Afvallen? Ga toch wandelen!
Gezond gewicht · 06. maart 2024
Kun je afvallen door veel te wandelen? Voor het juiste antwoord is het belangrijk om te weten of je wandelen leuk vindt. Want dan kan het zomaar in de kilo's lopen.

Voorjaar in zicht! Tijd voor minder kilo's
Gezond gewicht · 29. februari 2024
Voor je het weet staan de meivakantie en de zomervakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om te starten met afvallen.

Dé 5 tips voor een gezondere leefstijl
Gezond gewicht · 13. februari 2024
Het is februari, dus alle goede voornemens zijn zo langzamerhand vergeten. Gezonder eten, meer bewegen en dan ook nog die overbodige kilo's kwijtraken was misschien toch wat teveel gevraagd? Of ben je er gewoon nog niet aan toe gekomen?

11 tips voor een iets gezondere carnaval
Gezond gewicht · 07. februari 2024
Het is bijna carnaval. Je mag weer los! Hoe lekker zou het zijn als je de carnaval een beetje gezond en fit doorkomt. Dit zijn slimme tips.

Duurzamer eten, klein beginnen
Gezond gewicht · 25. januari 2024
Steeds meer mensen willen duurzamer eten, maar hoe doe je dat? Hier vind je een aantal handige tips die je makkelijk kunt toepassen.

Nieuw jaar, nieuwe gewoontes
Gezond gewicht · 19. januari 2024
Heb jij ook net wat teveel gegeten met kerst? Of waren die oliebollen onweerstaanbaar? Dan is het nu tijd om over te stappen naar een nieuw eet en beweegpatroon. Dat je helpt met gezond afvallen.

Spruitjes, champignons en cashewnoten
Recepten · 08. januari 2024
Een lekker makkelijk wokgerecht met spruitjes en cashewnoten. Perfect voor de tijd van het jaar.

Hoeveel kilo wil jij kwijt na de feestdagen?
Gezond gewicht · 03. januari 2024
De feestdagen zijn weer voorbij. Vlak na de kerstvakantie krijg ik altijd dezelfde vragen over afvallen. Hoe snel kan ik afvallen? Is 15 kilo afvallen in 3 maanden gezond? Vind hier de antwoorden.

Afvallen zonder dieet in 2024
Gezond gewicht · 02. januari 2024
Werkt een streng dieet? Ja hoor, maar niet voor lang. En daarna zijn de kilo's er zo weer bij. Wil je in 2023 blijvend kilo's kwijtraken? Ga dan afvallen zonder dieet. Ontdek hier hoe je zonder honger en met normaal eten de kilo’s kwijt raakt.

Afvallen met de Schijf van Vijf 2024
Gezond gewicht · 01. januari 2024
Vind je het lastig om te bepalen wat nou eigenlijk gezond eten is? Dan is de Schijf van Vijf een handig hulpmiddel. Wat zit daar in 2024 nou eigenlijk in en waarom?

Meer weergeven