· 

Voedingscoaching op afstand

Af en toe krijg ik de vraag of mijn werkwijze ook resultaat oplevert. Daar laat ik graag mijn klanten wat over vertellen, zoals Aart. Hieronder zijn korte verslag over gezond afvallen met mijn voedingscoaching op afstand. En het mooie resultaat dat hij daarmee behaalde.          

Aart: "Dat sport ik er niet meer af."

Na corona gingen de vele kilo’s er niet meer af en was het plezier in sporten dan ook een stuk minder. Zoals zoveel mensen, dan maar op zoek naar een dieet en zien of dit helpt.

 

Diverse diëten uitgeprobeerd, honger geleden, mentaal nog zwakker gevoeld, en mij er bijna bij neergelegd. “Het is wat het is en met het klimmen van de jaren wordt het steeds moeilijker…”

Andere benadering door Voedingscoach Hanny

afvallen-resultaat

Toen resultaten gezien bij een vriendin en verbaasd gestaan over de hoeveelheden die ze mocht eten, de heel andere benadering dan die lastige diëten waarbij bijvoorbeeld vooral ‘geen koolhydraten’ belangrijk zijn.

 

Contact opgenomen met haar voedingscoach Hanny.

 

Goed gesprek gehad, zij voor mij aan het werk, heldere instructie over wat wel en niet, ik aan het werk, opvolgen van de adviezen en regelmatig via de telefoon ondersteunende gesprekken, nieuwe informatie, tips en tricks.

 

Nu eindelijk weer een gezonde BMI (-12 kg) en weer plezier in het sporten.

 

Kortom zeer blij met voedingscoach Hanny.

 

Aart

November 2022

Gezond afvallen, een andere benadering