· 

15 kilo afvallen in 3 maanden, kan dat?

Wil je snel afvallen, dan kies je gewoon voor een heel streng dieet. Dat begint met snel veel kilo's afvallen. Om ze er daarna weer net zo snel bij te krijgen. NIet echt een goed plan.

 

Wil je blijvend afvallen, blijf dan weg bij die strenge diëten. Gun jezelf meer tijd om de kilo's kwijt te raken. Ga gezond en blijvend afvallen.

Gezond afvallen, zo doe je dat

Gezond afvallen doe je met gewoon eten uit de supermarkt. Met een eetpatroon dat precies bij jou past. Waarmee je rustig aan gaat afvallen. En er gewoon wat langer over doet om je doel te halen. Prima toch?    

 

En je hoeft het niet alleen te doen. Met mijn voedingscoaching help ik je door die eerste lastige maanden heen.

 

Weten hoe dat werkt? Lees hier de ervaring van een van mijn klanten. 

Hessel: "Binnen een paar maanden kilo's kwijt."

Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben geraakt van de professionele en persoonlijke aanpak van Voedingscoach Hanny. Niet alleen heeft zij veel kennis van haar vak, maar ze is daarnaast bijzonder enthousiast en stimulerend.


Binnen een paar maanden ben ik mijn overtollige kilo's kwijt geraakt. En heb ik geleerd om gezond en met regelmaat te eten, zonder dat ik last kreeg van een hongergevoel. 

Het plan met een gezond eetpatroon wat ze voor mij maakte, bleek goed haalbaar. Het was motiverend en daagde me uit om mijn verkeerde eetgewoontes aan te pakken.

Ik kan iedereen die worstelt met zijn gewicht en voeding (en al veel diëten heeft geprobeerd) aanraden om eens contact met Hanny te zoeken. Ik heb het gedaan en ben blij verrast door wat ik van haar heb geleerd. En hoe ik de kilo's ben kwijt geraakt!

 

Hessel Smid

Dronten