Afvallen met de Schijf van Vijf 2024
Gezond gewicht · 23. april 2024
Vind je het lastig om te bepalen wat nou eigenlijk gezond eten is? Dan is de Schijf van Vijf een handig hulpmiddel. Wat zit daar in 2024 nou eigenlijk in en waarom?

Heb jij een gezond gewicht?
Gezond gewicht · 19. april 2024
Niet iedereen hoeft maatje S te hebben. Een maatje meer is ook goed, maar wat is dan eigenlijk wel een gezond gewicht? Dit zijn de twee veel gebruikte manieren: de Body Mass-index (BMI) en de tailletest.

Vet lekker afvallen, zo werkt dat
Gezond gewicht · 11. april 2024
Hoe zit dat nou met die “gezonde” vetten? Wil je tegenwoordig gezond eten, dan wordt het er niet makkelijker op. Want wat zijn nou gezonde vetten en hoeveel heb je er van nodig?

Afvallen in de overgang, zo lukt het wel!
Gezond gewicht · 09. april 2024
Ken je dat? Elk jaar een kilo erbij. En dat zwembandje om je taille dat er eerst niet zat. Afvallen in de overgang is gewoon lastiger dan voorheen. Zo pak je de kilo's wel aan.

Zelfgemaakte hummus; lekker!
Recepten · 01. april 2024
Snel klaar en lekker in een wrap voor de lunch. Of als gezond tussendoortje op een broodje of toastje.

Wat is jouw favoriete ontbijt?
Gezond gewicht · 21. maart 2024
Hou jij ook van een ontbijt met boterhammen? Of heb je liever een bakje yoghurt, sojadrink of kwark met muesli, of havermout. Wel zo handig als je weet wat lekker én gezond is.

Afvallen? Ga toch wandelen!
Gezond gewicht · 06. maart 2024
Kun je afvallen door veel te wandelen? Voor het juiste antwoord is het belangrijk om te weten of je wandelen leuk vindt. Want dan kan het zomaar in de kilo's lopen.

Voorjaar in zicht! Tijd voor minder kilo's
Gezond gewicht · 29. februari 2024
Voor je het weet staan de meivakantie en de zomervakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om te starten met afvallen.

Dé 5 tips voor een gezondere leefstijl
Gezond gewicht · 13. februari 2024
Het is februari, dus alle goede voornemens zijn zo langzamerhand vergeten. Gezonder eten, meer bewegen en dan ook nog die overbodige kilo's kwijtraken was misschien toch wat teveel gevraagd? Of ben je er gewoon nog niet aan toe gekomen?

11 tips voor een iets gezondere carnaval
Gezond gewicht · 07. februari 2024
Het is bijna carnaval. Je mag weer los! Hoe lekker zou het zijn als je de carnaval een beetje gezond en fit doorkomt. Dit zijn slimme tips.

Meer weergeven