

Alles over voeding · 26. februari 2020
Drink je appelsap of sinaasappelsap dan ‘denkt’ ons lichaam dat we ‘gewoon’ water drinken. Met als gevolg een enorme bom aan caloriën!

Tips · 19. februari 2020
Het is bijna carnaval. Hoe lekker zou het zijn als je de carnaval een beetje gezond en fit doorkomt?

Alles over voeding · 11. februari 2020
Eet jij op sommige dagen geen vlees? Dan ben je niet de enige. Gezond eten met minder vlees is ook niet moeilijk. Maar wat eet je dan wel?

Recepten · 04. februari 2020
Pompoen uit de oven en geroosterde cashewnoten. Lekker makkelijk als je even een dagje vlees en vis overslaat. En snel klaar.

Alles over voeding · 02. februari 2020
Hoe zit het nou? Val je echt af van elke dag een glaasje water met grapefruitsap? Voorkomen sinaasappels dat je verkouden wordt? En heeft citrusfruit nu ook al een E-nummer?

Meer weergeven