Recepten · 16. juli 2019
Spinazie met een gekookt ei, maar nu eens gecombineerd met bonen en tonijn. Lekker én makkelijk.

Alles over voeding · 15. juli 2019
De manier waarop je afvalt voorspelt vaak je kans op succes. Hoe sneller je afvalt, hoe minder kans je hebt om op gewicht te blijven. En ook al ga je niet meer eten dan voorheen, de meeste mensen komen wel meer kilo’s aan. Hoe voorkom je dat jojo-effect?

Tips · 11. juli 2019
Denk na over de positieve gevolgen van je nieuwe leefstijl en schrijf op welke fijne dingen het oplevert. Zo is je nieuwe eet- en beweegpatroon niet alleen iets wat je moet, maar ook iets wat je graag wilt!

Tips · 10. juli 2019
Er is altijd veel te doen om water drinken. Ik krijg regelmatig de vraag of water helpt om af te vallen. Het antwoord is nee en ja.

Tips · 04. juli 2019
Draai jij je ook graag nog een keertje om wanneer de wekker 's morgens vroeg gaat? Dan kan het ontbijt er zomaar bij inschieten. En dat is niet de bedoeling.

Alles over voeding · 25. juni 2019
Komt er bij jou elk half jaar een kilootje bij? En krijg je zo’n zwembandje om je taille dat er eerst niet zat? Als je 50+ bent is afvallen moeilijker dan voorheen. Misschien zit je figuurlijk al niet zo lekker in je vel door de overgang. En dan komen die extra kilo’s er nog eens bovenop. Hoe pak je dat aan?

Alles over voeding · 21. juni 2019
Wil je dat zomerjurkje weer passen? Of zonder buikje in die zwembroek ? Dan wil je vast zo snel mogelijk flink afvallen. Op internet vind je genoeg artikelen die vertellen dat je makkelijk 15 kilo kan afvallen in 3 maanden. Dat komt goed uit, denk je dan. Helaas is het niet zo makkelijk.

Tips · 11. juni 2019
Die riem die een gaatje losser moet, die broek die net iets meer knelt bij de benen. Herken jij dit aan het eind van de vakantie en baal je ervan? Met deze 7 tips pas je ook aan het eind van de vakantie nog steeds in je kleren.

Recepten · 05. juni 2019
De klassieke combinatie van spinazie en ei, maar dan in combinatie met couscous in plaats van een aardappel. De amandelen en de Ras El Hanout geven het een Oosters tintje. Geen Ras El Hanout in huis? Meng dan wat bouillonpoeder of een half bouillonblokje door de couscous.

Tips · 30. mei 2019
“Ik zou best wat kilo’s kwijt willen, maar ik denk dat ik al gezond eet. Wat moet ik doen om toch af te vallen?” Deze vraag krijg ik regelmatig van mensen om me heen.

Meer weergeven