Tips · 14. september 2019
Het lijken misschien open deuren, maar hoe vaak eet jij echt volkoren? En kom je elke dag aan die 250 gram groenten per dag? En hoe zat het nou ook alweer met dat onverzadigde vet?

Alles over voeding · 11. september 2019
Brood, pasta en couscous dikmakers? Een toenemend aantal onderzoeken wijst uit dat koolhydraten juist helpen bij het afvallen. Nog niet overtuigd? Lees dan vooral verder.

Alles over voeding · 03. september 2019
Wat is nou belangrijker als je gezond wilt afvallen? Sporten of gezond eten? Lees hierna waarom de 80/20 regel voor gezond afvallen het beste werkt.

Tips · 20. augustus 2019
De vakantie is voorbij, weer aan het werk! De beste tijd om te starten met afvallen. Om die vakantiekilo’s kwijt te raken. En ja alle begin is moeilijk, maar nu hoef je het niet meer uit te stellen.

Recepten · 01. augustus 2019
Deze makkelijke en zomerse lunch maak je in 10 minuten. Lekker!

Tips · 01. augustus 2019
Helpt water drinken om af te vallen? Het antwoord is ja én nee. En tips om voldoende water te drinken.

Recepten · 28. juli 2019
Deze fruitsalade is erg lekker om te combineren met gegrilde kip of vis. Een salade barstensvol vitamine C, waarmee je meteen je twee porties fruit voor de hele dag binnen hebt.

Tips · 22. juli 2019
In Nederland heb je als sporter eerder last van de regen dan van de zon, maar deze week kan het kwik hier oplopen tot tropische waarden. Ben jij voorbereid op sporten tijdens extreme hitte? Weet je welke voorzorgsmaatregelen je moet treffen om gezondheidsproblemen te voorkomen?

Recepten · 16. juli 2019
Spinazie met een gekookt ei, maar nu eens gecombineerd met bonen en tonijn. Lekker én makkelijk.

Alles over voeding · 15. juli 2019
De manier waarop je afvalt voorspelt vaak je kans op succes. Hoe sneller je afvalt, hoe minder kans je hebt om op gewicht te blijven. En ook al ga je niet meer eten dan voorheen, de meeste mensen komen wel meer kilo’s aan. Hoe voorkom je dat jojo-effect?

Meer weergeven