Alles over voeding · 21. mei 2019
Er is een mineraal dat als bijnaam heeft ‘het antistressmineraal’. Het kan namelijk lichamelijke stress verminderen. Het helpt je spieren en bloedvaten te ontspannen en heeft een algemeen kalmerend effect.

Alles over voeding · 08. mei 2019
Dat vezels gezond zijn is bekend. Dat kun je zien als je in de supermarkt voor het schap met energierepen staat. Je wordt omringd door wuivende graanvelden. Wat kies jij?

Recepten · 30. april 2019
Een lunchsalade om lekker buiten in het zonnetje te eten. Met veel groente en een bite met de couscous. Makkelijk, snel klaar en errug lekker.

Tips · 18. april 2019
Duurzaam boodschappen doen is helemaal niet zo moeilijk. Een paar tips om dit voor elkaar te krijgen.

Alles over voeding · 12. april 2019
Maak een rondje over internet en je komt de vreemdste “ feiten” over afvallen tegen. De afgelopen weken kwam ik weer een paar mooie fabels tegen. De 6 belangrijkste fabels over afvallen vind je hier op een rij.

Recepten · 02. april 2019
Weer eens wat anders voor de lunch. Een volkoren tortillawrap met pompoen en mozzarella. Met een avocadosalade is je lunch compleet.

Alles over voeding · 01. april 2019
Wie wil afvallen moet minder eten en meer bewegen. Maar wat moet je eten als je sport en wil afvallen? En wanneer is het beste moment? Zeven vragen aan sportdiëtist Titia van der Stelt, diëtist bij wielerploeg Sunweb.

Alles over voeding · 28. maart 2019
De manier waarop je afvalt voorspelt vaak je kans op succes. Hoe sneller je afvalt, hoe minder kans je hebt om op gewicht te blijven. En ook al ga je niet meer eten dan voorheen, de meeste mensen komen wel meer kilo’s aan. Hoe voorkom je dat jojo-effect?

Tips · 21. maart 2019
Het is tijd om de winter van je af te schudden en fit, vrolijk en energiek het voorjaar in te gaan. Je gezondheid kan daarom wel even een boost gebruiken. Met deze tips ga je de lente fris tegemoet.

Alles over voeding · 20. maart 2019
Een lijstje met tips om af te vallen is niet compleet zonder vezels. Want vezels geven je een langdurig gevuld gevoel en helpen je om minder te eten zonder honger. Daarnaast houden ze je darmen gezond. En zijn daardoor erg belangrijk voor je algehele gezondheid. Weet jij hoeveel gram vezels per dag je nodig hebt?

Meer weergeven