Stressvrij, een belangrijke voorwaarde bij afvallen
Alles over voeding · 14. september 2021
Iedereen heeft weleens te maken met stress. Maar al werken onze stress systemen hetzelfde, het is verbazingwekkend hoe verschillend mensen reageren op stress. Hoe werkt het bij jou?

Alles over voeding · 06. september 2021
Zoek je in Google op dieet, dan krijg je meer dan 14 miljoen resultaten. Er zijn honderden diëten en dieet tips. Hoe goed werken ze eigenlijk?
Afvallen? Ga toch wandelen!
Tips · 01. september 2021
Kun je afvallen door veel te wandelen? Dat is een goede vraag. Voor het juiste antwoord is het belangrijk om te weten of je wandelen leuk vindt. Want dan kan het zomaar in de kilo's lopen.

Vakantie voorbij! Tijd om aan de kilo’s te werken
Tips · 30. augustus 2021
De zomervakantie is voorbij. Voor je het weet staat de herfstvakantie voor de deur. Daarom is het nu de beste tijd om te starten met afvallen. En die kilo's kwijt te raken, waar je al zo lang van af wilt.

Laat je niet foppen door reclame in de supermarkt
Tips · 24. augustus 2021
Laat je niet foppen in de supermarkt. Bijvoorbeeld door claims zoals: Onze kwark is eiwitrijk! Want alle kwark is eiwitrijk. Hier de 6 beste tips om de trucjes te vermijden.

Naar een gezonde leefstijl? De 3 slimste tips!
Tips · 17. augustus 2021
Leefstijl veranderen? Denk na over de positieve gevolgen van je nieuwe leefstijl. En schrijf op welke fijne dingen het oplevert. Zo is je nieuwe leefstijl niet iets wat je moet, maar iets wat je graag wilt!

Water drinken is belangrijk
Tips · 10. augustus 2021
Helpt water drinken om af te vallen? Tips om voldoende water te drinken. En lekkere recepten voor fruitwater.

Couscous met paksoi en radijsjes
Recepten · 03. augustus 2021
Paksoi is een groente met een pittige smaak, die uitstekend geschikt is om te wokken. De radijsjes voegen nog wat extra pit toe aan deze couscous salade.

15 kilo afvallen in 3 maanden, kan dat?
Alles over voeding · 01. augustus 2021
Wil je dat jurkje weer passen? Of zonder buikje in die broek? Op internet vind je genoeg manieren om snel kilo's af te vallen. Maar hoe snel is het weer terug? En hoe gezond is dat?

Gezond afvallen? Eet regelmatig, met aandacht en zonder afleiding
Tips · 28. juli 2021
Het klinkt misschien als een open deur, maar dat maakt het niet minder waar. Wil je gezond eten of gezond afvallen? Begin dan door regelmatig, met aandacht en zonder afleiding te eten. Lees hier wat dat voor je doet.

Meer weergeven