Consumentenbond: maaltijdvervangers zijn ongezond
Alles over voeding · 19. januari 2021
De meeste maaltijdvervangers, bedoeld om mee af te vallen, zijn slecht voor de gezondheid. De shakes en repen bevatten weinig eiwit en veel suikers. Neem jij oook wel eens een maaltijdvervanger?

Drink jij nog koemelk? Of ben je aan de haver of amandeldrink?
Alles over voeding · 15. januari 2021
Melkvervangers, zoals haverdrink, sojadrink en amandeldrink worden steeds populairder. Wil jij ook liever geen melk drinken, dan heb je tegenwoordig een enorme keuze uit plantaardige drinks. Maar bevatten ze ook alle goede voedingsstoffen van melk?

Bananenbrood met havermout en zonder suiker
Recepten · 07. januari 2021
Je kunt veel recepten voor bananenbrood vinden op het internet. Dit vind ik een makkelijke en lekkere variant. En heel gezond, met havermout in plaats van bloem. En rozijnen in plaats van suiker.

Goede voornemens: maak ze concreet, vertel het rond en hou vol!
Tips · 05. januari 2021
Dit waren de meest populaire voornemens voor 2020. Je minder druk maken, meer sporten en bewegen en afvallen. Wat heb jij je voorgenomen voor 2021 ?

Hoe je 5, 10 of 15 kilo afvalt en lekker bijft eten
Alles over voeding · 30. december 2020
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek ? Dan wil je vast zo snel mogelijk flink afvallen. Op internet vind je genoeg artikelen die vertellen dat je makkelijk 15 kilo kan afvallen in 3 maanden. Dat komt goed uit, zo snel wil jij ook wel afvallen toch?

Top 3 meest gelezen blogs; over buikvet, grapefruit en weerstand
Tips · 29. december 2020
De drie meest gelezen blogs van 2020. Over "buikvet kwijtraken", "afvallen met grapefruitsap" en "weerstand opbouwen". Wat is jouw favoriet?

Gezond eten én genieten met kerst: 10 praktische tips
Tips · 22. december 2020
De kerstdagen vragen om gezelligheid en (te) veel eten. Hoe hou je het toch nog een beetje in de hand? Zonder dat je alleen nog maar sla en worteltjes mag eten. Tien praktische tips.

Mango met avocado; een heerlijk voorafje
Recepten · 18. december 2020
Dit is een superlekker voorafje dat je zo in elkaar hebt gezet. Makkelijk van te voren te maken voor je kerstmenu. Maar ook gewoon lekker voor door de week 😉.

Tips · 15. december 2020
Lightproducten zijn goed voor de lijn, denken velen. En door koffie te drinken hou je vocht vast, toch? Wat klopt er wel en wat niet? Lees het in deze ultieme Top 25 Feiten en Fabels over eten en afvallen.

Recepten · 07. december 2020
Een makkelijk recept voor een afwisselende lunch. Met een salade en een geroosterde boterham erbij heb je meteen een avondmaaltijd.

Meer weergeven