Alles over voeding · 15. januari 2020
Een van de dieethypes die het internet alweer een tijdje overspoelt is intermittent fasting. Oftwel periodiek vasten. Wat doet dat met je lichaam en val je er mee af?

Tips · 07. januari 2020
Januari is het moment om te starten met gezonder eten. Dat merk ik aan de drukte in mijn agenda. Moet je nog beginnen, maar weet je niet hoe? Maak je plan van aanpak met deze 5 stappen.

Alles over voeding · 03. januari 2020
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek ? Dan wil je vast zo snel mogelijk flink afvallen. Op internet vind je genoeg artikelen die vertellen dat je makkelijk 15 kilo kan afvallen in 3 maanden. Dat komt goed uit, zo snel wil jij ook wel afvallen toch?

Alles over voeding · 21. december 2019
Zijn avocado en noten een slimme snack? En salade bij de lunch in plaats van brood. Is dat nou beter? Wil je anno 2019 iets eten, dan wordt het er niet makkelijker op. Wat is nou wel of niet goed?

Tips · 17. december 2019
De kerstdagen vragen om gezelligheid en (te) veel eten. Hoe hou je het toch nog een beetje in de hand? Zonder dat je alleen nog maar sla en worteltjes mag eten. Tien praktische tips.

Tips · 10. december 2019
Gezond eten is de basis van gezond en blijvend afvallen. Bewegen is een belangrijk hulpmiddel. Om af te vallen, maar vooral ook om op gewicht te blijven. Hoe beweeg jij in het dagelijkse leven?

Recepten · 03. december 2019
Ja natuurlijk alweer stamppot, gewoon omdat het zo lekker is. En deze keer met andijvie en cashewnoten in plaats van spekjes. Echt het proberen waard!

Tips · 26. november 2019
Een avondje Sinterklaas betekent genieten van pepernoten, taaitaai, chocolade en banketletter. Pakjesavond heet niet voor niets ‘het heerlijk avondje’. Wil jij in deze periode toch een beetje op je gewicht letten? Dan zijn dit handige tips.

Tips · 20. november 2019
Zorgverzekeraars vinden het belangrijk dat jij gezond blijft. Logisch, dat wil jij ook. Veel verzekaars helpen je daarom met vergoedingen om gezondheidsklachten te voorkomen.

Alles over voeding · 13. november 2019
Zoek je in Google op dieet, dan krijg je meer dan 14 miljoen resultaten. Er zijn honderden diëten en dieet tips. Hoe goed werken ze eigenlijk?

Meer weergeven