· 

Wel gezond afvallen, niet meer lijnen

Meer dan de helft van de mensen die contact met me opneemt eet veel te weinig. Vaak is een koolhydraatarm dieet de oorzaak daarvan. Of een of ander crashdieet. Daar val je snel mee af, maar zit het er ook zo weer aan. Niet erg gezond.

 

Ook Greetje was al jaren aan het lijnen en was bang om meer te gaan eten. Maar na enkele weken was er resultaat zichtbaar op de weegschaal. Hieronder haar verslag van een succesvol 4 Maanden Gezond Afvallen Traject. 

Gestaag afvallen en niet meer lijnen

Enige maanden geleden werd ik op Facebook getriggerd door de titel ‘Gezond afvallen, eet voldoende’. Ik wist wel dat ik te weinig at, maar ik was bang om meer te gaan eten. Omdat ik dacht dan aan te komen en daarom ging ik juist nog minder eten!

 

Uiteindelijk contact opgenomen met Hanny en dat voelde vanaf de start goed. Uit de analyse van mijn eetdagboek bleek dat ik naast te weinig vooral verkeerd at.

Ik kreeg een persoonlijk dagmenu. Bij de start was dat voor mij best spannend, om mij daaraan te houden. Ik moest bijvoorbeeld voor mijn gevoel héél veel koolhydraten eten en ik dacht altijd dat dat juist de dikmakers waren.

Het mooie was dat ik bepaalde eetgewoontes had waar ik mij goed bij voelde (een lekkere Latte bijvoorbeeld), die nam Hanny gewoon mee in het dagmenu.

Tussendoor dacht ik dat ik mij goed aan het dagmenu hield, maar Hanny heeft opnieuw een weekanalyse gedaan. Daaruit bleek ik sommige zaken niet goed geïnterpreteerd te hebben. Weer wat aanpassen.

 

Na tientallen jaren lijnen, heb ik nu helemaal niet meer het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Met mijn nieuwe eetpatroon val ik langzaam maar gestaag af en eet ik supergezond.

 

Hanny, nogmaals bedankt en succes met je bedrijf.

 

Greetje Jack

Aalst, juni 2023